Bulkzaden van Bubble Kush

Royal Queen Seeds heeft zichzelf met deze nieuwe Bubble Kush-strain overtroffen. Bubble Kush-bulkzaden produceren geweldige planten die fantastische kweekresultaten leveren en heerlijk smaken. Door de krachtige combinatie van de Bubble Gum en O.G. sta je niet meer in het rood op je bank.
 5.00/5 (2) Schrijf een recensie
Aantal zaden:
100x
€ 387.50
€ 387.50 incl. Btw No stock
Voeg toe aan bewaarde producten

Betaalmethoden: Visa, Master Card, Bank transfer en Bitcoin

Gratis
Verzending
Gratis
Retourneren
Anoniem
Verzenden

 • Meer informatie
 • Gegevens
 • Vragen (0)
 • Recensies (2)

Bovendien is deze strain een 80% indica en 20% sativa met een 19% THC-level. Bubble Kush biedt een perfect, natuurlijk high-gevoel. Al na één hijsje proef je de kauwgom-achtige smaak. Deze briljante combinatie creëert een strain die de perfecte high biedt om achterover te zitten en in dagdromen op te gaan, of voor het slapen gaan te roken en te ontspannen.

Wat de kweek betreft, is Bubble Kush een van de planten met de grootste opbrengst. Je kan Bubble Kush zowel binnen als buiten succesvol kweken. Wanneer je binnen kweekt, kan je 550-600 gram per vierkante meter verwachten met een hoogte tussen 80 en 140cm. Aangezien planten die binnen groeien veel kleiner zijn, kunnen discrete kwekers goed uit de voeten met deze snelle plant met grote oogst.

Buitenoogst kan het best eind september beginnen. Buiten kan je oogsten verwachten van 600-650 gram per plant met een hoogte van 160 tot 200cm. Bubble Kush-bulkzaden produceren planten van degelijk formaat met grote, donkergroene toppen met oranje haren. Wanneer je Bubble Kush vers is, zijn er kristallen zichtbaar in de toppen.

Bubble Kush, door velen beschouwd als “Grade A”-toppen, heeft een lichte smaak en een zachte maar ietwat zure nasmaak. Na het eerste hijsje zal je de indica-effecten onmiddellijk merken. Bij elk hijsje zal je meer en meer ontspannen. Deze strain is perfect bij slapeloosheid, angst, stijve spieren, pijn en zelfs hoofdpijn. Bubble Kush is een zeer krachtige cannabisstrain met effecten die tot 1,5 uur kunnen aanhouden.

 • THC: 19%
 • CBD: Low
 • Yield Indoor: 550 - 600 gr/m2
 • Yield Outdoor: 600-650 gr/plant
 • Height Indoor: 80 - 140 cm
 • Height Outdoor: 160 - 200 cm
 • Bloeitijd: 8 - 10 weken
 • Oogstmaand: Eind September
 • Genetische achtergrond: Bubble Gum x O.G. Kush
 • Type: Sativa 20% Indica 80%
 • Effect: Stoned, lichamelijk en mentaal

  By P. G. on 18/Jun/2019 :
  (5)

  Title : Kushty - as Del Boy would say
  Comment : Always reliable and always competitive. Ordering from Royal Queen is a pleasure.

  By D. P. on 28/Feb/2019 :
  (5)

  Title : grade A product
  Comment : top notch product! price for value is outstanding


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up

No customer questions for the moment.

Ask a question
Your Question has been successfully sent our team. Thanks for question!

Ask a question

Aanbevolen Producten
Customers who bought this prodcuts also bought:

BEN JE 18 JAAR OF OUDER?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.

Disclaimer

Alle cannabis zaden die bij Royal Queen Seeds worden verkocht zijn uitsluitend bestemd voor persoonlijk en kleinschalig gebruik. Wij leveren geen zaadjes aan grootschalige of commerciële kwekers. Wij behouden ons het recht voor om een bestelling te weigeren als wij vermoeden dat deze niet in overeenstemming is met onze richtlijn.

Categorieën

Disclaimer

Alle cannabis zaden die bij Royal Queen Seeds worden verkocht zijn uitsluitend bestemd voor persoonlijk en kleinschalig gebruik. Wij leveren geen zaadjes aan grootschalige of commerciële kwekers. Wij behouden ons het recht voor om een bestelling te weigeren als wij vermoeden dat deze niet in overeenstemming is met onze richtlijn.