Bulkzaden van Bubblegum XL

Royal Queen kan u zijn eigen versie van de klassieke  Bubble Gum cannabissoort  leveren. Deze Bubblegum XL groeit sneller en wordt groter dan voorheen en heeft een nog hogere kwaliteit. Door de combinatie van de Power Plant en Santa Maria-soorten bestaat Bubblegum XL uit 60% Sativa en 40% Indica. Een bulkvoorraad Bubblegum XL-zaden zullen u een onvergetelijke ervaring geven.
Aantal zaden:
100x
€ 360.00
€ 360.00 incl. Btw Op voorraad
Voeg toe aan bewaarde producten

Betaalmethoden: Visa, Master Card, Bank transfer en Bitcoin

Gratis
Verzending
Gratis
Retourneren
Anoniem
Verzenden

 • Meer informatie
 • Gegevens
 • Vragen (0)
 • Recensies (0)

Deze plant kan ongeveer 500 gram per vierkante meter opleveren wanneer als ze binnen wordt geteeld. Dat is misschien niet de grootste opbrengst per plant, maar dat wordt absoluut goedgemaakt door de hoge kwaliteit van de bud. Buiten zijn de rendementen sterk afhankelijk van het klimaat van het land waar u teelt. Bubblegum XL-zaden kunnen overal tot bloei komen, maar u zult in nattere klimaten wel alert moeten zijn op het voorkomen van schimmeling en verrotting van de buds.

Het duurt ongeveer 8 - 9 weken voordat deze soort tot bloei komt. De oogsttijd kunt u verwachten in oktober. De planten blijven klein en beheersbaar en hebben niet veel onderhoud nodig, tenzij ze in een vochtig klimaat groeien. Binnen worden de planten 80 - 140 centimeter hoog, terwijl ze buiten tot wel 200 centimeter kunnen uitgroeien.

Verder heeft Bubblegum XL een zoetere geur dan veel andere Amsterdamse soorten. Zijn zoete aardse smaak zorgt voor een ontspannen gevoel bij elke trek. Deze soort is zeer zoet, net als Bazooka Bubblegum. Ook al is het een Sativa-dominante soort en geeft het een gevoel wat u op de rand van een couch lock brengt, het geeft ook energieke gevoelens.

Wanneer u kiest voor de Bubblegum XL-soort kunt u rekenen op een warme, comfortabele, ontspannen, en zeer langdurige high. De bud is lichtgroen en zit vol met heldere oranje haartjes. De toppen hebben meestal een vrij luchtige structuur, maar zitten ook barstensvol kristallen. Bubblegum XL wordt vooral aanbevolen voor nachtelijk gebruik en heeft een krachtige medicinale werking. Het is effectief bij de bestrijding van pijn, angst en depressie. Bubblegum XL bulkzaden zijn een goede keuze voor elke teler, maar wees voorbereidt op een high die u wel eens zou kunnen besluipen!

 • THC: 19%
 • CBD: Medium
 • Yield Indoor: 450 - 500 gr/m2
 • Yield Outdoor: 400 - 450 gr/plant
 • Height Indoor: 80 - 140 cm
 • Height Outdoor: 160 - 200 cm
 • Bloeitijd: 8 - 10 weken
 • Oogstmaand: Oktober
 • Genetische achtergrond: Power Plant x Santa Maria
 • Type: Sativa 60% Indica 40%
 • Effect: Ontspannend en volle smaak
  Nobody has posted a review yet


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up

No customer questions for the moment.

Ask a question
Your Question has been successfully sent our team. Thanks for question!

Ask a question

Aanbevolen Producten
Customers who bought this prodcuts also bought:

BEN JE 18 JAAR OF OUDER?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.

Disclaimer

Alle cannabis zaden die bij Royal Queen Seeds worden verkocht zijn uitsluitend bestemd voor persoonlijk en kleinschalig gebruik. Wij leveren geen zaadjes aan grootschalige of commerciële kwekers. Wij behouden ons het recht voor om een bestelling te weigeren als wij vermoeden dat deze niet in overeenstemming is met onze richtlijn.

Categorieën

Disclaimer

Alle cannabis zaden die bij Royal Queen Seeds worden verkocht zijn uitsluitend bestemd voor persoonlijk en kleinschalig gebruik. Wij leveren geen zaadjes aan grootschalige of commerciële kwekers. Wij behouden ons het recht voor om een bestelling te weigeren als wij vermoeden dat deze niet in overeenstemming is met onze richtlijn.