Chocolate Haze

 4.5/5 (44) Write a review
€ 23.00 tax incl. In stock

Betaalmethoden: VisaMasterBank transfer en Cash

Free shipping
Liefhebbers van chocolade zullen worden verrast en betoverd door het kweken van Chocolate Haze cannabiszaden. Deze soort, een fenotype van de stam Chocolope, is veerkrachtige en produceert een zoete en gelukzalige high die de roker een opbeurend, zonnig en stralend gevoel geeft. Deze unieke soort zorgt ervoor dat u binnen 8 – 10 weken buds hebt die u kort daarna kunt delen met uw vrienden.

Dit smakelijke genetische wonder is gecreëerd om uit te groeien tot een sterke plant die vroeg geoogst kan worden. Kwekers zullen enthousiast zijn over het gemak en de snelheid waarmee dit gaat. De basis van deze soort is een OG Chocolate Thai die zorgvuldig gekruist is met de all-star Cannalope Haze. Deze hybride soort heeft weinig weerstand tegen schimmel als hij klein is. De plant is gefeminiseerd zodat de productie gegarandeerd is.

Deze soort kan het beste 's middags gerookt worden en zal een dwalende geest, genietend van de buds, een heldere intellectuele high geven. De aanschaf van Chocolope-zaden zal leiden tot een grote oogst en een krachtig effect. Het energieke gevoel van euforie duurt 1 – 2 uur en zorgt ervoor dat de gebruiker waakzaam is en alert op zijn omgeving. Wanneer het alleen gebruikt wordt kan het vragen oproepen en inspiratie aanwakkeren. Haze-soorten worden gewoonlijk als de allersterkste weed aangemerkt. 

Chocolate Haze is een geneeskrachtige soort voor mensen die lijden aan chronische depressies. Het zal ze opbeuren en opvrolijken en steunen bij de bestrijding van een verscheidenheid aan medische aandoeningen. Artritis, ADD/ADHD, gewrichtspijn, stress en migraine worden allemaal sterk verminderd bij regelmatig gebruik van deze soort.

De plant is genetisch geworteld in Thailand en produceert zijn bloemen snel. Chocolade Haze-zaden zullen goed gedijen in hydroculturen en aarde, maar houd wel rekening met de ruimte die deze grote planten nodig hebben. De buds zijn bij het roken een crowd-pleaser; de plant zelf is een lust voor het oog! De plant zal in alle richtingen uitgroeien en uw kweekruimte helemaal in beslag nemen.

Chocolade Haze is als lid van de Haze-familie een sativa-dominante soort. Hij bestaat voor 95% uit Sativa en 5% uit Indica. Haze-soorten werden oorspronkelijk in de jaren 70 in Californië gekweekt voordat ze de wereld over gingen en populair werden in Amsterdam. Chocolade Haze-zaden hebben een THC-gehalte tot 20% en geven, zelfs de meest ervaren rokers, een zeer krachtige high.

Ervaren kwekers zullen buiten 450 – 500 gram gedroogde buds per plant oogsten. Dit veerkrachtig gewas is makkelijk buiten te kweken en is in oktober of november klaar voor de oogst. Door zijn enorme omvang wordt het niet aangeraden om de plant binnen te kweken. Deze grote, bosachtige plant kan het best verzorgd worden door ervaren kwekers die elke mogelijke aantasting door schimmel vroeg op weten te vangen. Binnenshuis kan de plant een hoogte bereiken van 160 cm., buiten kan hij uitgroeien tot 200 cm.

De rook van deze soort wordt omschreven als fruitig, licht, en met een sterke chocoladesmaak die in de lucht blijft hangen en door de kamer danst. Gebruikers beschrijven een gevoel van korte transformatie naar de nostalgie van de jaren 80 als ze de zachte rook door hun longen laten glijden en de chocolade-smaken op hun tong laten dansen.

