Bulkzaden van Royal AK

Royal Queen Seeds is er trots op de beste zaden te kunnen aanbieden en onze Royal AK is hierop geen uitzondering! Deze soort is welbekend bij gelegenheidsrokers maar ook bij de meer gestructureerde, prestigieuze groepen, zoals de mensen bij High Times en de coffeeshop eigenaren in Amsterdam. Ze is ontzettend populair en heeft een reputatie dat ze altijd waar levert voor je geld.
Aantal zaden:
100x
€ 300.00
€ 300.00 incl. Btw Op voorraad
Voeg toe aan bewaarde producten

Betaalmethoden: Visa, Master Card, Bank transfer en Bitcoin

Gratis
Verzending
Gratis
Retourneren
Anoniem
Verzenden

 • Meer informatie
 • Gegevens
 • Vragen (1)
 • Recensies (0)

Bulkzaden van Royal AK: Een bekroonde cannabisklassieker

Er bestaan meerdere verhalen over hoe AK-47 haar naam heeft gekregen. Eén ervan beweert dat haar sterke effect haar een “one hit wonder" onder de eerste rokers heeft gemaakt. Het is dan ook geen verrassing dat de populariteit van AK-47 omhoog is geschoten en ze vele prijzen heeft gewonnen; niet alleen voor haar kracht. Met haar sterke genetische achtergrond van Colombiaanse, Mexicaanse, Thaise en Afghaanse cultivars, is ze namelijk ook uitzonderlijk gemakkelijk te kweken. En toch beloont ze je met uitstekende opbrengsten.

MOOIE COMBI VAN STONED EN HIGH: DE EFFECTEN

Royal AK is een 60% sativa en 40% indica die een ontspannende stone combineert met een mooie, bedwelmende sativa-buzz. Met 19% THC is ze misschien niet meer de krachtigste soort. Ze is echter sterk genoeg om de gebruiker na slechts een paar hijsjes een couch-lock te bezorgen (en later rechtstreeks naar de koelkast te sturen). De plant heeft een sterk aroma dat bessentonen combineert met diesel. Wanneer je haar rookt, proef je daarbij aardse, houtachtige en zoete smaken die je gehemelte strelen.

ZO GEMAKKELIJK ALS WAT: HET KWEKEN VAN ROYAL AK

Een van de beste kwaliteiten van Royal AK is haar solide genetica. Ze heeft deze te danken aan landrassen van over de hele wereld. Dit geeft haar een buitengewone kracht waarmee ze in staat is fouten van kwekers en minder-dan-ideale omstandigheden te verdragen. Haar hoge productie is daarbij legendarisch. Binnenshuis, waar ze een handige hoogte van 80-140cm behoudt, brengt ze in optimale omstandigheden tot 575g/m² op. Kweek haar buiten en ze bereikt maximaal 170cm en genereert een indrukwekkende 650g/plant. Royal AK is met succes te kweken in verschillende soorten kweeksubstraten en past zich goed aan diverse trainingsmethoden aan. Vanwege haar robuuste karakter is ze ook een geweldige soort voor onervaren cannabistelers. Kweek een van de meest gewaardeerde legendes met de bulkzaden van Royal AK van RQS!

 • THC: 19%
 • CBD: Low
 • Yield Indoor: 525 - 575 gr/m2
 • Yield Outdoor: 600-650 gr/plant
 • Height Indoor: 80 - 140 cm
 • Height Outdoor: 130 - 170 cm
 • Bloeitijd: 8 - 10 weken
 • Oogstmaand: Begin Oktober
 • Genetische achtergrond: Columbian, Mexican, Thai & Afghan
 • Type: Sativa 60% Indica 40%
 • Effect: Stoned + high
  Nobody has posted a review yet


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up
From Alberto | 2018-09-23 20:51:22

Semi tutti femminilizzati?

Royal Queen Seeds Team

All our seeds are feminized.

Ask a question
Your Question has been successfully sent our team. Thanks for question!

Ask a question

Aanbevolen Producten
Customers who bought this prodcuts also bought:

BEN JE 18 JAAR OF OUDER?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.

Disclaimer

Alle cannabis zaden die bij Royal Queen Seeds worden verkocht zijn uitsluitend bestemd voor persoonlijk en kleinschalig gebruik. Wij leveren geen zaadjes aan grootschalige of commerciële kwekers. Wij behouden ons het recht voor om een bestelling te weigeren als wij vermoeden dat deze niet in overeenstemming is met onze richtlijn.

Categorieën

Disclaimer

Alle cannabis zaden die bij Royal Queen Seeds worden verkocht zijn uitsluitend bestemd voor persoonlijk en kleinschalig gebruik. Wij leveren geen zaadjes aan grootschalige of commerciële kwekers. Wij behouden ons het recht voor om een bestelling te weigeren als wij vermoeden dat deze niet in overeenstemming is met onze richtlijn.