Bulkzaden van Kali Dog

Kali dog zaden van Royal Queen Seeds zijn de puurste en beste zaden op de markt. We zijn hier al een tijdje mee bezig. In de 20 jaar van onze omvangrijke kweekontwikkeling, hebben we geconcurreerd met de besten op de markt en zijn we sterk voorop gaan lopen. Onze zaden hebben de High Times Cannabis Cup en de High Life Cup gewonnen. We weten dus wat we doen.
 5.00/5 (1) Schrijf een recensie
Aantal zaden:
100x
€ 332.50
€ 332.50 incl. Btw Op voorraad
Voeg toe aan bewaarde producten

Betaalmethoden: Visa, Master Card, Bank transfer en Bitcoin

Gratis
Verzending
Gratis
Retourneren
Anoniem
Verzenden

 • Meer informatie
 • Gegevens
 • Vragen (0)
 • Recensies (1)

Kali Dog zaden bestaan voor 40% uit sativa en voor 60% uit indica. Ze veroorzaken een euforische high die direct het centrum van het brein binnendringt. Gebruikers zullen het aroma en de kwaliteit van deze soort meteen omarmen. Wat je kunt verwachten van de Kali Dog soort is dat deze zeer sterk is. Het is een krachtige soort, maar heeft ook indica high kwaliteiten. De toppen van deze planten zijn enorm. Een normale opbrengst bij deze zaden is 400-450 gram van één enkele gedroogde plant.

Met trots presenteren we Kali Dog zaden in grote hoeveelheden, zodat onze klanten veel geld kunnen besparen bij iedere aankoop. We verkopen niet alleen zaden. We bieden ook onze kennis over zaken aan, zodat kwekers deze deskundigheid kunnen aangrijpen en een enorm gewas voor hun klanten kunnen produceren. Onze Kweek Expert staat altijd klaar om je vragen te beantwoorden, bijvoorbeeld over hoe je de zaden die wij verkopen, moet behandelen om ze winstgevend te laten zijn.

Royal Queen Seeds is het product van mensen die de markt van binnen en van buiten kennen. We bieden feminized zaden en medicinale zaden aan voor de gemeenschap. Onze Kali Dog is een van de meest geliefde soorten van alle zaden, en niet zomaar. Het is een pure soort met veel potentie. Het kweekproces bij Kali Dog kan iets lastiger zijn. Kali Dog planten houden van een lagere luchtvochtigheid, en professionele kwekers moeten er rekening mee houden dat regelmatig bijsnijden en snoeien onderdeel uitmaken van het groeiproces. Het harde werk wordt beloond met een krachtige high van de Kali Dog soort. Klanten die vooral van sativa effecten houden, komen aan hun trekken met deze sterke high, maar zullen de 60% indica ook waarderen die de high in balans houdt. Bestel vandaag nog en ontdek waarom wij, hier bij Royal Queen, van Kali Dog houden.

 • THC: 18%
 • CBD: Low
 • Yield Indoor: 500 - 550 gr/m2
 • Yield Outdoor: 400 - 450 gr/plant
 • Height Indoor: 90 - 160 cm
 • Height Outdoor: 175 - 210 cm
 • Bloeitijd: 7 - 9 Weken
 • Oogstmaand: Eind oktober
 • Genetische achtergrond: OG Kush x Sour Diesel
 • Type: Sativa 40% Indica 60%
 • Effect: Cerebraal en verheffend

  By P. G. on 06/May/2019 :
  (5)

  Title : First-class
  Comment : It's no surprise to me these seeds win so many awards. Well done Royal Queen.


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up

No customer questions for the moment.

Ask a question
Your Question has been successfully sent our team. Thanks for question!

Ask a question

Aanbevolen Producten
Customers who bought this prodcuts also bought:

BEN JE 18 JAAR OF OUDER?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.

Disclaimer

Alle cannabis zaden die bij Royal Queen Seeds worden verkocht zijn uitsluitend bestemd voor persoonlijk en kleinschalig gebruik. Wij leveren geen zaadjes aan grootschalige of commerciële kwekers. Wij behouden ons het recht voor om een bestelling te weigeren als wij vermoeden dat deze niet in overeenstemming is met onze richtlijn.

Categorieën

Disclaimer

Alle cannabis zaden die bij Royal Queen Seeds worden verkocht zijn uitsluitend bestemd voor persoonlijk en kleinschalig gebruik. Wij leveren geen zaadjes aan grootschalige of commerciële kwekers. Wij behouden ons het recht voor om een bestelling te weigeren als wij vermoeden dat deze niet in overeenstemming is met onze richtlijn.