Bulkzaden van Quick One Automatic

Professionele kwekers zullen dol zijn op  Quick One . De naam zegt het al, het is een zeer snel groeiende plant. De Quick One-soort komt in slechts 5 – 6 weken tot bloei en is kort daarna klaar om te worden geoogst.
 5.00/5 (3) Schrijf een recensie
Aantal zaden:
100x
€ 225.00
€ 225.00 incl. Btw Op voorraad
Voeg toe aan bewaarde producten

Betaalmethoden: Visa, Master Card, Bank transfer en Bitcoin

Gratis
Verzending
Gratis
Retourneren
Anoniem
Verzenden

 • Meer informatie
 • Gegevens
 • Vragen (0)
 • Recensies (2)

Professionele kwekers zullen dol zijn op Quick One. De naam zegt het al, het is een zeer snel groeiende plant. De Quick One-soort komt in slechts 5 – 6 weken tot bloei en is kort daarna klaar om te worden geoogst. Met een relatief korte cyclus van kiemen tot oogsten in slechts 8 – 9 weken is deze soort meer dan twee keer zo snel als sommige andere planten die wel 20 weken nodig kunnen hebben alvorens ze geoogst kunnen worden.

Het zelfbloeiende effect van de plant stamt af van de Canadese Lowryder-soort. Met de genetische code die de plant uit zichzelf laat bloeien en zaden die wij gefeminiseerd hebben, hoeven telers zich niet druk te maken over de vraag of de plant zal gaan bloeien en de verlangde oogst geeft. De Quick Grow-soort is een van de weinige zelfbloeiende soorten die geen verandering in het lichtschema nodig heeft om tot bloei te komen. Hierdoor hoeft de kweker zich minder zorgen te maken over details zoals belichtingsschema's, waardoor hij zich, op weg naar een optimale oogst, meer op andere zaken kan richten.

Dankzij de compacte afmeting van 50 – 60 cm. (maximaal) heeft de plant niet veel ruimte nodig. Met zijn krachtige genetische kenmerken van Sativa (10%), Indica (60%) en Ruderalis (30%) produceert de plant evenwel heel goed voor zijn grootte, en levert tot 325 gr. per vierkante meter. Kwekers die op zoek zijn naar een nog grotere oogst kunnen ervoor kiezen om de planten buiten te kweken. Een plant kan buiten een hoogte bereiken van 60 – 100 cm. (maximaal), hetgeen nog steeds compact is, maar wel een grotere oogst oplevert voor de kweker. Een goed gekweekte buitenplant kan tot 150 gr. gedroogd product geven.

De plant produceert een citrus-achtige geur waar velen van houden. Met een THC-gehalte van 13% geeft het de gebruikers een fysiek stoned-effect bij een milde en aangename smaak. Of u nu binnen kweekt of buiten, deze Quick One-soort geeft geweldige oogsten voor zowel persoonlijk recreatief gebruik als de professionele verkoop. Professionele kwekers kunnen onze bulkvoorraden kopen, en voor degenen die op zoek naar een paar planten voor persoonlijk gebruik zijn kleinere hoeveelheden te koop.

 • THC: 13%
 • CBD: Low
 • Yield Indoor: 275 - 325 gr/m2
 • Yield Outdoor: 100-150 gr/plant
 • Height Indoor: 50 - 60 cm
 • Height Outdoor: 60 - 100 cm
 • Bloeitijd: 5-6 Weken
 • Oogstmaand: 8-9 weken na ontkiemen
 • Genetische achtergrond: Strong Indica x Ruderalis
 • Type: Sativa 10% Indica 60% Ruderalis 30%
 • Effect: Lichamelijk

  By J. M. on 15/Mar/2019 :
  (5)

  Title : What is says on the tin.
  Comment : Super speedy plants! Strong and healthy.

  By S. P. on 23/Nov/2018 :
  (5)

  Title : Awesome !
  Comment : Ordered 100 seeds and came 110 ! Awesome as always


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up

No customer questions for the moment.

Ask a question
Your Question has been successfully sent our team. Thanks for question!

Ask a question

Aanbevolen Producten
Customers who bought this prodcuts also bought:

BEN JE 18 JAAR OF OUDER?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.

Disclaimer

Alle cannabis zaden die bij Royal Queen Seeds worden verkocht zijn uitsluitend bestemd voor persoonlijk en kleinschalig gebruik. Wij leveren geen zaadjes aan grootschalige of commerciële kwekers. Wij behouden ons het recht voor om een bestelling te weigeren als wij vermoeden dat deze niet in overeenstemming is met onze richtlijn.

Categorieën

Disclaimer

Alle cannabis zaden die bij Royal Queen Seeds worden verkocht zijn uitsluitend bestemd voor persoonlijk en kleinschalig gebruik. Wij leveren geen zaadjes aan grootschalige of commerciële kwekers. Wij behouden ons het recht voor om een bestelling te weigeren als wij vermoeden dat deze niet in overeenstemming is met onze richtlijn.