Trustpilot

Pineapple Kush

 5/5 (48) Write a review
€ 25.00 tax incl. In stock

Betaalmethoden: VisaMasterBank transfer en Cash

Free shipping
Pineapple Kush mag dan een kruising tussen twee zeer populair stammen zijn; de populariteit die het heeft vergaard is evenwel het gevolg van het deskundig mengen van deze twee stammen.

Hoewel het soms verward met Pineapple Express omdat beide de tropische smaak delen die doet denken aan ananas, valt deze soort op door de hoge potentie waarover het beschikt als gevolg van het telen met de bekende OG Kush-soort. Hoewel het niet zo sterk is als het origineel, biedt deze soort een nogal aanzienlijke mentale high.

De zware Indica-mix van deze soort, en de hoge CBD : THC-verhouding die daar het gevolg van is, maakt dat het een uitstekende keuze is voor klanten die op zoek zijn naar iets wat helpt bij angst of andere gerelateerde problemen, zoals migraine, PMS of algemene stress. De soort is ook geprezen voor het hebben van een positief effect op mensen met Attention Deficit Hyperactivity Disorder of een verminderde eetlust. Het effect wat de plant biedt is voornamelijk een hoofd-high, maar het biedt ook enig effect op het lichaam - een van de belangrijkste aantrekkingskrachten van deze bijzondere plant is zijn vermogen tot het ondersteunen van ontspanning voor medische doeleinden. In combinatie met een tropische smaak en geur die het aantrekkelijk maken voor zowel doorgewinterde rokers als niet-rokers, zullen deze cannabiszaden een plant geven die heel geschikt is voor een scala van doeleinden en klanten.

Een van de meest aansprekende aspecten van de soort is zijn zoete smaak, die nogal op ananas lijkt (zoals u al zou verwachten), is beschreven als een lichte mint- of vanillesmaak. Rokers hebben een vleugje karamel gedetecteerd in het tropische aroma - de fruitige geur van deze soort is vrij sterk. Zoals eerder aangehaald; waar OG Kush bekend staat als een van de sterkste soorten cannabis, behoudt deze fruitige Kush-variant wel het een en ander van die kracht - hoewel het fysieke effect veel minder uitgesproken is dan dat van zijn voorvaderen. De mentale effecten zijn enigszins vergelijkbaar, waardoor het een zeer aantrekkelijke optie is voor iemand die op zoek is naar een cerebrale ervaring zonder een te groot fysiek effect.

Een goed geteelde plant zal een hoogte van ergens tussen de 70 en 120 centimeter bereiken als hij binnen gekweekt wordt, en tussen de 120 en 180 centimeter bij buitenteelt. De planten leveren over het algemeen een opbrengst van ongeveer een halve kilo per vierkante meter bij binnenteelt, of een halve kilo per plant (gedroogd) als ze buiten groeien. De zaden zijn gefeminiseerd, wat betekent dat uw planten onder normale omstandigheden allemaal zullen bloeien na zeven of acht weken. Als u van plan bent om buiten te telen, is de beste tijd om uw planten te oogsten eind september.

Als u op zoek bent naar een soort die heerlijk smaak, een zoete geur heeft en een zeer ontspannend hoofd-high biedt, is Pineapple Kush uw plant. Fans van de soort zullen u vertellen dat als u ooit de kans krijgt om het te proberen, u deze kans niet mag laten liggen.

 • THC: 18%+-
 • CBD: Low
 • Yield Indoor: 500 - 550 gr/m2
 • Yield Outdoor: 500 - 550 gr/plant
 • Height Indoor: 70-120
 • Height Outdoor: 120-180
 • Bloeitijd: 7 - 8 weken
 • Oogstmaand: Eind September
 • Genetische achtergrond: Pineapple x O.G. Kush
 • Type: Sa 20% In 80% Ru 0%
 • Effect: Ontspannend en volle smaak
   

  By P. P. on 17/Mar/2017 :
  (5)

  Title : Sehr gut
  Comment : Sehr gute und gedeihende Pflanze

  By R. D. on 21/Feb/2017 :
  (5)

  Title : leichter grow
  Comment : ziemlich leichter grow mit gutem ertrag und sehr sehr kurzer bluetezeit...intensiver body stone mit angenehmer entspannung, definitiv weiter zu empfehlen!

