Bulkzaden van Royal Highness

Aantal zaden:
100x
€ 250.00
€ 250.00 incl. Btw No stock
Voeg toe aan bewaarde producten

Betaalmethoden: Visa, Master Card, Bank transfer en Bitcoin

Gratis
Verzending
Gratis
Retourneren
Anoniem
Verzenden

 • Meer informatie
 • Gegevens
 • Vragen (0)
 • Recensies (0)

Royal Highness is een eersteklas cannabisstrain met een hoog CBD-gehalte van 12% en 14% THC. Deze verhouding maakt het een perfect medicinaal kruid, en het wordt gebruikt om het lijden te verzachten van mensen die last hebben van ontstekingsproblemen, spasmes, angsten en als een effectieve pijnstiller.

Met genoegen kondigt Royal Queen de beschikbaarheid aan van Royal Highness in bulkzaden, en in traditionele verpakkingen van een, drie, vijf en tien zaden.

Het verhoogde CBD-gehalte van dit gladde, zoete en skunky kruid is geweldig om het lichaam en de geest te ontspannen zonder sterke psychoactieve effecten, dus gebruikers kunnen prima verder gaan met hun activiteiten. Deze kwaliteiten maken Royal Highness een aantrekkelijke toevoeging aan ieders wietcollectie.

Royal Highness heeft een interessante combinatie van genetische voorouders, aangezien het een kruising is tussen Dance Hall-genen en Respect. Respect-genen zijn een kruising tussen Juanita la Lagrimosa, wat dominante CBD-kwaliteiten heeft, en het geweldige sativa-kruid Cannalope Haze. Het gen van de Spaanse Dance Hall-hybride staat bekend om haar stimulerende effecten. Dankzij deze genetische mix heeft Royal Highness een krachtige balans tussen CBD en THC, die zowel opbeurend als ontspannend is, en zeer effectief voor medicinale doeleinden.

Kwekers genieten van Royal Highness als een productief, braaf en makkelijk te kweken gewas. Wanneer je haar binnen kweekt, bereikt ze een hoogte van slechts 60 tot 100 centimeter en zijn de opbrengsten een respectabele 500 tot 600 gram per vierkante meter. Bij buitenkweek behoudt Royal Highness haar compactheid met een hoogte van 80 tot 110 centimeter terwijl opbrengsten gedroogd 425 tot 475 gram per plant zijn. Ze bloeit binnen een snelle acht tot negen weken en is begin oktober klaar om geoogst te worden.

Royal Highness is een perfect gewas voor wie de flexibiliteit zoekt om afhankelijk van de seizoenen zowel binnen als buiten te kweken. Dankzij haar makkelijke groei-eigenschappen kan de patiënt altijd medicijnen op de hand hebben, en voor wie wil genieten van wiet zonder een zware “zink”-ervaring is Royal Highness een geweldige plant om te kweken en op de hand te hebben.

Bulkzaden zijn beschikbaar door de “Toevoegen aan winkelmandje”-knop te gebruiken, en er zijn verschillende betalings- en verzendopties.

 • THC: 14%
 • CBD: 12%
 • Yield Indoor: 550 - 600 gr/m2
 • Yield Outdoor: 425 - 475 gr/plant
 • Height Indoor: 60 - 100 cm
 • Height Outdoor: 80 - 110 cm
 • Bloeitijd: 9 weken
 • Oogstmaand: Begin Oktober
 • Genetische achtergrond: Respect 13 x Dancehall 24
 • Type: Sativa 60% Indica 40%
 • Effect: Een schone, heldere high zonder euforie
  Nobody has posted a review yet


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up

No customer questions for the moment.

Ask a question
Your Question has been successfully sent our team. Thanks for question!

Ask a question

Aanbevolen Producten

BEN JE 18 JAAR OF OUDER?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.

Disclaimer

Alle cannabis zaden die bij Royal Queen Seeds worden verkocht zijn uitsluitend bestemd voor persoonlijk en kleinschalig gebruik. Wij leveren geen zaadjes aan grootschalige of commerciële kwekers. Wij behouden ons het recht voor om een bestelling te weigeren als wij vermoeden dat deze niet in overeenstemming is met onze richtlijn.

Categorieën

Disclaimer

Alle cannabis zaden die bij Royal Queen Seeds worden verkocht zijn uitsluitend bestemd voor persoonlijk en kleinschalig gebruik. Wij leveren geen zaadjes aan grootschalige of commerciële kwekers. Wij behouden ons het recht voor om een bestelling te weigeren als wij vermoeden dat deze niet in overeenstemming is met onze richtlijn.