Bulkzaden van Royal Jack Automatic

Hoewel de originele smaak, aroma en sterke high van Jack Herer, gebruikt om onze Royal Jack Automatic te creëren, intact is gebleven, hebben we gekozen haar te kruisen met een ruderalis. Hiermee is een eenvoudig te kweken soort ontstaan die automatisch bloeit. Het is nu mogelijk deze Jack Herer succesvol te kweken in verschillende klimaten, zowel binnen als buiten.
 5.00/5 (1) Schrijf een recensie
Aantal zaden:
100x
€ 350.00
€ 350.00 incl. Btw Op voorraad
Voeg toe aan bewaarde producten

Betaalmethoden: Visa, Master Card, Bank transfer en Bitcoin

Gratis
Verzending
Gratis
Retourneren
Anoniem
Verzenden

 • Meer informatie
 • Gegevens
 • Vragen (1)
 • Recensies (1)

Als het gaat om naamgenoten, hadden we met Jack Herer, die de inspiratie en fundering was voor de creatie van onze Royal Jack Automatic, geen betere persoon kunnen kiezen om te eren. Jack Herer was een activist die tot zijn dood in 2010 streed voor de legalisatie van cannabis. Hij was ook de auteur van het boek "The Emperor Wears No Clothes", die uiteindelijk bekend werd als de Hennep Bijbel. We zetten zijn nalatenschap voort, door eer te bewijzen aan zijn naam en zijn eigen cannabis soort, uiteraard met onze eigen twist.

De integriteit van de Jack Herer plant is behouden gebleven door een combinatie te gebruiken van Haze, Northern Lights en Skunk, waardoor Jack Herer dat welbekende, ontspannende Indica stoned gevoel opwekt, gecombineerd met een sterke, Sativa-dominante high. De geproduceerde toppen van deze feminized autoflowering soort zijn van hoge kwaliteit en kunnen 10 weken na het planten worden geoogst. Het geproduceerde eindproduct is krachtig en sterk, met een THC-gehalte van 16%. De combinatie van elementen om de standaard Jack Herer effecten te produceren, is dus intact gebleven en zo ook het welbekende peperachtige aroma en de pittige kruidensmaak. Liefhebbers van de originele Jack Herer zullen niets te klagen hebben.

De zaden zijn perfect geschikt voor effectief gebruik van de ruimte, want de planten zijn klein en dus ideaal voor het maximaliseren van efficiënte groei in een ruimte die is ingericht op grootschalig kweken. Het kleine formaat maakt deze soort natuurlijk ook geschikt voor discrete kweekprojecten. Hoewel de planten slechts 40-90cm hoog worden, is een productie van 120 gram per plant mogelijk. We zijn er trots op eer te bewijzen aan Mr. Herer met een combinatie van Indica (30%), Ruderalis (30%) en Sativa (40%) en deze mix, waarin Jack Herer met Ruderalis werd gekruist, levert een meer eenvoudig te kweken versie op van deze legendarische soort, vernoemd naar een legendarische man.

 • THC: 16%
 • CBD: Medium
 • Yield Indoor: 325 - 375 gr/m2
 • Yield Outdoor: 60-110 gr/plant
 • Height Indoor: 40 - 80 cm
 • Height Outdoor: 60 - 80 cm
 • Bloeitijd: 5-7 weeks
 • Oogstmaand: 10-12 weken na ontkiemen
 • Genetische achtergrond: Jack Herer x Ruderalis
 • Type: Sativa 40% Indica 30% Ruderalis 30%
 • Effect: Sterke up high

  By A. F. on 17/Oct/2019 :
  (5)

  Title : complimenti
  Comment : ottima qualità e servizio


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up
From Michel | 2018-02-21 14:51:31

Las jack à granel .son todas feminidad as o vienen con machos?

Royal Queen Seeds Team

Todas nuestras semillas son feminizadas.

Ask a question
Your Question has been successfully sent our team. Thanks for question!

Ask a question

Aanbevolen Producten
Customers who bought this prodcuts also bought:

BEN JE 18 JAAR OF OUDER?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.

Disclaimer

Alle cannabis zaden die bij Royal Queen Seeds worden verkocht zijn uitsluitend bestemd voor persoonlijk en kleinschalig gebruik. Wij leveren geen zaadjes aan grootschalige of commerciële kwekers. Wij behouden ons het recht voor om een bestelling te weigeren als wij vermoeden dat deze niet in overeenstemming is met onze richtlijn.

Categorieën

Disclaimer

Alle cannabis zaden die bij Royal Queen Seeds worden verkocht zijn uitsluitend bestemd voor persoonlijk en kleinschalig gebruik. Wij leveren geen zaadjes aan grootschalige of commerciële kwekers. Wij behouden ons het recht voor om een bestelling te weigeren als wij vermoeden dat deze niet in overeenstemming is met onze richtlijn.