Royal Cheese (snelle versie)

Royal Cheese (snelle versie)
De Cheese is een legendarische cannabisplant die afkomstig is uit het VK. Dit marihuanaras stamt af van een originele Skunk#1, die herontdekt en vervolgens ontwikkeld is door een toegewijd team van cannabiskwekers uit Londen.

Meer details


€ 20.00 incl. Btw

In winkelmand

De Cheese is een legendarische cannabisplant die afkomstig is uit het VK. Dit marihuanaras stamt af van een originele Skunk#1, die herontdekt en vervolgens ontwikkeld is door een toegewijd team van cannabiskwekers uit Londen. Zij brachten vervolgens een skunk tot stand die dusdanig stonk dat Cheese de meest toepasselijke naam was.

Sindsdien is de Cheese-genetica over de hele wereld verspreid, heeft een Cannabis Cup gewonnen en kreeg daardoor een bijna legendarische status in de ogen van de rokers. We kregen de Cheese te pakken, hebben haar gefeminiseerd en zijn trots om de Royal Cheese gefeminiseerde zaadjes aan te bieden.

De gefeminiseerde Cheese zal indoors ongeveer 1,5 meter hoog worden, maar buiten in de zon tot meer dan 2,5 meter opschieten. Dit marihuanaras houdt van vocht en zal als gevolg daarvan groot en sterk worden. Het grootste probleem bij het kweken van de gefeminiseerde Royal Cheese is de geur. Deze cannabisplant stinkt dusdanig dat een koolstoffilter indoors bijna essentieel is, daar iedereen haar in de onmiddellijke omgeving buiten zal ruiken.

Als de Royal Cheese indoors gekweekt wordt zal ze gemiddeld 60 gram opbrengen per plant, of 450-550 gram per vierkante meter onder een lamp van 600W. Outdoors zal de plant overal bovenuit torenen en kan in het juiste klimaat (Spanje, Italië en Californië) meer dan 600 gram opbrengen. Ze kan ook outdoors gekweekt worden in Noord-Europa, maar zal dan buds produceren met een lagere kwaliteit dan indoors.

Onze gefeminiseerde Royal Cheese kan na een bloeitijd van 8 weken geoogst worden om de sterkste smaak te bereiken. Als u haar 2 weken langer, dus 10 weken, laat bloeien zal ze minder smaak hebben maar met elk trekje of bong een sterker effect hebben. Iedere kweker houdt van een ander effect, dus het is aan jou om uit te vinden wat het juiste moment voor jou is. In de regel kan Cheese na 8 weken geoogst worden.

De smoke van de Cheese is simpelweg fantastisch. Het sterke, scherpe aroma dat aan de smaak vooraf gaat is één ding. Maar wat dit marihuanaras zo aangenaam maakt is de sterkte van de stone die je krijgt van elk trekje van de joint of de bong. Deze combinatie van de stinkende geur en de "knock out stone" hebben ervoor gezorgd dat Cheese nog lang te vinden zal zijn.

Nu met een snellere Bloeitijd dan voorheen!

  • THC 17%
  • CBD Medium
  • Yield Indoor 250-300gr m2
  • Yield Outdoor 550-600 grams per plant dried
  • Height Indoor 60 - 100 cm
  • Height Outdoor 130 - 200 cm
  • Bloeitijd 7-8 weken
  • Oogstmaand Begin Oktober
  • Genetische achtergrond Old School Skunk x Afghani
  • Type Sativa: 40% Indica: 60%
  • Effect Stoned + high
     


    By remi D. on 01/Sep/2014 :

    Title : elle sent autan q'un bon vieu camenbert lol
    Comment : tres bonne weed senteur max elle me couche a chaque cône!!!!!! amateur d'herbe forte n'esitez plus!!!

    By sebastien M. on 01/Sep/2014 :

    Title : Vous venez de gagner un client!
    Comment : plu que bien pfffffff je kiff !!!!!!

