Bulkzaden van Royal Bluematic Automatic

Onze Royal Bluematic  is het resultaat van een nieuwe en verbeterde versie van de populaire en wereldwijd bekende  Blueberry-soort . Naast het behoud van de integriteit, de smaak en het aroma van Blueberry wilden we onze eigen soort een aantal voordelen meegeven die het origineel niet heeft.
 5.00/5 (2) Schrijf een recensie
Aantal zaden:
100x
€ 325.00
€ 325.00 incl. Btw Op voorraad
Voeg toe aan bewaarde producten

Betaalmethoden: Visa, Master Card, Bank transfer en Bitcoin

Gratis
Verzending
Gratis
Retourneren
Anoniem
Verzenden

 • Meer informatie
 • Gegevens
 • Vragen (0)
 • Recensies (2)

Door het mixen van de beste elementen van de Blue-familie, Thai-soorten en hybriden, en een legendarische in California en Oregon gekeekte Afghaan, waren we in staat om dat te bereiken.

De planten die wij leveren zijn makkelijk en snel te kweken. Onze zaden zijn gefeminiseerd en ontworpen om uit zichzelf tot bloei komen, zodat kwekers royale oogsten kunnen behalen zonder te zijn overgeleverd aan de nukken en grillen van een kieskeurige plant. De planten staan na slechts 5 weken in bloei, en zijn in 8 weken (en als het uitloopt 9 weken) klaar voor de oogst. De planten hebben een snelle turn-around zodat kwekers die hun markt goed bevoorraad kunnen houden.

Professionele kwekers zullen dol zijn op onze probleemloze zaden, waaronder deze zeer gewilde zoete en krachtige Blueberry-achtige cannabis waarover men zich tijdens de groei geen zorgen hoeft te maken. De planten zijn stevig genoeg om zowel binnen als ook in de meeste klimaten buiten snel te groeien. Hoewel ze kleiner zijn dan sommige andere soorten (60 – 75 cm.), heeft de zelfbloeiende genetica ervoor gezorgd dat ze al hun aandacht richten op het creëren van grote buds in plaats van extra takken of een grotere hoogte. De buds die uit onze zaden komen leveren een gemiddelde van 120 gram per plant op, of maximaal 475 gram per vierkante meter.

De geur en smaak door deze mix van Sativa (10%), Ruderalis (30%) en Indica (60%), is zwaar doordrenkt van de sappige zoetheid van natuurlijke bosbessen. De genetische kruising tussen Blueberry en Ruderalis, die zorgde voor de creatie onze specifieke soort, levert een perfecte mix op van smaak en krachtige werking. Het krachtige effect dat gebruikers een ontspannen en soepele high zal geven, maakt Royal Bluematic tot een prima keuze voor elke kweker. Of u nu een commerciële kweker bent of een beginner die op zoek is naar wiet voor persoonlijke recreatieve doeleinden; onze Bluematic-soort is absoluut een goede keuze.

 • THC: 14%
 • CBD: Medium
 • Yield Indoor: 425 - 475 gr/m2
 • Yield Outdoor: 70 - 120 gr/plant
 • Height Indoor: 60 - 75 cm
 • Height Outdoor: 70 - 100 cm
 • Bloeitijd: 5-7 weeks
 • Oogstmaand: 9 - 11 weken na ontkiemen
 • Genetische achtergrond: Blueberry x Ruderalis
 • Type: Sativa 10% Indica 60% Ruderalis 30%
 • Effect: Stoned en krachtig

  By B. L. on 01/Oct/2018 :
  (5)

  Title : Niceless
  Comment : Super Pflanze

  By T. S. on 23/Oct/2017 :
  (5)

  Title : RB AUTO
  Comment : Hello, my top3 strain, fast flowering, excellent sweet taste, great for night time use.


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up

No customer questions for the moment.

Ask a question
Your Question has been successfully sent our team. Thanks for question!

Ask a question

Aanbevolen Producten
Customers who bought this prodcuts also bought:

BEN JE 18 JAAR OF OUDER?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.

Disclaimer

Alle cannabis zaden die bij Royal Queen Seeds worden verkocht zijn uitsluitend bestemd voor persoonlijk en kleinschalig gebruik. Wij leveren geen zaadjes aan grootschalige of commerciële kwekers. Wij behouden ons het recht voor om een bestelling te weigeren als wij vermoeden dat deze niet in overeenstemming is met onze richtlijn.

Categorieën

Disclaimer

Alle cannabis zaden die bij Royal Queen Seeds worden verkocht zijn uitsluitend bestemd voor persoonlijk en kleinschalig gebruik. Wij leveren geen zaadjes aan grootschalige of commerciële kwekers. Wij behouden ons het recht voor om een bestelling te weigeren als wij vermoeden dat deze niet in overeenstemming is met onze richtlijn.