Somango XL

 4/5 (32) Write a review
€ 25.00 tax incl. In stock

Betaalmethoden: VisaMasterBank transfer en Cash

Free shipping
Geliefd om zijn zoete smaak, aangename high en fruitige geur, heeft Somango na jaren van populariteit en kritische bijval op het internet de bijnaam 'het beest' gekregen. De soort verdiende zijn naam omdat het een bevredigend en fruitige smaak heeft die doet denken aan tropische mango.

Het effect van de high komt zeer snel en het brengt een kalmerend gevoel van rustige helderheid met zich mee. De high laat u gegarandeerd niet sloom of moe voelen, en is prima voor wegwerken van vervelende afleidingen, zodat u zich weer kunt focussen op wat u wilt gaan doen. Door het hoge THC-gehalte van 18% kan de sterke high enkele uren aanhouden. Het is de perfecte soort voor het vergaren van inspiratie voor creatieve werkzaamheden.

De soort werd oorspronkelijk geïntroduceerd als gevolg van de vraag naar een plant die een euforische, klassieke high konden geven zonder een neveneffect van loomheid. Het werd gemaakt door het telen van twee van de meest productieve en robuuste planten die beschikbaar waren; Somango en Critical 47. Deze hybride is op grote schaal getest. Sinds de toegenomen beschikbaarheid ervan heeft het de bewondering van de velen verdiend die de voordelen ervan inzagen en tot aankoop van dit zaad overgingen.

De gefeminiseerde Somango bestaat uit een genetische mix van 25% Sativa en 75% Indica. De dominantie van Indica is verantwoordelijk voor het snelle begin van de high. De plant groeit in een zeer compacte vorm met behoud van schoonheid en elegantie. Het bereikt een maximum hoogte van 100 centimeter als het binnen wordt gekweekt, waardoor het perfect is voor diegenen die een kleinere plant willen. Wanneer ze de kans krijgt om buiten te bloeien, kan ze uitgroeien tot 200 centimeter. De plant krijgt sterke takken die robuuste toppen produceren. Volwassen planten hebben bladeren met zijdeachtige paarse tinten en toppen die bestrooid lijken met een fijne laag kristallen.

Het is aan te bevelen dat u deze plant 9 weken de tijd geeft om tot volle bloei te komen. Sommige telers hebben ontdekt dat de plant na 8 weken zijn bloei beëindigd en haar producten geoogst kunnen worden. Als u uw planten buiten kweekt, is de oogsttijd eind september.

Wanneer de plant binnen wordt verzorgd met goed water en de juiste voedingsstoffen en vochtigheid, kan hij een gedroogd rendement opleveren van 575 gram per m2. Als de plant de kans krijgt om buiten te groeien kan hij 600 gram per plant aan droge opbrengst geven.

Hij wordt door velen geprezen als een uitstekende plant voor zowel nieuwe telers alsook doorgewinterde specialisten. De plant is zeer sterk en wordt algemeen beschouwd als vrij gemakkelijk te onderhouden. Ondanks zijn sterkte, maakt zijn neiging om compact te groeien in combinatie met de enorme omvang van de toppen en het dichte bladerdek speciale zorg noodzakelijk. Zorgvuldige controle van de vochtigheid waarin wordt verbouwd moet schimmel voorkomen waardoor een gezonde plant kan groeien die grote knoppen levert.

 • THC: 18%
 • CBD: Medium
 • Yield Indoor: 525 - 575 gr/m2
 • Yield Outdoor: 550 - 600 gr/plant
 • Height Indoor: 60 - 100 cm
 • Height Outdoor: 120 - 200 cm
 • Bloeitijd: 8 - 9 weken
 • Oogstmaand: Eind September
 • Genetische achtergrond: Somango x Critical 47
 • Type: Sa 25% In 75% Ru 0%
 • Effect: Stoned en krachtig
 • Klimaat: Mild
   

  By T. R. on 03/Apr/2017 :
  (5)

  Title : Besten Dank
  Comment : Es waren bislang alle Sorten die ich probiert habe ein Hochgenuss. Aber Somango XL ist ganz klar mein Favorit. Besten Dank

  By S. P. on 23/Mar/2017 :
  (5)

  Title : TOP
  Comment : I planted this strain last year and it's one of the best i ever had. The buds were massive. Very strong and unforgetable smell.

  By M. F. on 19/Jan/2017 :
  (5)

  Title : Tres bien
  Comment : Tres bonne herbe pousse facilement, grosse défonce et un gout savoureux! Un peu moins de rendement qu'esperé mais reste tres correct!

  By C. D. on 12/Jan/2017 :
  (5)

  Title : A recommander
  Comment : Ravie de ma commande sur ce site

  By M. S. on 09/Jan/2017 :
  (5)

  Title : Very beautiful buds, nice flavour.
  Comment : The Plant itself grows with medium speed, buds are developing pretty smoothly, pretty nice strain!

  By E. C. on 03/Jan/2017 :
  (4)

  Title : not so easy
  Comment : quite hard to grow get till final, need lots attentions, and love... because its worth really ;)

  By A. L. on 22/Dec/2016 :
  (5)

  Title : tip top
  Comment : Nice buds and real pleasure to smell when you cut the leafs.

  By S. N. on 20/Oct/2016 :
  (4)

  Title : Great!
  Comment : My personal favorite......pure taste!

  By C. C. on 05/May/2016 :
  (5)

  Title : excellent
  Comment : molto buona sapore molto deciso e buono,ottima davvero mi sono stupito di questo tipo di marijuana, siete davvero forti

  By B. O. on 21/Apr/2016 :
  (5)

  Title : Nice Buds
  Comment : Already inside my indoor ready to be cutted, very nice look and a wonderful smell...let's see the effect after a good cure..

  By N. H. on 04/Apr/2016 :
  (5)

  Title : super
  Comment : "La SoMango est dans le grinder" ( https://www.youtube.com/watch?v=9wUvIpkMB-Q) très bien, grosse récolte ;)

  By M. E. on 29/Apr/2016 :
  (5)

  Title : Sehr feines Weed
  Comment : Einwandfreies Ergebnis, problemlose Aufzucht. Jeder der davon probiert ist absolut begeistert von dem Effekt! TOP!!!

  By A. T. on 14/Mar/2016 :
  (3)

  Title : dommage
  Comment : après que la première n'a pas germé j'ai envoyé les deux autres mais sans succès et je pense pas que sa vient de moi c'est la premier fois que des graine de la même série ne germe pas d'ailleurs la graine gentiment offert pas RQS se porte a merveille. vraiment dommage moi qui les attendais avec impatience

  By J. B. on 22/Feb/2016 :
  (4)

  Title : sympa
  Comment : Livraison discrète. La germination est relativement simple, hâte de pouvoir y goûter.

  By Y. C. on 11/Feb/2016 :
  (5)

  Title : excellent
  Comment : j'en suis vraiment ravi et je tiens a remercier le service client rapide et efficace.


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up
We do not ship this product to the following countries:
United States, Argentina
Recommended products:
Customers who bought this prodcuts also bought:

Cart

Included FREE items

No products

Shipping € 0.00
Total € 0.00

Check out

Categories

Disclaimer

Alle cannabis zaden die bij Royal Queen Seeds worden verkocht zijn uitsluitend bestemd voor persoonlijk en kleinschalig gebruik. Wij leveren geen zaadjes aan grootschalige of commerciële kwekers. Wij behouden ons het recht voor om een bestelling te weigeren als wij vermoeden dat deze niet in overeenstemming is met onze richtlijn.