Bulkzaden van Power Flower

Onze Power Flower  is het rechtstreekse gevolg van onze pogingen om de Power Plant, een van de eerste soorten die een commercieel succes werden, opnieuw gestalte te geven. Power Plant is een door genetici uit Nederland bewerkt gewas. De plant is ontstaan uit een Zuid-Afrikaanse Sativa-soort die 12% Indica bevat. Na zijn introductie veroverde hij Amsterdam in sneltreinvaart.
 5.00/5 (1) Schrijf een recensie
Aantal zaden:
100x
€ 350.00
€ 350.00 incl. Btw Op voorraad
Voeg toe aan bewaarde producten

Betaalmethoden: Visa, Master Card, Bank transfer, Bitcoin en Cash

Gratis
Verzending
Gratis
Retourneren
Anoniem
Verzenden

 • Meer informatie
 • Gegevens
 • Vragen (0)
 • Recensies (1)

Power Plant is nu nog steeds populair in Nederland, en onze Power Flower heeft met zijn snelle groei, grote omvang, en overvloedige bloei dezelfde karakteristieken.

Power Flower is een soort die niet alleen een krachtig effect heeft op degenen die het gebruiken, maar ook krachtig is om mee te werken. De plant groeit overal; hij wordt binnen 1 – 1,5 m. hoog en kan buiten een hoogte van 2 m. bereiken. Power Flower is een plant die commerciële kwekers veel te bieden heeft. Wanneer hij binnen wordt gekweekt kan de plant 65 – 85 gram opleveren, wat ruwweg neerkomt op 500 – 550 gram per vierkante meter (bij de binnenkweek zal het beste resultaat worden verkregen onder een lamp van 600 W.). Een buiten gekweekte plant kan met behulp van groene vingers, en voorzien van een royale hoeveelheid voedsel en water, tot 100 gram opleveren.

Deze planten doen het verbazingwekkend goed als commercieel gewas omdat ze groot zijn en in slechts 8 – 9 week na het ontspruiten al geoogst kunnen worden. Ze ook relatief gemakkelijk te kweken, waardoor ze geschikt zijn voor beginnende kwekers en zij die geen risico's willen lopen bij het kweken. De combinatie van groeigemak bij het kweken en een royale oogst maken het tot ideale plant voor zowel de beginner als de professional.

De knoppen zelf genereren een zachte maar actieve high die zorgt voor een mellow-achtige energie die door de gebruiker stroomt. Het zoet-zure effect wat een vleugje rokerige dennen combineert met de smaak van citroen-limoen, maakt het roken van deze wiet zeer aangenaam. De buds zullen uw smaakpapillen tevreden stellen en u een goed humeur geven!

 • THC: 19%
 • CBD: Medium
 • Yield Indoor: 450 - 500 gr/m2
 • Yield Outdoor: 450 - 500 gr/plant
 • Height Indoor: 80 - 120 cm
 • Height Outdoor: 160 - 200 cm
 • Bloeitijd: 8 - 10 weken
 • Oogstmaand: Oktober
 • Genetische achtergrond: South African Sativas
 • Type: Sativa 88% Indica 12%
 • Effect: Sterke up high

  By M. V. on 15/Jul/2019 :
  (5)

  Title : Power plant
  Comment : Is voor commerciële telers een musthave! Bezorging is altijd goed verzorgd, ontkiemen bijna allemaal. Het is een sterk soortje welke bij veel mensen gelieft blijft.


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up

No customer questions for the moment.

Ask a question
Your Question has been successfully sent our team. Thanks for question!

Ask a question

Aanbevolen Producten
Customers who bought this prodcuts also bought:

BEN JE 18 JAAR OF OUDER?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.

Disclaimer

Alle cannabis zaden die bij Royal Queen Seeds worden verkocht zijn uitsluitend bestemd voor persoonlijk en kleinschalig gebruik. Wij leveren geen zaadjes aan grootschalige of commerciële kwekers. Wij behouden ons het recht voor om een bestelling te weigeren als wij vermoeden dat deze niet in overeenstemming is met onze richtlijn.

Categorieën

Disclaimer

Alle cannabis zaden die bij Royal Queen Seeds worden verkocht zijn uitsluitend bestemd voor persoonlijk en kleinschalig gebruik. Wij leveren geen zaadjes aan grootschalige of commerciële kwekers. Wij behouden ons het recht voor om een bestelling te weigeren als wij vermoeden dat deze niet in overeenstemming is met onze richtlijn.