Product successfully added to your shopping cart.
Check out
 

Somango XL

Somango XL
Geliefd om zijn zoete smaak, aangename high en fruitige geur, heeft Somango na jaren van populariteit en kritische bijval op het internet de bijnaam 'het beest' gekregen. De soort verdiende zijn naam omdat het een bevredigend en fruitige smaak heeft die doet denken aan tropische mango.

Meer details

 (24 Reviews)

€ 25.00 incl. Btw

In winkelmand

Het effect van de high komt zeer snel en het brengt een kalmerend gevoel van rustige helderheid met zich mee. De high laat u gegarandeerd niet sloom of moe voelen, en is prima voor wegwerken van vervelende afleidingen, zodat u zich weer kunt focussen op wat u wilt gaan doen. Door het hoge THC-gehalte van 18% kan de sterke high enkele uren aanhouden. Het is de perfecte soort voor het vergaren van inspiratie voor creatieve werkzaamheden.

De soort werd oorspronkelijk geïntroduceerd als gevolg van de vraag naar een plant die een euforische, klassieke high konden geven zonder een neveneffect van loomheid. Het werd gemaakt door het telen van twee van de meest productieve en robuuste planten die beschikbaar waren; Somango en Critical 47. Deze hybride is op grote schaal getest. Sinds de toegenomen beschikbaarheid ervan heeft het de bewondering van de velen verdiend die de voordelen ervan inzagen en tot aankoop van dit zaad overgingen.

De gefeminiseerde Somango bestaat uit een genetische mix van 25% Sativa en 75% Indica. De dominantie van Indica is verantwoordelijk voor het snelle begin van de high. De plant groeit in een zeer compacte vorm met behoud van schoonheid en elegantie. Het bereikt een maximum hoogte van 100 centimeter als het binnen wordt gekweekt, waardoor het perfect is voor diegenen die een kleinere plant willen. Wanneer ze de kans krijgt om buiten te bloeien, kan ze uitgroeien tot 200 centimeter. De plant krijgt sterke takken die robuuste toppen produceren. Volwassen planten hebben bladeren met zijdeachtige paarse tinten en toppen die bestrooid lijken met een fijne laag kristallen.

Het is aan te bevelen dat u deze plant 9 weken de tijd geeft om tot volle bloei te komen. Sommige telers hebben ontdekt dat de plant na 8 weken zijn bloei beëindigd en haar producten geoogst kunnen worden. Als u uw planten buiten kweekt, is de oogsttijd eind september.

Wanneer de plant binnen wordt verzorgd met goed water en de juiste voedingsstoffen en vochtigheid, kan hij een gedroogd rendement opleveren van 575 gram per m2. Als de plant de kans krijgt om buiten te groeien kan hij 600 gram per plant aan droge opbrengst geven.

Hij wordt door velen geprezen als een uitstekende plant voor zowel nieuwe telers alsook doorgewinterde specialisten. De plant is zeer sterk en wordt algemeen beschouwd als vrij gemakkelijk te onderhouden. Ondanks zijn sterkte, maakt zijn neiging om compact te groeien in combinatie met de enorme omvang van de toppen en het dichte bladerdek speciale zorg noodzakelijk. Zorgvuldige controle van de vochtigheid waarin wordt verbouwd moet schimmel voorkomen waardoor een gezonde plant kan groeien die grote knoppen levert.

 • THC 18%+-
 • CBD Medium
 • Yield Indoor 525-575gr m2
 • Yield Outdoor 550-600 grams per plant dried
 • Height Indoor 60 - 100 cm
 • Height Outdoor 120 - 200 cm
 • Bloeitijd 8-9 weken
 • Oogstmaand Eind September
 • Genetische achtergrond Somango x Critical 47
 • Type Sativa: 25% Indica: 75%
 • Effect Stoned en krachtig
   


  By Carmine C. on 05/May/2016 :

  Title : excellent
  Comment : molto buona sapore molto deciso e buono,ottima davvero mi sono stupito di questo tipo di marijuana, siete davvero forti

  By Borja O. on 21/Apr/2016 :

  Title : Nice Buds
  Comment : Already inside my indoor ready to be cutted, very nice look and a wonderful smell...let's see the effect after a good cure..

  By Nicolas H. on 04/Apr/2016 :

  Title : super
  Comment : "La SoMango est dans le grinder" ( https://www.youtube.com/watch?v=9wUvIpkMB-Q) très bien, grosse récolte ;)

  By Marcel E. on 29/Apr/2016 :

  Title : Sehr feines Weed
  Comment : Einwandfreies Ergebnis, problemlose Aufzucht. Jeder der davon probiert ist absolut begeistert von dem Effekt! TOP!!!

  By amar T. on 14/Mar/2016 :

  Title : dommage
  Comment : après que la première n'a pas germé j'ai envoyé les deux autres mais sans succès et je pense pas que sa vient de moi c'est la premier fois que des graine de la même série ne germe pas d'ailleurs la graine gentiment offert pas RQS se porte a merveille. vraiment dommage moi qui les attendais avec impatience

  By Jordan B. on 22/Feb/2016 :

  Title : sympa
  Comment : Livraison discrète. La germination est relativement simple, hâte de pouvoir y goûter.

  By yannick C. on 11/Feb/2016 :

  Title : excellent
  Comment : j'en suis vraiment ravi et je tiens a remercier le service client rapide et efficace.

  By yousra F. :

  The customer has rated the product but has not posted a review, or the review is pending moderation

  By Manuel S. :

  The customer has rated the product but has not posted a review, or the review is pending moderation

  By vincent V. on 15/Dec/2015 :

  Title : somango
  Comment : bon rendement bien fruitée et bon délire que du bonheur

  By darien D. :

  The customer has rated the product but has not posted a review, or the review is pending moderation

  By Axel D. :

  The customer has rated the product but has not posted a review, or the review is pending moderation

  By Matthias M. on 30/Mar/2015 :

  Title : Nice :)
  Comment : Not easy to drow all seeds to a plant, but after the buds are nice :)

  By Aleksandros S. :

  The customer has rated the product but has not posted a review, or the review is pending moderation

  By geoffrey D. on 29/Dec/2014 :

  Title : pour le moment c'est pas mal.
  Comment : Les graines sont parties assez rapidement, et facilement. Pour le moment 3 étoiles car c'est que le début, j'attends de voir les résultats de la récolte


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up
 • Somango XL
 • Somango XL
 • Somango XL
 • Somango XL
 • Somango XL
We do not ship this product to the following countries:
United States, Argentina

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...