Bulkzaden van Pineapple Kush

Met het resultaat van het combineren van Pineapple en O.G. Kush, heeft Pineapple Kush een aromatische ananasgeur met een karamelboter-essentie. Met een smaak van ananas met mint en een bloeitijd van slechts 7-8 weken is deze soort snel één van de favorieten geworden onder rokers over de hele wereld.
 5.00/5 (3) Schrijf een recensie
Aantal zaden:
100x
€ 350.00
€ 350.00 incl. Btw Op voorraad
Voeg toe aan bewaarde producten

Betaalmethoden: Visa, Master Card, Bank transfer en Bitcoin

Gratis
Verzending
Gratis
Retourneren
Anoniem
Verzenden

 • Meer informatie
 • Gegevens
 • Vragen (0)
 • Recensies (2)

Hier bij Royal Queen Seeds zijn al onze soorten feminized om ervoor te zorgen dat kwekers geen tijd verliezen met het scheiden van mannelijke en vrouwelijke planten. Naast onze vele autoflowering planten (waarvan er veel in slechts 8-10 weken groeien van zaad tot oogst), worden onze zaden met de hand geselecteerd en regelmatig getest om de hoogste kwaliteit te waarborgen. Bij Royal Queen Seeds nemen we ook de tijd om kiemcijfers te testen, zodat onze klanten kwaliteitszaden gegarandeerd worden tegen ongelooflijk redelijke prijzen.

Onze Pineapple Kush is een 20% Sativa 80% Indica mix, ideaal voor stressvermindering, gebrek aan eetlust, spierkrampen of gewoon ontspannen aan het einde van een lange dag.

Bij Royal Queen Seeds bieden wij met trots een geweldige selectie van cannabis zaden met een hoge kwaliteit aan, waaronder; wereldberoemde soorten zoals O.G. Kush en Critical; klassieke soorten zoals Northern Lights en White Widow, evenals een aantal High Times Cannabis Cup en Highlife Cup bekroonde soorten. We stoppen niet bij het met de hand selecteren van de beste zaden. Zelfs onze verpakking garandeert dat je zaden veilig, betrouwbaar en in goede staat worden geleverd, zodat je meteen kan beginnen met het kweken van hoge kwaliteit.

Sinds onze start biedt Royal Queen Seeds een aantal soorten in 1, 3, 5 en 10 zaadpakketten aan. Wij zijn erg blij om onze topkwaliteit soorten nu ook in bulkhoeveelheden aan te bieden. Om onze klanten beter te voorzien, die wellicht een grotere medicinale kweek nodig hebben, biedt Royal Queen Seeds nu bulkpakketten aan voor meer dan redelijke prijzen. Dus kijk eens wat we te bieden hebben en welkom bij Royal Queen Seeds, jouw one-stop shop voor al je cannabis behoeften.

 • THC: 18%
 • CBD: Low
 • Yield Indoor: 500 - 550 gr/m2
 • Yield Outdoor: 500 - 550 gr/plant
 • Height Indoor: 70-120
 • Height Outdoor: 120-180
 • Bloeitijd: 7 - 9 Weken
 • Oogstmaand: Eind September
 • Genetische achtergrond: Pineapple x O.G. Kush
 • Type: Sativa 20% Indica 80%
 • Effect: Ontspannend en volle smaak

  By C. B. on 04/Feb/2019 :
  (5)

  Title : Top
  Comment : Gute Sorte

  By D. P. on 19/Mar/2018 :
  (5)

  Title : pineapple kush
  Comment : great strain, high germination rate, great taste and decent potency


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up

No customer questions for the moment.

Ask a question
Your Question has been successfully sent our team. Thanks for question!

Ask a question

Aanbevolen Producten
Customers who bought this prodcuts also bought:

BEN JE 18 JAAR OF OUDER?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.

Disclaimer

Alle cannabis zaden die bij Royal Queen Seeds worden verkocht zijn uitsluitend bestemd voor persoonlijk en kleinschalig gebruik. Wij leveren geen zaadjes aan grootschalige of commerciële kwekers. Wij behouden ons het recht voor om een bestelling te weigeren als wij vermoeden dat deze niet in overeenstemming is met onze richtlijn.

Categorieën

Disclaimer

Alle cannabis zaden die bij Royal Queen Seeds worden verkocht zijn uitsluitend bestemd voor persoonlijk en kleinschalig gebruik. Wij leveren geen zaadjes aan grootschalige of commerciële kwekers. Wij behouden ons het recht voor om een bestelling te weigeren als wij vermoeden dat deze niet in overeenstemming is met onze richtlijn.