Op welke manier kan ik nagaan of jullie mijn bestelling hebben ontvangen?
Zodra je een order plaatst in de webwinkel van Royal Queen Seeds, wordt deze automatisch opgeslagen in onze database. Vervolgens ontvang je een bevestigingsmail met een overzicht van de cannabiszaden die je hebt besteld. Als je geen e-mail hebt ontvangen, controleer dan de spamfolder van je e-mailprogramma.

Je kunt ook altijd via de website inloggen op je account en je bestellingen bekijken. Hier staat de actuele orderstatus vermeld. Zodra de order verzonden wordt, ontvang je direct een e-mail en zal de orderstatus in je account veranderen.

Kan ik een order annuleren?
Het is geen enkel probleem om een order te annuleren. Mocht je nog geen betaling gedaan hebben, dan hoef je ons niet op de hoogte te stellen van de annulering. In dit geval wordt de bestelling na een bepaalde tijd vanzelf geannuleerd.

Mocht je de betaling wel hebben voldaan, dan kan de order alleen geannuleerd worden als de bestelling nog niet is verzonden. Bekijk je orderstatus in je account om te kijken of je de order nog kunt annuleren.

Kan ik een adres wijzigen of mijn order op een ander adres laten bezorgen?
Je kunt je adres aanpassen in je account op onze website. Het is ook mogelijk om je order bij een vriend of kennis te laten bezorgen. Tijdens het bestelproces kun je dit aangeven.

Hoeveel bedragen de verzekerings- en verzendkosten?
Iedere order wordt ongeacht het aantal cannabiszaden wereldwijd, anoniem en gratis verzonden. Het betreft hier dan wel een verzending per envelop /brievenbusdoos. Deze orders zijn niet traceerbaar en het eventueel niet aankomen is voor eigen risico.

Wat komt er op de creditcard- of het bankafschrift te staan?
Privacy staat bij Royal Queen Seeds hoog in het vaandel. Onze naam komt dan ook nooit op jouw bank- of creditcardafschrift te staan. Het is dus door niemand na te gaan dat jij cannabiszaden gekocht hebt. Wij gaan zeer zorgvuldig om met jouw gegevens en zullen deze nooit aan derden verstrekken.

Hoe lang duurt het voordat mijn bestelling binnen is?
We versturen jouw bestelling direct na ontvangst van de betaling. Het duurt in de meeste gevallen tussen de 2 en 6 werkdagen voordat de order aankomt.
Kijk voor meer informatie op onze verzendinformatie pagina.

Hoe wordt mijn order verzonden?
Alle orders worden verzonden met PostNL of onze koerier KDZ. De cannabiszaden worden ingepakt in een stevige bubbelenvelop of brievenbusdoos. Het is aan de buitenkant van het pakket niet te zien dat er wietzaadjes in zitten. Op de verpakking staat alleen jouw naam en een retouradres. (Royal Queen Seeds wordt niet vermeld)
Kijk voor meer informatie op onze Je kunt ook kiezen voor een track en trace verzending. Voor deze service hanteren we een vaste bijdrage van € 5,95 per order. De order is dan traceerbaar en verzekerd tegen diefstal of het eventueel niet aankomen ervan Customer Service.