  By R. W. on 06/Feb/2017 :
  (5)

  Title : Super
  Comment : von der Keimung bis zur ernte hat alles super geklappt.

  By N. J. on 23/Jan/2017 :
  (5)

  Title : PiNaPpL3 kUsH
  Comment : No problems at all during veg/flow just water and some nutrition. Beautiful flowers that smells wonderful and taste is heavenly fruitiness too, dry upside down and no manicure aprox 1week for a great smoke experience.

  By T. K. on 10/Jan/2017 :
  (5)

  Title : Pineapple
  Comment : Wery good seed for10 come 10 and strong strain and I can wait still hi gona finish flowering and drying out and smoke my sweet flowers.

  By A. B. on 09/Jan/2017 :
  (5)

  Title : 5 star
  Comment : The seed has germinated very well and the plant looks very healthy and bushy! Royal queen seed has become my go to seed shop from now on!

  By N. J. on 05/Jan/2017 :
  (5)

  Title : Pineapple
  Comment : Fast germination and growing fast, can't wait to see the end results :-)

  By J. V. :
  (4)

  The customer has rated the product but has not posted a review, or the review is pending moderation

  By R. B. on 05/Dec/2016 :
  (4)

  Title : Seeds
  Comment : Nice choice

  By P. S. on 29/Nov/2016 :
  (5)

  Title : Top
  Comment : Mein Lieblings gras, vom Geschmack das beste was ich geraucht habe

  By A. H. on 29/Nov/2016 :
  (5)

  Title : Name ist Programm
  Comment : Der Ananas ist super präsent - sowohl beim Geruch der Pflanze als auch beim Rauchen. Die O.G. Genetik ist ebenfalls deutlich spürbar. Eher was für den Abend, aber dafür mit überwiegend körperlicher Wirkung - egal wie viel man am Tag an anderen Sorten geraucht hat... Selbst langjährige Genussraucher kommen mit dieser Sorte hinsichtlich Geschmack und Wirkung auf Ihre Kosten. Ein echtes Betthupferl für alte Hasen.

  By G. M. on 18/Nov/2016 :
  (5)

  Title : Une des meilleures kushs
  Comment : Son prix un peu élevé rebute sans doute de nombreux cultivateurs et c'est bien dommage car cette variété est exceptionnelle. Bon rendement, facile à cultiver et un goût typique de kush agrémenté d'une douce saveur fruitée qui ravira tous les amateurs de kush et les autres aussi.

  By D. D. on 31/Oct/2016 :
  (5)

  Title : Fast Growing Voluptuous Plant!
  Comment : I love this strain! Planted in June and Smoking it in September. Wow! Great bushy yield.

  By A. V. on 28/Oct/2016 :
  (4)

  Title : exotic
  Comment : super gout fruité pour ceux qui aime les saveur je recommande et je re commande

  By D. M. on 24/Oct/2016 :
  (5)

  Title : great plants and lovely smoke
  Comment : This strain grew well and was easy to manage she did stretch a little when turned over to 12/12 but nothing to bad . The smoke was superb and exactly like the pineapple I tried in the dam . Would definitely put this on the to do list !


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up
We do not ship this product to the following countries:
United States, Argentina
Recommended products:
Customers who bought this prodcuts also bought:

Cart

Included FREE items

No products

Shipping € 0.00
Total € 0.00

Check out

Categories

Disclaimer

Alle cannabis zaden die bij Royal Queen Seeds worden verkocht zijn uitsluitend bestemd voor persoonlijk en kleinschalig gebruik. Wij leveren geen zaadjes aan grootschalige of commerciële kwekers. Wij behouden ons het recht voor om een bestelling te weigeren als wij vermoeden dat deze niet in overeenstemming is met onze richtlijn.