Bulkzaden van OG Kush

Bij Royal Queen Seeds realiseren we ons dit terdege, en als gevolg daarvan zijn we ten behoeve van grootschalige kwekers begonnen met het aanbieden van onze hoge kwaliteit cannabiszaden in bulk.
 4.5/5 (5) Schrijf een recensie
Aantal zaden:
100x
€ 300.00
€ 300.00 incl. Btw Op voorraad
Voeg toe aan bewaarde producten

Betaalmethoden: Visa, Master Card, Bank transfer en Bitcoin

Gratis
Verzending
Gratis
Retourneren
Anoniem
Verzenden

 • Meer informatie
 • Gegevens
 • Vragen (1)
 • Recensies (4)

We hebben altijd geloofd dat telers waar mogelijk toegang moet hebben tot OG Kush; een van de populairste soorten. Nu kunnen telers honderden hoogwaardige OG Kush-zaden kopen voor een fractie van de prijs per zaadje in vergelijking met de traditionele bestellingen van 1 tot 10 stuks.

O.G. Kush is ontstaan in Noord-California, vandaar de naam O.G. die waarschijnlijk voor 'Ocean Grown' staat - in plaats van 'Original Gangster' zoals door velen wordt verondersteld. Behalve de locatie is de afkomst van deze soort relatief onbekend. Volgens sommige theorieën is O.G. Kush een mix van Chemdawg, Lemon Thai, en Pakistaanse Kush. Maar hoe het ook zij met zijn naam en afkomst; de soort heeft een onmiskenbaar karakteristiek aroma met een vleugje citrus. Net zoals de even sterke en krachtige smaak die geliefd is om zijn langdurige en aangename nasmaak. De effecten zijn al even krachtig en langdurig, en veel ervaren rokers noemen het een van hun favoriete cannabissoorten. De combinatie van al deze eigenschappen maakt het tot een van de populairste soorten onder medicinale marihuanagebruikers en beroemdheden.

O.G. Kush staat bekend om zijn grote, dichte toppen met een hoog gehalte aan hars, wat heel belangrijk is voor grootschalige kwekers. Over het algemeen zijn de planten zeer stevig, bloeien ze in ongeveer 8 weken en leveren ze een indrukwekkende 65 gram cannabis per plant op. Los daarvan maakt alleen al de reputatie van de soort een investering de moeite waard voor de toekomst. Bij Royal Queen verkopen wij O.G. Kush in een aantal variëteiten, waaronder gefeminiseerde en zelfbloeiende soorten.

 • THC: 19%
 • CBD: Medium
 • Yield Indoor: 425 - 475 gr/m2
 • Yield Outdoor: 500 - 550 gr/plant
 • Height Indoor: 90 - 160 cm
 • Height Outdoor: 180 - 220 cm
 • Bloeitijd: 7 - 9 Weken
 • Oogstmaand: Oktober
 • Genetische achtergrond: Chemdawg x Lemon Thai x Pakistani Kush
 • Type: Sativa 25% Indica 75%
 • Effect: Ontspannend en volle smaak

  By M. V. on 11/Nov/2019 :
  (5)

  Title : Good stuff
  Comment : ordered 100, got some more, great stuff with about a 90% germination rate in an easy start. (planted 55 and got 50) all are happy and healthy.

  By G. P. on 03/May/2019 :
  (5)

  Title : geile scheise dudes
  Comment : super extrem kranker geschmack bretttert euch mehr um wie ein bret raucht nicht so viel weil ihr müsst auch noch am nächsten tag auf stehen und ned pennen wie ein sägewerk brettert los amigos gogo gg und goood luck my frieds :) :):)

  By A. W. on 31/Jan/2019 :
  (4)

  Title : Good quality sprouts
  Comment : Just planted the seeds and they are now in grow fase. good ratio of seeds sprouted (28 of 30 were good) Sprouts grow good and fast, can wait till the start flowering.

  By I. F. on 21/Jun/2017 :
  (5)

  Title : Bulk iis the cheapest option!
  Comment : Do the math for yourselves. Same quality,same delivery time.and also (as usual) there is a little surprise from RQS.


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up
From Yashar | 2017-12-10 17:40:16

Are the bulk seeds regular or feminized

Royal Queen Seeds Team

All our seeds are feminized!

Ask a question
Your Question has been successfully sent our team. Thanks for question!

Ask a question

Aanbevolen Producten
Customers who bought this prodcuts also bought:

BEN JE 18 JAAR OF OUDER?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.

Disclaimer

Alle cannabis zaden die bij Royal Queen Seeds worden verkocht zijn uitsluitend bestemd voor persoonlijk en kleinschalig gebruik. Wij leveren geen zaadjes aan grootschalige of commerciële kwekers. Wij behouden ons het recht voor om een bestelling te weigeren als wij vermoeden dat deze niet in overeenstemming is met onze richtlijn.

Categorieën

Disclaimer

Alle cannabis zaden die bij Royal Queen Seeds worden verkocht zijn uitsluitend bestemd voor persoonlijk en kleinschalig gebruik. Wij leveren geen zaadjes aan grootschalige of commerciële kwekers. Wij behouden ons het recht voor om een bestelling te weigeren als wij vermoeden dat deze niet in overeenstemming is met onze richtlijn.