Bulkzaden van Royal AK

Royal Queen Seeds is er trots op de beste zaden te kunnen aanbieden en onze Royal AK is hierop geen uitzondering! Deze soort is welbekend bij gelegenheidsrokers maar ook bij de meer gestructureerde, prestigieuze groepen, zoals de mensen bij High Times en de coffeeshop eigenaren in Amsterdam. Ze is ontzettend populair en heeft een reputatie dat ze altijd waar levert voor je geld.
Aantal zaden:
100x
€ 332.50
€ 332.50 incl. Btw Op voorraad
Voeg toe aan bewaarde producten

Betaalmethoden: Visa, Master Card, Bank transfer en Bitcoin

Gratis
Verzending
Gratis
Retourneren
Anoniem
Verzenden

 • Meer informatie
 • Gegevens
 • Vragen (1)
 • Recensies (0)

Je kunt je favoriete soorten natuurlijk bestellen in traditionele hoeveelheden, variërend van één tot tien zaden, of je bestelt een grotere partij om tijd en geld te besparen op de verpakking, verzendkosten en dergelijke. Het bestellen van grotere hoeveelheden is met name handig voor grootschalige kwekers en medicinale faciliteiten.

Een van onze meest gebruikte en meest gewilde soorten, zowel in kleine als grote hoeveelheden, is onze Royal AK. Lees door om uit te vinden waarom dit zo is!

Waarom is Royal AK een goede keuze voor grootschalige kwekers?
Ongeacht of de nadruk ligt op persoonlijk gebruik, medicinale toepassingen of ergens anders, Royal AK is een geweldige keuze voor grootschalige kwekers! Deze overwegend sativa mix is een vergevingsgezinde, hoogproductieve plant. Ze floreert zowel binnen als buiten en zal ook een flinke opbrengst produceren, als ze tenminste een beetje goed wordt verzorgd.

Het enige nadeel van deze soort is dat Royal AK flink geurt. Kwekers in drukbevolkte gebieden moeten hier natuurlijk wel rekening mee houden, maar met de standaard geurbeheersing zal je deze eigenschap waarschijnlijk prima onder controle kunnen houden. De extra moeite zal lonen!

Voor wat betreft de high, melden gebruikers een geweldige ervaring van een combinatie tussen high en stoned. Zowel medicinaal gebruikers als coffeeshop bezoekers zijn lovend over de heerlijke, slaapverwekkende eigenschappen van AK.

Waarom in bulk bestellen?
De logica van bulkbestellingen is simpel: Wil je je voorraad maximaliseren, terwijl kosten en logistieke zorgen worden geminimaliseerd? Bestel in bulk. Kwekers en verschillende ondernemingen zullen vooral profiteren van onze mogelijkheid om in bulk te kunnen kopen.

Om meer te leren over onze soorten (waaronder natuurlijk Royal AK!), onze inventaris te bekijken of een bestelling te plaatsen, surf je vandaag nog naar RoyalQueenSeeds.nl!

 • THC: 19%
 • CBD: Low
 • Yield Indoor: 525 - 575 gr/m2
 • Yield Outdoor: 600-650 gr/plant
 • Height Indoor: 80 - 140 cm
 • Height Outdoor: 130 - 170 cm
 • Bloeitijd: 8 - 10 weken
 • Oogstmaand: Begin Oktober
 • Genetische achtergrond: Columbian, Mexican, Thai & Afghan
 • Type: Sativa 60% Indica 40%
 • Effect: Stoned + high
  Nobody has posted a review yet


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up
From Alberto | 2018-09-23 20:51:22

Semi tutti femminilizzati?

Royal Queen Seeds Team

All our seeds are feminized.

Ask a question
Your Question has been successfully sent our team. Thanks for question!

Ask a question

Aanbevolen Producten
Customers who bought this prodcuts also bought:

BEN JE 18 JAAR OF OUDER?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.

Disclaimer

Alle cannabis zaden die bij Royal Queen Seeds worden verkocht zijn uitsluitend bestemd voor persoonlijk en kleinschalig gebruik. Wij leveren geen zaadjes aan grootschalige of commerciële kwekers. Wij behouden ons het recht voor om een bestelling te weigeren als wij vermoeden dat deze niet in overeenstemming is met onze richtlijn.

Categorieën

Disclaimer

Alle cannabis zaden die bij Royal Queen Seeds worden verkocht zijn uitsluitend bestemd voor persoonlijk en kleinschalig gebruik. Wij leveren geen zaadjes aan grootschalige of commerciële kwekers. Wij behouden ons het recht voor om een bestelling te weigeren als wij vermoeden dat deze niet in overeenstemming is met onze richtlijn.