Bulkzaden van Royal AK Automatic

Royal Queen Seeds levert u zijn  Royal AK Automatic  een cannabisklassieker met de hedendaagse touch. Royal AK Automatic, met zijn aardse skunk-aroma en zijn zoete dennen-achtige smaak, is een bewezen publiekstrekker. Door de mix van 35% Sativa, 45% Indica en 25% Ruderalis (met zijn voordelen voor de automatische bloei) produceert onze Royal AK Automatic verbazingwekkende rendementen in.
 5.00/5 (1) Schrijf een recensie
Aantal zaden:
100x
€ 332.50
€ 332.50 incl. Btw Op voorraad
Voeg toe aan bewaarde producten

Betaalmethoden: Visa, Master Card, Bank transfer en Bitcoin

Gratis
Verzending
Gratis
Retourneren
Anoniem
Verzenden

 • Meer informatie
 • Gegevens
 • Vragen (0)
 • Recensies (1)

Onze Royal AK Automatic begon zijn leven als een hybride van Afghaanse, Thaise, Colombiaanse en Mexicaanse soorten, wat uiteindelijk leidde tot de creatie van de meervoudige bekroonde AK-47. Bij Royal Queen Seeds hebben we de AK-47 nog verder gehybridiseerd met de hoogste kwaliteit zelfbloeiende genetica, wat leidde tot Royal AK Automatic. Wat deze omschakeling naar volautomatisch betekent? Kort gezegd dat deze prachtige soort de cyclus van zaad tot oogst in slechts 9 – 10 weken doorloopt, en een productie geeft die op kan lopen tot wel 160 gram per plant!

Het soort effect wat rokers van deze topkwaliteit soort kunnen verwachten is te vergelijken met die van de klassieke AK-47. Met één belangrijk verschil. Alhoewel beide soorten een gelukzalig en uplifting euforisch gevoel geven, veroorzaakt Royal AK Automatic een actievere high dan de klassieke AK-47. Medicinale gebruikers kunnen aanzienlijke verlichting verwachten van depressies, pijn en stress, terwijl ook symptomen van PTSS, migraine, angst, ADD/ADHD en zelfs artritis worden verlicht, hetgeen deze soort tot een algehele brenger van vreugde maakt.

In een voortdurende inspanningen om onze klanten kwalitatief hoogstaande diensten te verlenen met onze topkwaliteit soorten, verkoopt Royal Queen Seeds nu Royal AK Automatic in bulkhoeveelheden. We weten dat onze klanten geen genoegen nemen met minder dan de beste soorten, service en support. Bij Royal Queen Seeds garanderen wij u altijd het beste.

 • THC: 15%
 • CBD: Low
 • Yield Indoor: 425 - 475 gr/m2
 • Yield Outdoor: 110-160 gr/plant
 • Height Indoor: 60 - 70 cm
 • Height Outdoor: 70 - 100 cm
 • Bloeitijd: 5-7 weeks
 • Oogstmaand: 9-10 weken na ontkiemen
 • Genetische achtergrond: AK 47 x Ruderalis
 • Type: Sativa 35% Indica 40% Ruderalis 25%
 • Effect: Vrolijk en actief

  By L. W. on 03/Jul/2019 :
  (5)

  Title : Good
  Comment : Brill


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up

No customer questions for the moment.

Ask a question
Your Question has been successfully sent our team. Thanks for question!

Ask a question

Aanbevolen Producten
Customers who bought this prodcuts also bought:

BEN JE 18 JAAR OF OUDER?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.

Disclaimer

Alle cannabis zaden die bij Royal Queen Seeds worden verkocht zijn uitsluitend bestemd voor persoonlijk en kleinschalig gebruik. Wij leveren geen zaadjes aan grootschalige of commerciële kwekers. Wij behouden ons het recht voor om een bestelling te weigeren als wij vermoeden dat deze niet in overeenstemming is met onze richtlijn.

Categorieën

Disclaimer

Alle cannabis zaden die bij Royal Queen Seeds worden verkocht zijn uitsluitend bestemd voor persoonlijk en kleinschalig gebruik. Wij leveren geen zaadjes aan grootschalige of commerciële kwekers. Wij behouden ons het recht voor om een bestelling te weigeren als wij vermoeden dat deze niet in overeenstemming is met onze richtlijn.