Bulkzaden van Royal Moby

Zoals de naam al doet vermoeden, heeft Royal Moby in de wereld van cannabisliefhebbers een koninklijke, grootse reputatie. Iedereen is enthousiast over de rookervaring die hard aankomt en het lekkere aroma van deze plant. Met trots biedt Royal Queen Seeds deze exemplarische strain nu in bulk aan.
 5.00/5 (3) Schrijf een recensie
Aantal zaden:
100x
€ 387.50
€ 387.50 incl. Btw Op voorraad
Voeg toe aan bewaarde producten

Betaalmethoden: Visa, Master Card, Bank transfer en Bitcoin

Gratis
Verzending
Gratis
Retourneren
Anoniem
Verzenden

 • Meer informatie
 • Gegevens
 • Vragen (0)
 • Recensies (2)

Professionele kwekers van over de hele wereld zullen onze 20 jaar ervaring in de zaadindustrie kunnen waarderen, en onze discrete levering zal het leveringsproces een stressvrije ervaring maken voor iedereen die van de Royal Moby-strain houdt.

De opbrengst van Royal Moby is een voornamelijk sativa-achtige plant. De inhoud is 65% sativa en 35% indica. Dat maakt het een krachtige mix tussen beide marihuanatypes. Je klanten kunnen een fijne combinatie van een stoned-high gevoel verwachten. Het THC-gehalte is 19%, dus bij het roken van dit enorme marihuanamengsel kunnen de klanten een krachtige high ervaren. Het is een favoriet onder veel van onze consumenten.

Medicinale kwekers zullen onze aandacht voor hun behoeftes waarderen. Om de beste gewassen te krijgen, heb je de beste zaden nodig. Wij leveren altijd de beste zaden en dat doen we met veel respect voor de industrie. Onze zaden zijn prijswinnaars en worden erg gewaardeerd door sommige van de beroemdste cannabistijdschriften ter wereld. We hebben meerdere prijzen gewonnen met onze Europese zaden. Wanneer je Royal Moby van Royal Queen Seeds bestelt, krijg van begin tot eind een royale behandeling.

Plaats een bestelling en bespaar geld door het product in bulk aan te schaffen. Grote bedrijven zullen ons aanbod waarderen. Ook onze expertise op het gebied van kweken wordt in de industrie erg gewaardeerd. We hebben te allen tijde een “kweekexpert” beschikbaar. We zijn verder altijd te bereiken als je vragen hebt over hoe je het meeste uit het product kunt halen. Dat is ons werk en we zijn trots op wat we doen voor onze klanten.

Kwekers die van plan zijn om het serieus aan te pakken, kunnen altijd contact opnemen voor de beste kwaliteitszaden en goed advies over hoe je een hoge opbrengst uit je zaden kan halen. Er valt meer uit onze zaden te halen wanneer je er op de goede manier voor zorgt. Bestel vandaag nog en ontdekt waarom Royal Moby zo geliefd is in de cannabisgemeenschap.

 • THC: 21%
 • CBD: Low
 • Yield Indoor: 550 - 600 gr/m2
 • Yield Outdoor: 650 - 700 gr/plant
 • Height Indoor: 80 - 140 cm
 • Height Outdoor: 200 - 300 cm
 • Bloeitijd: 9 - 10 weken
 • Oogstmaand: Eind oktober
 • Genetische achtergrond: Haze x White Widow
 • Type: Sativa 65% Indica 35%
 • Effect: Stoned + high
 • Klimaat: Cold
 • Aroma: Spicy, Herbs

  By C. G. on 29/Mar/2019 :
  (5)

  Title : royal
  Comment : Très bon rendement, très bon investissement.

  By A. R. on 31/Dec/2018 :
  (5)

  Title : Bonne graine
  Comment : envoyé à temps devenues très grandes assez rapidement


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up

No customer questions for the moment.

Ask a question
Your Question has been successfully sent our team. Thanks for question!

Ask a question

Aanbevolen Producten

BEN JE 18 JAAR OF OUDER?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.

Disclaimer

Alle cannabis zaden die bij Royal Queen Seeds worden verkocht zijn uitsluitend bestemd voor persoonlijk en kleinschalig gebruik. Wij leveren geen zaadjes aan grootschalige of commerciële kwekers. Wij behouden ons het recht voor om een bestelling te weigeren als wij vermoeden dat deze niet in overeenstemming is met onze richtlijn.

Categorieën

Disclaimer

Alle cannabis zaden die bij Royal Queen Seeds worden verkocht zijn uitsluitend bestemd voor persoonlijk en kleinschalig gebruik. Wij leveren geen zaadjes aan grootschalige of commerciële kwekers. Wij behouden ons het recht voor om een bestelling te weigeren als wij vermoeden dat deze niet in overeenstemming is met onze richtlijn.