Speedy Chile (Fast Flowering)

 4.5/5 (52) Write a review
€ 21.50 tax incl. In stock

Betaalmethoden: VisaMasterBank transfer en Cash

Free shipping
Bij Royal Queen Seeds hebben we Speedy Chile ontworpen, een nieuw gefeminiseerd cannabiszaad met de beste eigenschappen van onze favoriete soorten. De snelle versies van onze planten zijn een ideaal alternatief voor zelfbloeiende cannabissoorten omdat ze een hogere potentie hebben en ook nog eens gecreëerd zijn voor kortere bloeiperiodes.

De Speedy Chile-soort ontstond door het kruisen van een derde generatie zelfbloeiende plant met een kloon, waardoor u kunt beschikken over gefeminiseerde cannabiszaden die ideaal zijn voor marihuanatuinen binnen en buiten. Omdat sommige telers huiverig zijn voor het telen van zelfbloeiende planten vanwege de lage THC-gehaltes, hebben we onze nieuwe snelle cannabisversies zo ontworpen dat ze toppen produceren van een ongelooflijk hoge potentie.

Speedy Chile is een kruising van onze Critical Domina en Chile Indica, en heeft een prima smaak en een ontspannen high. Critical Domina is een elitekloon die een reputatie heeft verworven als producent van krachtige medische marihuanabloemen van de hoogste kwaliteit. De potente Critical Domina is ideaal bij pijn en slaapproblemen en werkt als natuurlijke eetlustversterker. De Speedy Chile-hybride bestaat uit 30% Sativa en 70% Indica, zodat u van de planten mag verwachten dat ze niet teveel uitgroeien en de ruimte mooi en gelijkmatig vullen tijdens de bloeiperiode. De mix biedt ook een high van uitstekende kwaliteit. De invloed op het speeksel komt langzaam op, en Speedy Chile biedt een up high die zeer geschikt is voor degenen die gedurende de dag werk te doen hebben.

De Indica levert ook een mooi ontspannen gevoel aan de volgroeide toppen, waardoor Speedy Chile ideaal voor degenen die de hele dag lang willen genieten van het roken. De gefeminiseerde zaden van Speedy Chile hebben een korte levenscyclus zodat u grote toppen kunt oogsten in slechts acht weken. Deze snelbloeiende soort is een van de allersnelste op de markt, en de genetische samenstelling is ideaal voor degenen die de opbrengst van hun tuin willen maximaliseren met snelle doorlooptijden van de gewassen. Onze Speedy Chile-zaden zijn een uitstekende keuze voor binnen- of buitentuinders, en de plant is zeer geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Beginners zullen het waarderen dat Speedy Chile weinig zorg verlangt, en ervaren kwekers kunnen wonderen verrichten met voedingsstoffen.

Indoor marihuanatuinders kunnen een volgroeide cannabisplant verwachten die klein van gestalte is en niet teveel ruimte inneemt in een kweektent of kleine kast. De gefeminiseerde cannabiszaden zijn ontworpen voor een korte bloeicyclus, en indoortelers zullen het aantal oogsten wat ze uit hun tuin kunnen halen waarderen. Als Speedy Chile volgroeid is zal hij tussen de 50 en 100 cm. hoog zijn; de opbrengst kan tot 525 gram per vierkante meter bedragen.

Outdoortuinders zullen Speedy Chile kunnen waarderen omdat de plant meestal een week of twee eerder klaar is voor de oogst dan andere soorten. De volgroeide toppen kunnen in het begin september worden geoogst. U kunt uw product dus binnen hebben voordat de herfstregens beginnen, waardoor de kans op schimmel afneemt. Onder de zon geven de gefeminiseerde marihuanaplanten een uitstekende opbrengst; telers kunnen oogsten verwachten tot 500 gram per plant. Speedy Chile met zijn voortreffelijke high en een uitstekende potentie heeft bij testen THC-percentages tot 16% laten zien, terwijl volgroeide toppen zeer weinig CBD bevatten. Deze aangepaste mix zorgt voor een high die zacht, ontspannend en ongelooflijk euforisch is.

