Bulkzaden van ICE

ICE  is een Indica-dominante soort die uw gebruikers een full-body high geeft. Deze soort cannabis wordt aangeraden wanneer een 'couch-lock' is geoorloofd, maar ook op andere momenten. ICE staat tevens bekend om het stimuleren van de eetlust.
Aantal zaden:
100x
€ 305.00
€ 305.00 incl. Btw Op voorraad
Voeg toe aan bewaarde producten

Betaalmethoden: Visa, Master Card, Bank transfer en Bitcoin

Gratis
Verzending
Gratis
Retourneren
Anoniem
Verzenden

 • Meer informatie
 • Gegevens
 • Vragen (0)
 • Recensies (0)

Medicinale marihuana wordt over de hele wereld meer en meer geaccepteerd. Op veel plaatsen kunnen grootschalige kwekers hun medicinale wiet kweken zonder te hoeven vrezen voor juridische gevolgen. Daarom lanceren wij onze nieuwe lijn bulkzaden. Met bulkinkoop kunt u een hoge kwaliteit zaad verwachten tegen een gereduceerde prijs.

Onder onze top-soorten bevindt zich de Indica Crystal Extreme, ook wel bekend als ICE. ICE is gecreëerd door het kruisen van een pure Afghaan met een Northern Lights en een Skunk. De plant heeft zijn goed passende naam gekregen omdat hij volledig bedekt is met harsklieren en buds heeft die bevroren lijken en sprankelen.

Indica Crystal Extreme is een heel geschikte soort om in het groot te kweken. Het is een gedrongen plant meestal niet hoger wordt dan 1 meter. Knijpen en aftoppen dwingen de plant om in de breedte uit te groeien hetgeen de oogst aanzienlijk vergroot.

Deze plant levert tussen 55 en 65 gram wiet per plant, en geeft onder een 400 watt lamp tussen de 300 en 400 gram per vierkante meter. Voor de buitenkweek heeft de plant een warmer klimaat nodig, zoals dat van Californië of Spanje.

Over het algemeen kunnen de buds van deze plant ongeveer acht weken na de bloei geoogst worden. Veel kwekers wachten echter liever 10 weken om een superieure harsontwikkeling te verkrijgen. We zijn er zeker van dat u de plant tijdens de bloeiperiode tot een van de mooiste zult bestempelen; hij glinstert dan van het hars.

Van ICE is ook een fantastische hasj te maken. Die hasj staat onder anderen bekend als Ice-O-Later, Ear Wax en Boeddha en geeft zelfs de grootste 'hash-head' veel voldoening. Geen andere plant uit ons assortiment is zo geschikt voor het maken van hasj als ICE. Dit maximaliseert winst en voorkomt verspilling.

 • THC: 18%
 • CBD: Low
 • Yield Indoor: 400 - 450 gr/m2
 • Yield Outdoor: 500 - 550 gr/plant
 • Height Indoor: 80 - 120 cm
 • Height Outdoor: 150 - 200 cm
 • Bloeitijd: 8 - 10 weken
 • Oogstmaand: September
 • Genetische achtergrond: Afghan x Northern Light x Skunk
 • Type: Sativa 10% Indica 90%
 • Effect: Fysiek stoned
  Nobody has posted a review yet


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up

No customer questions for the moment.

Ask a question
Your Question has been successfully sent our team. Thanks for question!

Ask a question

Aanbevolen Producten

BEN JE 18 JAAR OF OUDER?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.

Disclaimer

Alle cannabis zaden die bij Royal Queen Seeds worden verkocht zijn uitsluitend bestemd voor persoonlijk en kleinschalig gebruik. Wij leveren geen zaadjes aan grootschalige of commerciële kwekers. Wij behouden ons het recht voor om een bestelling te weigeren als wij vermoeden dat deze niet in overeenstemming is met onze richtlijn.

Categorieën

Disclaimer

Alle cannabis zaden die bij Royal Queen Seeds worden verkocht zijn uitsluitend bestemd voor persoonlijk en kleinschalig gebruik. Wij leveren geen zaadjes aan grootschalige of commerciële kwekers. Wij behouden ons het recht voor om een bestelling te weigeren als wij vermoeden dat deze niet in overeenstemming is met onze richtlijn.