Voor degenen die in warmere gebieden cannabis willen laten groeien zijn de mogelijkheden eindeloos. Als je rond het mediterraanse gebied woont of ergens in het zuiden van Europa, kun je op z'n minst rekenen op een redelijke opbrengst van mooi weer in de zomer, zo niet, dan heb je het hele jaar een zomers klimaat.

Autoflowering cannabissoorten zijn een geweldige optie voor de buitenshuis telers om twee redenen. Het eerste en de meest voor de hand liggende voordeel is de snelle bloeiperiode. In warm zonnig weer, kun je wel tot 2-3 oogsten behalen voor de herfst als je als kweker al de eerste zaadjes in maart ontkiemt.

Het tweede voordeel dat autoflowering soorten hebben dat fotoperiode soorten buitenshuis niet hebben is heimelijkheid. Auto variaties zullen niet alleen sneller gaan bloeien dan hun fotoperiode soortgenoten, maar zijn ook meer low profile en discreet.

Of je nou doelt op een multi-soorten zware oogst of snel een Fire! persoonlijke marihuana stash nodig hebt, deze 5 Auto's zijn bewezen winnaars voor een ganja boerderij in een warm klimaat.

royal jack automatic samen

ROYAL JACK AUTOMATIC

Royal Jack Automatic is een taaie hybrid mix van de legendarische Here en autoflowering genetica. Optimale conditionele omgeving, zoals een zonovergoten Zuid-Europese zomer, haalt het best uit de Royal Jack Automatic naar boven. 

Na het ontkiemen van deze zaden zullen ze racen naar de oogst binnen 9-10 weken. Met deze krachtige ontwikkeling kun 2 keer oogsten als je goed timed. Weer dat zo'n overvloedige groei toelaat, is een gegeven in een warm klimaat. Perfect voor een eerste keer telen op je balkon of terras.

royal jack automatic strain royal queen seeds

royal haze automatic seeds

ROYAL HAZE AUTOMATIC

De meeste telers vandaag de dag hebben iets tegen het cultiveren van Haze soorten. Zelfs de mensen die het geluk hebben in in een warm klimaat te wonen gaan vaak niet voor de Haze soorten om buiten te telen. Wijnstok-achtige verticale groei en late bloei zijn niet de meest ideale kenmerken. Bovendien is het zo dat de meeste beginnelingen maar een geringe opbrengst hebben van deze Haze soorten.

Royal Haze Automatic is de Haze hybride van de toekomst. Dezelfde geweldige sativa high, zonder de groeipijnen. Compact, productief en snel groeien zijn normaal gesproken niet de kenmerken van een Haze. The Royal Haze Automatic geeft je de snelste en dikste hoofd stash in een warm klimaat. 10-12 weken zonnig weer en een pakje van deze bonen in de tuin maakt van de meest anti-Haze persoon een sativa uitvinder.

royal haze automatic strain royal queen seeds

amnesia haze automatic graines

AMNESIA HAZE AUTOMATIC

Amnesia Haze Automatic is een product van de legende in de Amsterdamse coffeeshop Amnesia Haze gefuseerd met de snelbloeiende autoflowering genetica. De ontzettend lange bloeiperiode is wat ingeperkt en deze soort heeft nu maar 80 dagen nodig om te groeien van zaad naar stash. En de kenner hecht daar veel waarde aan.

Wat de Amnesia Haze nou zo bijzonder maakt in vergelijking met andere autoflowering soorten is niet alleen haar intense hoofd-high maar ook haar mogelijkheid om nog steeds heel snel te bloeien als ie een grote hoogte heeft bereikt voor overvloedige opbrengsten. Buitenshuis voor de kweker met ruimte, voor wiet bomen zonder tijd voor getreuzel, deze soort is voor jou.

amnesia haze automatic strain royal queen seeds

royal kush automatic samen

ROYAL KUSH AUTOMATIC

Geduld is een schone zaak, maar als je geen geduld hebt en trek in goeie Kush, dan moet je de Royal Kush Automatic in je cannabis tuin hebben. Kush variaties doe het goed in de warme Mediterraanse klimaten van Spanje tot Griekenland. De Royal Kush Automatic racet vrolijk naar de oogst binnen 8-9 weken vanaf de ontkieming.

Deze soort geeft de buitenshuis kweker de gelegenheid om meerdere keren per jaar Kush wiet te oogsten. Makkelijk te onderhouden plant met hoge opbrengsten is een combinatie die je niet vaak ziet. Royal Kush automatic is krachtig genoeg om zich te meten aan standaarden van de kenners en vergevingsgezind genoeg om te worden geteeld door beginners. Deze doet het zelfs goed mochten de temperaturen echt een beetje de pan uit rijzen tijdens een hittegolf.

royal kush automatic strain royal queen seeds

diesel automatic seeds

DIESEL AUTOMATIC

Diesel Automatic is de nieuwe generatie autoflowering hybrid soort. Door selectief kweken van NYC Diesel en Lowryder #2 heeft deze wereldklasse autoflowering soort kunnen ontstaan zonder compromis. Werkelijk elke positieve karaktertrek van elke ouder is gefinetuned en versterkt in het nazaat.

10 jaar geleden had niemand geloofd dat het mogelijk was om 100g+ te oogsten van de beste top per plant van buitenshuis autoflowering planten kleiner dan 1m. En zeker niet in een totale groeitijd van 8 weken. Diesel Automatic is de autoflowering soort die eindelijk de mythe kan verdrijven dat auto's niet kunnen tippen aan fotoperiode soorten.

Diesel Automatic is een legende op zichzelf. Zeer krachtig en productief zonder de veelvoorkomende zwaktes of vervelende risico's. In een warm klimaat met minimale bevruchting zal deze soort zelfs de doorgewinterde telers verbazen met hoe snel en prachtig deze plant zich openbaart. Voor beginnelingen of voor de mensen met gewoon net genoeg plek voor 1 plant deze zomer, zorg ervoor dat het Diesel Automatic is.

diesel automatic strain royal queen seeds

LIEVER SCHADUW DAN VERSCHUILEN

Als je in de bevoorrechte positie bent om buiten marihuana te telen in een idyllische omgeving met vruchtbare grond, vers water en lange zomerse dagen, denk er dan om, teveel zon kan slecht zijn.

Als de temperaturen hoger worden dan 28°C dan kunnen zelfs de meest robuuste autoflowering planten verbrand raken en moeite hebben met fotosynthese. Investeer in het creëren van schaduw om je planten te beschermen. Bouw een simpele schaduw met wat schaduw dekens en hou de wortels koel met wat stro op de aarde.

 

BEN JE 18 JAAR OF OUDER?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.