 • THC: 16%
 • CBD: Low
 • Yield Indoor: 475 - 525 gr/m2
 • Yield Outdoor: 450 - 500 gr/plant
 • Height Indoor: 60 - 100 cm
 • Height Outdoor: 100 - 170 cm
 • Bloeitijd: 6 Weken
 • Oogstmaand: Begin September
 • Genetische achtergrond: Green Poison x Chile Indica's
 • Type: Sa 30% In 70% Ru 0%
 • Effect: Ontspannend en volle smaak
 • Klimaat: Mild
   

  By R. M. :
  (5)

  The customer has rated the product but has not posted a review, or the review is pending moderation

  By M. M. on 12/Apr/2017 :
  (5)

  Title : Au top
  Comment : Résultat comme promis! Tjrs au top!

  By P. M. :
  (3)

  The customer has rated the product but has not posted a review, or the review is pending moderation

  By S. J. on 27/Mar/2017 :
  (5)

  Title : Pimentée
  Comment : Je recommande ! supper gout, super odeur et sur effet ! Facile à cultiver.

  By M. J. on 27/Mar/2017 :
  (5)

  Title : very speedy
  Comment : Super qualität und schnelles Wachstum. Sehr zu empfehlen.

  By I. S. on 27/Mar/2017 :
  (5)

  Title : Looks promisisng
  Comment : Received within 7 days of ordering. Every seed sprouted within 2 days. Looks promising for now. Will keep you updated.

  By S. G. on 20/Mar/2017 :
  (5)

  Title : Een hele snelle plant
  Comment : Ik heb deze plant 5 weken voor groei gegeven. En ik heb ze dan getopt en ik moet zeggen ze waren binnen 8 dagen in bloei. En dan gaat het heel hard. Binnen 45 dagen is het helemaal klaar. Dus met voeding moet je wel snel zijn.

  By A. A. on 13/Mar/2017 :
  (5)

  Title : OTTIMA
  Comment : Consegna avvenuta nei tempi previsti, 10 semi acquistati e percentuale di riuscita del 100%. Consigliatissima!

  By T. F. on 07/Mar/2017 :
  (5)

  Title : Speedy
  Comment : This was my first gardening- pleased

  By M. M. on 03/Feb/2017 :
  (5)

  Title : Very nice
  Comment : I would highly recommend for begginers because it's easy to grow and gives nice yield. :)

  By J. S. on 30/Jan/2017 :
  (5)

  Title : Prima Samen
  Comment : Keimrate 100% besser gehts kaum, einfach zu growen

  By B. N. on 28/Dec/2016 :
  (5)

  Title : Wunderschöne Pflanze!!!!
  Comment : Sehr schöne und einfache Pflanzen. Nach 6 Wochen Blütezeit sehr sehr guter Ertrag. Geschmacklich einwandfrei. Diese werde ich wieder kaufen!!!

  By D. B. on 29/Nov/2016 :
  (5)

  Title : Fantastic plant
  Comment : I grew this for my first ever grow and have just grown it again and its a great plant. Stays short and Phat. Very easy to train. The first grow yielded 73g dried and it was lovely to smoke, strong and smooth., this time I cropped 143g but its still wet. The plant is very pretty to look at, like a bonsai and it has a complex structure and it shimmers with crystals.I didn't believe it would flower as quickly as claimed but true to the claim at day 42 the trichomes are cloudy and its ready to harvest.

  By S. J. on 25/Nov/2016 :
  (5)

  Title : super weed
  Comment : je recommande floraison ultra rapide et super weed bravo

  By J. P. on 22/Nov/2016 :
  (5)

  Title : Tolle Pflanze, frühe Ernte
  Comment : Derzeit mein absolutes Lieblingsgrass. Einfache Robuste Pflanze perfekt für den Outdoor grow.


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up
We do not ship this product to the following countries:
United States, Argentina
Recommended products:
Customers who bought this prodcuts also bought:

Cart

Included FREE items

No products

Shipping € 0.00
Total € 0.00

Check out

Categories

Disclaimer

Alle cannabis zaden die bij Royal Queen Seeds worden verkocht zijn uitsluitend bestemd voor persoonlijk en kleinschalig gebruik. Wij leveren geen zaadjes aan grootschalige of commerciële kwekers. Wij behouden ons het recht voor om een bestelling te weigeren als wij vermoeden dat deze niet in overeenstemming is met onze richtlijn.