Bulkzaden van Amnesia Haze Automatic

Door te investeren in een grote hoeveelheid zaden van  Amnesia Haze Automatic  kunnen slimme telers zich voorzien van een overvloedige voorraad van deze absolute hedendaagse topweed waar altijd veel vraag naar is. De voordelen zijn vooral merkbaar bij de snelle zelfbloeiende soort. In slechts tien weken kan een overvloedige oogst verwacht worden!
 5.00/5 (5) Schrijf een recensie
Aantal zaden:
100x
€ 375.00
€ 375.00 incl. Btw Op voorraad
Voeg toe aan bewaarde producten

Betaalmethoden: Visa, Master Card, Bank transfer en Bitcoin

Gratis
Verzending
Gratis
Retourneren
Anoniem
Verzenden

 • Meer informatie
 • Gegevens
 • Vragen (0)
 • Recensies (5)

De groeiende acceptatie van cannabis wereldwijd heeft in een hoog tempo een zeer lucratieve markt en een enorm publiek gegenereerd. Deze situatie vraagt om een grote toename in het aanbod, wat betekent dat marihuanakwekers er verstandig aan doen om hun zaden in bulkvoorraden in te kopen.

Sativa-soorten zijn ongelooflijk populair door hun lucide buzz, maar kunnen qua lengte van de groeiperiode wat meer tijd vergen dan hun Indica-tegenhangers. Amnesia Haze ondervangt dit door zijn uitzonderlijk snelle bloeifase waar telers meer dan blij mee zullen zijn. Deze soort vult uw voorraad aan met kleverige delicatessen; tot 180 gram per plant.

De weelderige bloemen geven een zilverachtige neongloed en iriserende kleine blauwe tentakels draaien zich eindeloos rond bergachtige ophopingen van het ijzig uitziende residu. Stuifmeel schittert vanuit elke hoek van deze robuuste soort. De buds laten een overvloedige poederachtige kief neerdalen. De planten produceren eindeloos uitgestrekte draadjes die krullend uit de bloemen tevoorschijn komen. De hoogte van deze soort is verrassend en indrukwekkend.

De compacte knoppen leveren een overvloedige hoeveelheid pluizig residu om te roken. Met hun betoverende glinsterende schaduw van doorschijnend babyblauw lijken de bloemen geëlektrificeerd, waarbij de topjes van de spichtige sprieten vurige tinten geel en oranje hebben.

Deze soort is een en al tevredenheid. Amnesia Haze Automatic geeft een verlicht soort vreugde tijdens elke fase van het roken. Elke cerebrale wolk brengt uitgebalanceerde smaakuitbarstingen van de bud met zich mee. Het volledige spectrum van de cannabissmaak is vertegenwoordigd in de kruidige muskus en de tintelend zoete nasmaak. De cerebrale effecten treden direct op. Elke beweging genereert een nieuw niveau van duizelingwekkende helderheid en creatieve betovering.

Voortsnellende productiviteit valt samen met een sereen gebrek aan geheugen, en de gelukzalige intensiteit gekoppeld aan tijd komen volledig tot stilstand. Onder de inname van ruime pluimen van deze smakelijke metgezel bereikt het multitasken grote hoogten, terwijl de wijzers van de klok nauwelijks voortbewegen. 

Transcendente helderheid maakt van Amnesia Haze een nieuwe op gevoel geënte favoriet!

 • THC: 17%
 • CBD: Medium
 • Yield Indoor: 350 - 400 gr/m2
 • Yield Outdoor: 130 - 180 gr/plant
 • Height Indoor: 50 - 100 cm
 • Height Outdoor: 100 - 120 cm
 • Bloeitijd: 5-7 weeks
 • Oogstmaand: 10-12 weken na ontkiemen
 • Genetische achtergrond: Amnesia x Ruderalis
 • Type: Sativa 50% Indica 20% Ruderalis 30%
 • Effect: Cerebraal en verheffend

  By B. K. on 25/Jun/2019 :
  (5)

  Title : Nice seeds
  Comment : Good seeds, 98 percent of the seeds sprout

  By S. V. on 24/Dec/2018 :
  (5)

  Title : Good
  Comment : Strong and good taste

  By D. K. on 25/Jan/2019 :
  (5)

  Title : Top!
  Comment : Had er 100 besteld en kreeg er 110Paar geprobeerd en ontspruite allemaal??Mooi verpakt en discreetAl om al Top??

  By N. V. on 20/Jul/2017 :
  (5)

  Title : Tried this
  Comment : Purchased bulk seeds, to try how it will be. Waiting for germination

  By B. B. on 20/Jul/2017 :
  (5)

  Title : Bulk seeds
  Comment : Seems to be bether that regular purchases


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up

No customer questions for the moment.

Ask a question
Your Question has been successfully sent our team. Thanks for question!

Ask a question

Aanbevolen Producten
Customers who bought this prodcuts also bought:

BEN JE 18 JAAR OF OUDER?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.

Disclaimer

Alle cannabis zaden die bij Royal Queen Seeds worden verkocht zijn uitsluitend bestemd voor persoonlijk en kleinschalig gebruik. Wij leveren geen zaadjes aan grootschalige of commerciële kwekers. Wij behouden ons het recht voor om een bestelling te weigeren als wij vermoeden dat deze niet in overeenstemming is met onze richtlijn.

Categorieën

Disclaimer

Alle cannabis zaden die bij Royal Queen Seeds worden verkocht zijn uitsluitend bestemd voor persoonlijk en kleinschalig gebruik. Wij leveren geen zaadjes aan grootschalige of commerciële kwekers. Wij behouden ons het recht voor om een bestelling te weigeren als wij vermoeden dat deze niet in overeenstemming is met onze richtlijn.