    By Tim S. on 29/Jul/2014 :

    Title : binnenkort...
    Comment : binnenkort bestellen, heb gehoord dat het een goeie plant is

    By Marcel M. :

    The customer has rated the product but has not posted a review, or the review is pending moderation

    By Julien S. on 28/Apr/2014 :

    Title : royal cheese ( fast )
    Comment : terrible ca pousse tres vite tres content

    By Mathias C. :

    The customer has rated the product but has not posted a review, or the review is pending moderation

    By muriana C. :

    The customer has rated the product but has not posted a review, or the review is pending moderation

    By Geoffroy P. on 30/Dec/2013 :

    Title : TERRIBLE - AMAIZING
    Comment : Super génétique avec des têtes qui explosent continuellement... Un goût de dingue et une production au dessus de la moyenne.. Vraiment du lourd!!! Peace & Bon Grow

    By Philippe M. on 30/Sep/2013 :

    Title : Royal indeed ...
    Comment : - 5 seeds planted, 4 seeds germed. - 3 mounths vegetative outside, flowering inside. - Organic grow (BioBizz) - +/- 140gr p/p One of the best cheese I had in 20 years grow. Great strong Cheese taste with a lavendel twist, You could almost make a parfume of this strain .... This sort is extremely easy to grow, a must for beginning grower.Excellent harvest, easy curing.

    By Théo M. on 16/Sep/2013 :

    Title : Bonne Qualitée
    Comment : Super graine, de très bonne qualités, Très belle plante pour l'instant. j'attend la récolte avec impatience! ;p

    By maxime R. on 26/Aug/2013 :

    Title : avis
    Comment : Bien germé , très bonne.croissance , bon flush , bon rendemment et le reste est en adéquation avec.mes paroles..... Bref très bonne génétique de plante

    By Markus L. on 13/Aug/2013 :

    Title : Top plant
    Comment : It is the best plant i ever had

    By Anders A. on 12/Aug/2013 :

    Title : A must have!
    Comment : At least for me it is. I honestly fell in love with this strain. It grew like a dream, no problems what so ever. Very short, very indica, very stinking! The smell, I'd say old and dusty, with just a hint of.. something I cant really put my finger on. The taste was very smooth, very pleasant. And even though I harvested a few weeks early, the effects where very indica also. Very relaxing, but not completely couch-lock, maybe if I grew it out to its full potential it would be, guess Ill have to try that with the next batch ;) I haven't been around for that long, and I still have a lot of strains to try, but so far, this one goes straight to my personal top 3!

    By Alexis M. on 12/Aug/2013 :

    Title : Excellent
    Comment : Bonjour àvous Royal queen, je tenais à vous remercier pour l'envois de ces magnifiques graines, sur 3 graines 3 germés sauf une qui a eu quelques complication au début donc "out" mais là, je viens de la passer en curring hier et franchement elle a déjà une pure odeur et un goût à vous faire baver !

    By Nick J. on 29/Jul/2013 :

    Title : Bestes Cheese
    Comment : Hatte eine Keimrate von 4/4, nach 4 wochen Vegi und Cropping kamen sie in die Blühte mit ca. 35 cm. Die Seitentriebe hatten ca. 30 cm. Dünger Bio Bizz. Sie wuchsen dan bis auf 1,6m heran, 3 bildeten einen langen und breiten Mainbud die andere nur kleine Popcorn Buds. Die Seitentriebe bildeten alle ausnamslos Buds von ca. 6-7 cm. Nach 9 Wochen Blühte wurden sie geerntet, 1 woche getrocknet und dan 2 wochen fermentiert. Der Geschmack/Rausch ist einfach nur umwerfend. Meiner Meinung nach hat RQS mit dem Royal Cheese eine der besten Cheese ( Skunk) Variation der Welt heraus gebracht.


    You can't post a review because you are not logged as a customer

    Log in / sign up
Royal Cheese (snelle versie) Royal Cheese (snelle versie) Royal Cheese (snelle versie) Royal Cheese (snelle versie) Royal Cheese (snelle versie)
Royal Cheese (snelle versie) Royal Cheese (snelle versie) Royal Cheese (snelle versie) Royal Cheese (snelle versie) Royal Cheese (snelle versie)

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Vorige
Volgende

Winkelmand

Uw winkelmand bevat geen producten.

Verzendkosten € 0.00
Totaal € 0.00

Afrekenen

Be fan of our Facebook page and get 5% discount!

Categorieën