Bulkzaden van Somango XL

Somango XL bulkzaden hebben heel snel effect. Deze cannabissoort is online heel populair geworden en wordt ook wel “het beest” genoemd. Deze combinatie van Critical 47 en Somango-soorten biedt kwekers een bevredigende, aangename smaakervaring. De combinatie is perfect voor creativiteit en inspiratie en heeft geen versuffende effecten.
Aantal zaden:
100x
€ 350.00
€ 350.00 incl. Btw Op voorraad
Voeg toe aan bewaarde producten

Betaalmethoden: Visa, Master Card, Bank transfer en Bitcoin

Gratis
Verzending
Gratis
Retourneren
Anoniem
Verzenden

 • Meer informatie
 • Gegevens
 • Vragen (0)
 • Recensies (0)

Binnenkweek van Somango XL bulkzaden duurt ongeveer 8-9 weken. Met zeer bondige groei is deze plant voor zowel beginners als professionals makkelijk te kweken. Als kwekers voor de juiste hoeveelheid water, voedingsstoffen en vochtigheidscontrole zorgen, dan kunnen ze binnenoogsten verwachten van 575g per vierkante meter. Bij binnenkweek bereiken de planten maximaal een hoogte van ongeveer 100cm.

Kwekers die hun planten buiten laten bloeien, bereiken echter oogsten tot 600g per gedroogde plant. Zaadjes die in april gezaaid worden zijn eind september tot begin oktober klaar voor de oogst. Bij buitenkweek kunnen de planten tot 200cm in hoogte bereiken maar ze behouden hun schoonheid en elegantie. Deze soort heeft feminized zaden, dus kwekers krijgen prachtig bloeiende vrouwelijke planten.

Bovendien worden kwekers van Somango XL Buds beloond met fruitige aroma’s. De kruising van Somango en Critical 47 biedt een geur die zeer vergelijkbaar is met die van tropische mango. Ook de smaak is vanwege de genetica zeer fruitig en zoet.

De Somango XL bulkzaden hebben een THC-gehalte van 18%. Hoewel deze soort 25% Sativa is, zijn de planten indica-dominant (75% Indica). Daardoor komen de effecten van de planten uitzonderlijk snel aan. Somango XL is geweldig voor kwekers die een strain zoeken om zich beter te concentreren en afleidingen af te weren. Wie deze strain kweekt, kan geniten van een klassiek stoned gevoel, geen versuffende effecten, en een zeer krachtige high die uren aanhoudt.

 • THC: 18%
 • CBD: Medium
 • Yield Indoor: 525 - 575 gr/m2
 • Yield Outdoor: 550 - 600 gr/plant
 • Height Indoor: 60 - 100 cm
 • Height Outdoor: 120 - 200 cm
 • Bloeitijd: 8 - 10 weken
 • Oogstmaand: Eind September
 • Genetische achtergrond: Somango x Critical 47
 • Type: Sativa 25% Indica 75%
 • Effect: Stoned en krachtig
  Nobody has posted a review yet


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up

No customer questions for the moment.

Ask a question
Your Question has been successfully sent our team. Thanks for question!

Ask a question

Aanbevolen Producten
Customers who bought this prodcuts also bought:

BEN JE 18 JAAR OF OUDER?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.

Disclaimer

Alle cannabis zaden die bij Royal Queen Seeds worden verkocht zijn uitsluitend bestemd voor persoonlijk en kleinschalig gebruik. Wij leveren geen zaadjes aan grootschalige of commerciële kwekers. Wij behouden ons het recht voor om een bestelling te weigeren als wij vermoeden dat deze niet in overeenstemming is met onze richtlijn.

Categorieën

Disclaimer

Alle cannabis zaden die bij Royal Queen Seeds worden verkocht zijn uitsluitend bestemd voor persoonlijk en kleinschalig gebruik. Wij leveren geen zaadjes aan grootschalige of commerciële kwekers. Wij behouden ons het recht voor om een bestelling te weigeren als wij vermoeden dat deze niet in overeenstemming is met onze richtlijn.