 • THC: 20
 • CBD: Low
 • Yield Indoor: 475 - 525 gr/m2
 • Yield Outdoor: 450 - 500 gr/plant
 • Height Indoor: 90 - 160 cm
 • Height Outdoor: 150 - 200 cm
 • Bloeitijd: 9 - 10 weken
 • Oogstmaand: Eind oktober
 • Genetische achtergrond: OG Chocolate Thai x Cannalope Haze
 • Type: Sa 95% In 5% Ru 0%
 • Effect: Zeer high
 • Klimaat: Warm
   

  By C. P. on 17/Apr/2017 :
  (5)

  Title : Amazing
  Comment : Really really nice

  By G. D. on 17/Apr/2017 :
  (5)

  Title : Massive Yields Amazing Smell and Flavour
  Comment : The colas on theres are gigantic. They grow fine in doors and no mold issues.

  By P. M. :
  (4)

  The customer has rated the product but has not posted a review, or the review is pending moderation

  By S. L. on 04/Apr/2017 :
  (5)

  Title : Try it
  Comment : One of the best which I had grown, nice smell, very good yields (Indoor, Hydro - DWC)

  By G. P. on 31/Mar/2017 :
  (5)

  Title : Good
  Comment : top produit

  By D. C. on 30/Mar/2017 :
  (5)

  Title : Superbe plante
  Comment : Cadeau de RQS. Obligé de palisser car elle devient vraiment grande^^ plante magnifique qui se développe très bien et vite. 2eme semaines de Flo et ça bourgeonne dans tous les sens :-) Je recommande, mais faut de la place ou bien palisser... Vivement la récolte :-D

  By M. M. on 20/Mar/2017 :
  (5)

  Title : Au top
  Comment : 3 graines gratuites 3 ont germer !! Attention cette plante devient grande ! Cultivateur un minimum avertit recommandé !

  By C. S. on 15/Mar/2017 :
  (4)

  Title : Unstoppable Growth
  Comment : Super quick germination and very fast growth.

  By M. C. on 07/Mar/2017 :
  (5)

  Title : 4 and a half per plant
  Comment : Yeild loads and tasty

  By S. F. on 06/Mar/2017 :
  (4)

  Title : choco love
  Comment : a parte nel primo mese di crescita che può andare incontro a problemi di muffa, ma poi dopo questa pianta diventa un gigante e cresce sana e robusta . ha bisogno di molto nutrimento in tutte le fasi di crescita, quindi il tempo speso verrà ripagato con ottime produzioni e ottime qualità.

  By P. C. :
  (5)

  The customer has rated the product but has not posted a review, or the review is pending moderation

  By S. S. :
  (5)

  The customer has rated the product but has not posted a review, or the review is pending moderation

  By C. G. on 13/Feb/2017 :
  (5)

  Title : Best plant on RQS
  Comment : For me this is the best "Haze" plant

  By A. C. on 01/Feb/2017 :
  (5)

  Title : A winner in my garden.
  Comment : This seed was a gift with the last order - in 110 days from beginning to end I harvested one of the most beautiful plants. Thank you Royal Queen.

  By B. M. on 02/Jan/2017 :
  (5)

  Title : En cours
  Comment : Graines offertes par le site : Germination 3/3 les plantes sont en place depuis 2semaines tout va bien je deposerai un bilan à la fin du cycle ;)


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up
We do not ship this product to the following countries:
United States, Argentina
Recommended products:
Customers who bought this prodcuts also bought:

Cart

Included FREE items

No products

Shipping € 0.00
Total € 0.00

Check out

Categories

Disclaimer

Alle cannabis zaden die bij Royal Queen Seeds worden verkocht zijn uitsluitend bestemd voor persoonlijk en kleinschalig gebruik. Wij leveren geen zaadjes aan grootschalige of commerciële kwekers. Wij behouden ons het recht voor om een bestelling te weigeren als wij vermoeden dat deze niet in overeenstemming is met onze richtlijn.