BEZOEK DE ROYAL QUEEN SEEDS SHOP IN BARCELONA

Royal Queen Seeds wordt groter! Na de enorme succesvolle lancering van onze zaden winkel in het hartje van Amsterdam, opent Royal Queen Seeds nu een shop in Barcelona, Spanje

Als één van de snelst groeiende cannabis zaden bedrijven van Europa is Royal Queen Seeds nu hard op weg om wereldwijd marktleider te worden. Met het openen van onze nieuwe winkel in Barcelona is Royal Queen Seeds nu aanwezig in het hart van Europa's cannabis cultuur!

Onze winkel in Barcelona gaat zich specialiseren in het aanbod van onze eigen Royal Queen Seeds cannabis zaden, samen met een uitgebreid assortiment van Royal Queen Seeds merchandise en accessoires.

Je zult er feminized, autoflowering en medicinale cannabis zaden van de beste kwaliteit aantreffen, voor zeer aantrekkelijke prijzen. Profiteer van 's werelds beste genetica met de topzaden van Royal Queen Seeds die reeds vele prijzen in de wacht hebben gesleept, waaronder de bekende Highlife Cup en de cannabis Cup van High Times. Je vindt er de klassieke strains zoals White Widow, Shining Silver Haze, Northern Light en Amnesia Haze van Royal Queen Seeds evenals wereldberoemde strains zoals OG Kush, Critical en Skunk #1. Al onze zaden zijn organisch gekweekt,worden met de hand geselecteerd en regelmatig getest op kwaliteit en ontkiemkracht.

Royal Queen Seeds - Barcelona

Address Carrer de Pelai, 3, 08001 Barcelona Tel / Fax 0034 937 823 494 Opening hours Mon / Sat: 9am - 9pm

Royal Queen Seeds Barcelona Shop