Bulkzaden van Blue Cheese

Met de genen van UK Cheese, gekruist met zoete en heerlijke Blueberry, is de Blue Cheese van Royal Queen Seeds een genot. Door het perfect in balans brengen van de sterke Cheese met de beste Blueberry soorten, hebben we een meesterlijke kruising gecreëerd.
 5.00/5 (3) Schrijf een recensie
Aantal zaden:
100x
€ 332.50
€ 332.50 incl. Btw Op voorraad
Voeg toe aan bewaarde producten

Betaalmethoden: Visa, Master Card, Bank transfer en Bitcoin

Gratis
Verzending
Gratis
Retourneren
Anoniem
Verzenden

 • Meer informatie
 • Gegevens
 • Vragen (0)
 • Recensies (2)

Met een aromaprofiel van heerlijke rijpe bosbessen en een sterke, bedwelmende kaasgeur, is het geen wonder dat onze Blue Cheese snel een van de favorieten is geworden onder rokers en kwekers. Het smaakprofiel van onze Blue Cheese bestaat uit lichte vanille met een ondertoon van bosbessen. Door de sterke kaasgeur en de ongelooflijke smaak, is Blue Cheese simpelweg een van de meest overheerlijke soorten die er tegenwoordig zijn.

Recreatieve gebruikers van Blue Cheese van Royal Queen Seeds zullen van de plant smullen gezien de zalige smaak, de gemengde kracht van 40% sativa en 60% indica, en de gelukzalige en ontspannen euforische effecten. Medicinale gebruikers zullen van Blue Cheese houden om haar vermindering van stress, slapeloosheid, pijn, en depressiviteit terwijl ze tegelijkertijd symptomen verlicht die worden geassocieerd met PTSS, bipolaire stoornissen, migraine, angst, en ADD/ADHD.


De bloeicyclus van Blue Cheese eindigt meestal na 7-8 weken. Met gemiddelde hoogten van zo'n 80-140cm en opbrengsten van maximaal 500-600 gram per vierkante meter, is Blue Cheese een sterk groeiende soort die veel opbrengt. Blue Cheese onderschrijft ook de "Alles wat de moeite waard is, maakt het het waard om hard te werken" mentaliteit, gezien de blad-tot-top verhouding iets boven het gemiddelde ligt. Het trimmen van deze smakelijke toppen kan iets lastiger zijn dan bij andere soorten, maar het resultaat is zeker de moeite waard. Een ander voordeel van de nieuwe Blue Cheese soort van Royal Queen Seeds is dat ze nu verkrijgbaar is in grotere hoeveelheden! Waar ze eerst alleen verkrijgbaar was in zaadpakketten van 1, 3, 5 en 10, bieden we deze smaakvolle soort nu aan in zaadhoeveelheden van 100, zodat alle kruiden enthousiastelingen en ganjakwekers een buitengewone soort kunnen kweken van ongelooflijke waarde.

 • THC: 19%
 • CBD: Medium
 • Yield Indoor: 450 - 500 gr/m2
 • Yield Outdoor: 425 - 475 gr/plant
 • Height Indoor: 100 - 160 cm
 • Height Outdoor: 140 - 200 cm
 • Bloeitijd: 7 - 8 weken
 • Oogstmaand: Eind September
 • Genetische achtergrond: Original Cheese x Oregon Blueberry Blend
 • Type: Sativa 40% Indica 60%
 • Effect: Stoned, lichamelijk en mentaal

  By D. H. on 11/Jul/2019 :
  (5)

  Title : Honest Grower
  Comment : Good strain. Very aromatic, with strong fruity flavour. Strong enough but not couch lock effect, so you can function during the day. If finished properly will give you nice blueish looking buds full of crystals.

  By D. H. on 13/Nov/2018 :
  (5)

  Title : Homegrown
  Comment : One of the tastiest strains around, very nice smell, heavy yields! You will not be disappointed.


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up

No customer questions for the moment.

Ask a question
Your Question has been successfully sent our team. Thanks for question!

Ask a question

Aanbevolen Producten
Customers who bought this prodcuts also bought:

BEN JE 18 JAAR OF OUDER?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.

Disclaimer

Alle cannabis zaden die bij Royal Queen Seeds worden verkocht zijn uitsluitend bestemd voor persoonlijk en kleinschalig gebruik. Wij leveren geen zaadjes aan grootschalige of commerciële kwekers. Wij behouden ons het recht voor om een bestelling te weigeren als wij vermoeden dat deze niet in overeenstemming is met onze richtlijn.

Categorieën

Disclaimer

Alle cannabis zaden die bij Royal Queen Seeds worden verkocht zijn uitsluitend bestemd voor persoonlijk en kleinschalig gebruik. Wij leveren geen zaadjes aan grootschalige of commerciële kwekers. Wij behouden ons het recht voor om een bestelling te weigeren als wij vermoeden dat deze niet in overeenstemming is met onze richtlijn.