Lemon Shining Silver Haze

 4.5/5 (95) Write a review
€ 21.50 tax incl. In stock

Betaalmethoden: VisaMasterBank transfer en Cash

Free shipping
Lemon Shining Silver Haze is een alom geprezen sativa-dominante marihuanasoort. Deze soort die geliefd is om zijn karakteristieke geur, sterke effecten en goede opbrengsten, zal zeker een van uw all-time favoriete cannabiszaden worden.

Net als veel andere Lemon-soorten beschikt deze soort over een sterke citrusgeur die door veel mensen wordt omschreven als zuur, vochtig en skunky, maar ook fris en zoet. Anderen vergelijken de smaak en de geur van de soort met snoep met een sterke citroen-smaak. Dit komt waarschijnlijk door o.a. de relatief hoge concentraties limoneen die aanwezig zijn in deze soort. De smaak heeft veel weg van de geur wat voor een heerlijke rook- of verdampervaring zorgt.

Effecten
Omdat deze soort Sativa-dominant is bezit hij de opbeurende effecten die zo typisch zijn voor de meeste Sativa-soorten. Er is sprake van een stevige mind-high die vaak omschreven wordt als zwaar psychedelisch. Er is ook sprake van een toename van energie-niveaus, creativiteit en motivatie die nuttig kunnen zijn als u veel gedaan wilt krijgen. De effecten van de soort worden vaak omschreven als optimistisch, euforisch en alert, en men is in staat tot het delen van een gevoel van welzijn. Deze effecten duren meestal twee tot drie uur om vervolgens plaats maken voor een meer ontspannen maar toch energieke, lichamelijke high. Vanwege de sterke stimulerende effecten van deze soort is gebruik niet raadzaam vlak voor u gaat slapen omdat het u wakker kan houden.

Opbrengst en groeiwijze
Lemon Shining Silver Haze cannabis-zaden bloeien over het algemeen binnen acht tot negen weken, afhankelijk van hoe ze zijn gekweekt en hoe goed ze zijn verzorgd. Als de planten buiten gekweekt zijn kunt u de buds rond half oktober oogsten. Bij de binnenkweek liggen de rendementen meestal in de buurt van de 425 – 475 gram per vierkante meter, of vanaf 150 gram per plant. Wanneer de soort buiten wordt gekweekt produceert hij over het algemeen 450 – 500 gram per plant. De planten bereiken binnen tussen de 80 en 140 centimeter, en buiten tussen de 130 en 170 centimeter.

De door de plant geproduceerde buds zijn vaak groot en langwerpig en bezitten een prachtig lime-groen tapijt met goudgele tinten die de citroenachtige goedheid van de soort lijken te verbeteren. Zoals bij de meeste Sativas zijn de buds los en luchtig en bedekt met een ruime hoeveelheid rode haren en THC-rijke trichomen die de zintuigen verleiden.

Genetica en potentie
Lemon Shining Silver Haze is een hybride van Lemon Skunk en Amnesia Haze; twee Sativas met een prominente citroensmaak en een aroma met eigen kenmerken. De plant heeft met ongeveer 25% een van de hoogste THC-gehaltes; het CBD-gehalte is ongeveer 0,88%. De soort is zo krachtig dat hij de High Times Cannabis Cup 2008 won, een gegeven wat zijn populariteit sterk verhoogde.

Als u op zoek bent naar een soort die een goede opbrengst geeft en aangename effecten en smaaktonen bezit, kijk dan niet verder en koop vandaag nog onze Lemon Shining Silver Haze-zaden.

 • THC: 21%
 • CBD: Low
 • Yield Indoor: 425 - 475 gr/m2
 • Yield Outdoor: 450 - 500 gr/plant
 • Height Indoor: 80 - 140 cm
 • Height Outdoor: 130 - 170 cm
 • Bloeitijd: 8 - 9 weken
 • Oogstmaand: Half Oktober
 • Genetische achtergrond: Lemon Skunk x Amnesia Haze
 • Type: Sa 75% In 25% Ru 0%
 • Effect: Stoned + high
 • Klimaat: Mild
   

  By M. W. on 20/Apr/2017 :
  (4)

  Title : Best lemon
  Comment : Good product if you want the best lemon its this one

  By H. A. on 18/Apr/2017 :
  (5)

  Title : C'est de la BOMBE bébé !
  Comment : A tout les frenchis ! C'est un variété de folie ! Agrum et fraicheur assuré . Banzai !

  By A. C. on 17/Apr/2017 :
  (5)

  Title : La Lemon è sempre la Lemon
  Comment : Piantagione multistrain dopo 84 giorni dal germogliamento è quella che ha reso di più ed è quella varietà raccomandata per stare sempre sul pezzo ma con L effetto stoned sempre addosso Veramente mitica è una bellezza vederla crescere fiorire e poi fumare

  By B. H. on 12/Apr/2017 :
  (5)

  Title : Top
  Comment : Best I ever had

  By D. O. on 10/Apr/2017 :
  (5)

  Title : ottima
  Comment : ottima resa e qualità!!!ottima spedizione

  By O. B. on 31/Mar/2017 :
  (5)

  Title : For gourmet consumers
  Comment : A special strain, but she needs mediterranean climate.

  By J. S. on 14/Mar/2017 :
  (5)

  Title : Jiří
  Comment : Ahoj dostal jsem na canafestu v Praze jedno semeno.Pěstoval jsem pod 300cfl.Krásné citrusové aroma,hodně silny učinek.Moje první Lemon Haze velká spokjenost děkuji RQS :)

  By R. J. on 13/Mar/2017 :
  (5)

  Title : The Best
  Comment : Great genetics and never ever had any duds or non poppers, this is a super plant....

  By J. B. on 27/Feb/2017 :
  (5)

  Title : Top
  Comment : Fast growing and good harvest.

  By J. M. on 16/Feb/2017 :
  (5)

  Title : Top
  Comment : Super Pflanze

  By J. S. :
  (3)

  The customer has rated the product but has not posted a review, or the review is pending moderation

  By B. B. on 08/Feb/2017 :
  (4)

  Title : outdoor growing
  Comment : I had these plants growing outdoors last year and the turned out greet! Beautiful plants with big flowers, they smelled so good :) and we had no issues wit mold or othere nasty things.

  By M. H. on 08/Feb/2017 :
  (5)

  Title : Best Lemon ever!
  Comment : This Lemon is pretty much the best weed i've ever grown.

  By M. G. on 08/Feb/2017 :
  (5)

  Title : Super kick and smell
  Comment : This has a very powerful cerebral high. Has a really nice taste.

  By P. B. on 07/Feb/2017 :
  (5)

  Title : Lieblingssorte
  Comment : Ist meine Lieblingssorte. Wächst gut und schmeckt noch besser.


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up
We do not ship this product to the following countries:
United States, Argentina
Recommended products:
Customers who bought this prodcuts also bought:

Cart

Included FREE items

No products

Shipping € 0.00
Total € 0.00

Check out

Categories

Disclaimer

Alle cannabis zaden die bij Royal Queen Seeds worden verkocht zijn uitsluitend bestemd voor persoonlijk en kleinschalig gebruik. Wij leveren geen zaadjes aan grootschalige of commerciële kwekers. Wij behouden ons het recht voor om een bestelling te weigeren als wij vermoeden dat deze niet in overeenstemming is met onze richtlijn.