Bulkzaden van Northern Light

Northern Light marihuana  bestaat voor 100% uit pure kwalitatief hoogstaande Indica. Het is het product van maar liefst 11 verschillende heerlijke zaden waaruit de uiteindelijke Northern Light ontstond die wij vandaag de dag kennen en zo graag roken. De trotse geboortegrond van dit zaad is de westkust.
 4.5/5 (3) Schrijf een recensie
Aantal zaden:
100x
€ 300.00
€ 300.00 incl. Btw Op voorraad
Voeg toe aan bewaarde producten

Betaalmethoden: Visa, Master Card, Bank transfer en Bitcoin

Gratis
Verzending
Gratis
Retourneren
Anoniem
Verzenden

 • Meer informatie
 • Gegevens
 • Vragen (0)
 • Recensies (3)

Wij bieden de hoogste en zuiverste kwaliteit Northern Light-zaden in bulk aan. Ons doel is simpel. Als u professioneel wilt kweken verdient u het om geld te besparen met het kopen van een bulkvoorraad. De voordelen van kopen in bulk moge duidelijk zijn. Als u meer ineens koopt krijgt u de zaden voor een gereduceerde prijs. Onze Northern Light-zaden komen rechtstreeks van de beste locaties in Amerika, en we leveren ze aan u zodat u planten kunnen telen op een professioneel niveau. 

In 7 - 8 weken hebt u een hoge opbrengst van deze mooie Northern Light-planten. Ze groeien tot een hoogte van ongeveer 1,2 meter, produceren lange, ranke bladeren en leveren u 50 – 60 gram per plant op. Ofwel, een hoge opbrengst voor veel minder geld. We zijn er trots op dat wij u deze prachtige plant voor zo'n lage prijs aan kunnen bieden.

Het gevoel dat u krijgt van Northern Light is er een van ontspanning vermengd met de typische 'high' die u zou verwachten van een meer sativa-georiënteerde plant. Veel mensen genieten van deze aangename mix van 'high en stoned'; het beste van beide werelden. Klanten die niet voor extremen gaan zullen de delicate balans van deze prachtige plant erg kunnen waarderen.

Als u op een professioneel niveau Northern Light wilt produceren staat onze klantenservice u graag bij om dit tot een succes te maken. We zijn in staat om u een hoge kwaliteit qua verzending en service te bieden, maar bovenal zijn we trots op het product zelf. Onze service is immers niets waard als ons product niet het allerbeste is. Wij kunnen u van dienst zijn bij het inkoopproces en voorzien u van grondige tips die u helpen bij het behalen van het hoogste rendement uit uw teelt. Voor de beste Northern Light-zaden bent u bij ons altijd aan het juiste adres.

 • THC: 18%
 • CBD: Medium
 • Yield Indoor: 500 - 550 gr/m2
 • Yield Outdoor: 575 - 625 gr/plant
 • Height Indoor: 100 - 160 cm
 • Height Outdoor: 180 - 220 cm
 • Bloeitijd: 8 - 10 weken
 • Oogstmaand: Eind September
 • Genetische achtergrond: Northern Light S1
 • Type: Sativa 0% Indica 100%
 • Effect: Stoned + high

  By S. J. on 06/Apr/2018 :
  (4)

  Title : recommended
  Comment : good strain. 90% germination

  By T. J. on 13/Oct/2017 :
  (5)

  Title : Bulk123
  Comment : Fast, exceptional delivery and stealthy, I had 100 percent germination success within the first 48 hours, thank you royal queen for your service and quality

  By B. I. on 05/Jul/2017 :
  (5)

  Title : Recommended
  Comment : 110 seeds are shipped with each order. Over 99% germination rate in peat/perlite


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up

No customer questions for the moment.

Ask a question
Your Question has been successfully sent our team. Thanks for question!

Ask a question

Aanbevolen Producten
Customers who bought this prodcuts also bought:

BEN JE 18 JAAR OF OUDER?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.

Disclaimer

Alle cannabis zaden die bij Royal Queen Seeds worden verkocht zijn uitsluitend bestemd voor persoonlijk en kleinschalig gebruik. Wij leveren geen zaadjes aan grootschalige of commerciële kwekers. Wij behouden ons het recht voor om een bestelling te weigeren als wij vermoeden dat deze niet in overeenstemming is met onze richtlijn.

Categorieën

Disclaimer

Alle cannabis zaden die bij Royal Queen Seeds worden verkocht zijn uitsluitend bestemd voor persoonlijk en kleinschalig gebruik. Wij leveren geen zaadjes aan grootschalige of commerciële kwekers. Wij behouden ons het recht voor om een bestelling te weigeren als wij vermoeden dat deze niet in overeenstemming is met onze richtlijn.