Diesel Automatic Bulkzaden

Het kiezen van cannabis voor de teelt kan moeilijk zijn, maar  Diesel Automatic  is een goede all-round optie. Het compacte formaat maakt de plant zeer geschikt voor indoor-telers die discretie zoeken, maar de mogelijkheden van de plant om in handen van professionele kwekers indrukwekkende hoeveelheden hoge kwaliteit buds te produceren in open ruimtes.
 5.00/5 (2) Schrijf een recensie
Aantal zaden:
100x
€ 332.50
€ 332.50 incl. Btw Op voorraad
Voeg toe aan bewaarde producten

Betaalmethoden: Visa, Master Card, Bank transfer en Bitcoin

Gratis
Verzending
Gratis
Retourneren
Anoniem
Verzenden

 • Meer informatie
 • Gegevens
 • Vragen (0)
 • Recensies (2)

Het effect, de smaak en het aroma van Diesel Automatic doen erg denken aan de klassieke New York Diesel. De buds en de effecten die ze hebben op de rokers zijn vrijwel gelijk aan de oorspronkelijke New York Diesel. We zijn er door het kruisen met een Lowryder # 2 (Quick One) evenwel in geslaagd om de zelfbloeiende genetica te versterken waardoor het groeiproces enorm verbeterd is.

Door de kruising met Quick One kunnen telers met Diesel Automatic een snellere groei verwachten. De groeiperiode tot aan de bloei duurt slechts 7 - 8 weken. De gemodificeerde genetica maken het mogelijk dat de zelfbloeiende plant zijn energie richt op het snel produceren van veel buds, waardoor ervaren kwekers een grotere opbrengst halen dan met de oorspronkelijke New York Diesel. Degenen die beide planten hebben gerookt zijn het erover eens dat de smaak van Diesel Automatic beter en milder is.

De compacte afmetingen van deze planten maken ze tot een prima keuze voor de discrete indoor-teelt met kleine kweektenten. Degenen die op deze manier kweken mogen verwachten dat hun planten 40 - 70 cm hoog worden en tot 375 gram per vierkante meter opbrengen na het drogen. Bij grote grow set-ups buiten kunnen zelfs nog betere resultaten worden gehaald. Degenen die hun planten buiten kweken (meestal onder guerrilla-omstandigheden) weten dat ze een hoogte van 110 cm. bereiken en 110 gram per plant kunnen opbrengen. Indien een professionele kweker de planten voldoende ruimte geeft zullen de resultaten waarschijnlijk nog indrukwekkender zijn.

Diesel Automatic combineert de oorspronkelijke smaak en de cleane, heldere high van New York Diesel met het gemak van de snelle groei van de zelfbloeiende Quick One, waardoor het een uitstekende keuze is voor telers van alle ervaringsniveaus.

 • THC: 14%
 • CBD: Low
 • Yield Indoor: 325 - 375 gr/m2
 • Yield Outdoor: 60-110 gr/plant
 • Height Indoor: 40 - 70 cm
 • Height Outdoor: 60 - 110 cm
 • Bloeitijd: 5-7 weeks
 • Oogstmaand: 10-12 weken na ontkiemen
 • Genetische achtergrond: Quick one x (quick one x Diesel)
 • Type: Sativa 40% Indica 30% Ruderalis 30%
 • Effect: Sterke up high

  By T. S. on 03/Jun/2019 :
  (5)

  Title : SUPER Diesel
  Comment : Einfach eine super einfache Sorte!!!

  By M. R. on 06/May/2019 :
  (5)

  Title : Diesel
  Comment : Great germination, stealth and quick shipping. satisfied


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up

No customer questions for the moment.

Ask a question
Your Question has been successfully sent our team. Thanks for question!

Ask a question

Aanbevolen Producten
Customers who bought this prodcuts also bought:

BEN JE 18 JAAR OF OUDER?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.

Disclaimer

Alle cannabis zaden die bij Royal Queen Seeds worden verkocht zijn uitsluitend bestemd voor persoonlijk en kleinschalig gebruik. Wij leveren geen zaadjes aan grootschalige of commerciële kwekers. Wij behouden ons het recht voor om een bestelling te weigeren als wij vermoeden dat deze niet in overeenstemming is met onze richtlijn.

Categorieën

Disclaimer

Alle cannabis zaden die bij Royal Queen Seeds worden verkocht zijn uitsluitend bestemd voor persoonlijk en kleinschalig gebruik. Wij leveren geen zaadjes aan grootschalige of commerciële kwekers. Wij behouden ons het recht voor om een bestelling te weigeren als wij vermoeden dat deze niet in overeenstemming is met onze richtlijn.