Lemon Shining Silver Haze Bulkzaden

Lemon Shining Silver Haze is een bekroonde sativa die opvalt door haar kracht en een frisse, zoete citrussmaak. De uitmuntende high is zowel stimulerend als opwekkend, waardoor ze favoriet is bij cannabis liefhebbers. Koop in bulk om continu van haar te kunnen genieten.
Aantal zaden:
100x
€ 350.00
€ 350.00 tax incl. In stock
Voeg toe aan bewaarde producten

Betaalmethoden: Visa, Master Card, Bank transfer, Bitcoin en Cash

Gratis
Verzending
Gratis
Retourneren
Anoniem
Verzenden

 • More info
 • Vragen (1)
 • Recensies (0)

RQS - Lemon Shining Silver Haze Bulkzaden: Twee Klassieke Sativa's, In Harmonie Met Elkaar

LEMON SHINING SILVER HAZE: WANNEER TWEE GEWELDIGE SATIVA'S SAMENKOMEN

Lemon Shining Silver Haze van Royal Queen Seeds is het spectaculaire resultaat van een kruising tussen twee geweldige sativa's. Om de soort te maken, werden twee verrukkelijk smakende soorten gebruikt. Namelijk Lemon Skunk en Amnesia Haze. Het eindproduct van de combinatie is niet alleen verrukkelijk, maar ook krachtig met ongeveer 25% THC.

UITMUNTENDE OOGSTEN, ZOWEL BINNEN ALS BUITEN

Je kunt Lemon Shining Silver Haze zowel binnen als buiten kweken. Dankzij een bloeiperiode van acht à negen weken hoef je niet lang te wachten op de oogst. Zeker als je rekening houdt met het feit dat ze een sativa is. Binnen kun je je verheugen op een oogst van ongeveer 425-475g/m². Als de omstandigheden buiten goed zijn, kan ze tot 450-500g/plant produceren. Er zijn echter ook kwekers die, in de beste condities en met de juiste verzorging, wel 1000g/plant hebben behaald. De plant kan binnen 80-140cm hoog worden en buiten 130-170cm.

LEMON SHINING SILVER HAZE: EEN UNIEKE ROOKERVARING

Het heerlijke effect is ook een geweldige eigenschap van Lemon Shining Silver Haze. Haar cerebrale, krachtige sativa high is opwekkend en motiverend. Heb je inspiratie nodig of een energiestoot? Een paar trekjes van deze dame helpen om al je klussen te klaren! Haar optimistische en euforische effect blijft langer hangen dan je zou verwachten. Na twee of drie uur maakt de high ruimte voor een meer ontspannen, maar nog steeds energieke, fysieke sensatie. Om die reden is Lemon Shining Silver Haze geweldig voor overdag. Ze kan ook prima worden gedeeld tijdens gezellige momenten met vrienden.

De geweldige aroma's en smaken van Lemon Shining Silver Haze passen perfect bij haar effect. Ze verwent je met een sterke citrusgeur die wordt vergezeld van heerlijk zure en skunky vleugjes. Ze is met name geschikt voor de vaporizer, omdat ze fris, zoet en ontzettend lekker is.

Met Lemon Shining Silver Haze van Royal Queen Seeds heb je het complete plaatje. Haar sensationele high, verfrissende citrussmaken en goede opbrengsten maken haar een soort die je niet mag laten schieten!

   
  Nobody has posted a review yet


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up
From Paul | 2018-09-20 14:27:57

Are the lemon haze bulk femanized??

Royal Queen Seeds Team

All our seeds are feminized!

Ask a question
Your Question has been successfully sent our team. Thanks for question!

Ask a question

Aanbevolen Producten
Customers who bought this prodcuts also bought: