Royal Queen Seeds Smokers Ashtray

Royal Queen Seeds asbak gemaakt van hard plastic. Mooi en eenvoudig accessoire met drie inkepingen voor je jointjes of sigaretten. Met opdruk van het Royal Queen Seeds logo, URL van de website, e-mailadres en telefoonnummer. Verkrijgbaar in de kleuren rood, zwart en blauw.
Choose a color
 • Rood
Voeg toe aan bewaarde producten

Betaalmethoden: Visa, Master Card, Bank transfer, Bitcoin en Cash

Gratis
Verzending
Gratis
Retourneren
Anoniem
Verzenden

 • More info
 • Vragen (0)
 • Recensies (0)

Royal Queen Seeds Strakke en Stijlvolle Asbak

Voor degenen die de cannabis-producten van Royal Queen Seeds kennen en waarderen is er nu een cannabis-lifestyle asbak. Of het nu gaat om het opsteken van een joint, sigaret of blunt; de Royal Queen Seeds asbak is geschikt voor dagelijks en periodiek gebruik. Deze asbak is ideaal voor vele doeleinden.

Rokers gebruiken joints en pijpen waaruit de as afgeklopt moet worden, en soms heeft een vriend of gast een asbak nodig. Weer andere rokers gebruiken liever lucifers in plaats van aanstekers en hebben een asbak nodig voor de gebruikte lucifers. Maar waarvoor je een asbak ook nodig heb; die van Royal Qyeen Seeds is strak en goedkoop en ondersteunt elke rookervaring.

De Royal Queen Seeds asbak is beschikbaar in drie stijlvolle kleuren: rood, marineblauw, en zwart. De asbak is laag, van een gemiddeld formaat, en heeft een open bovenkant waardoor hij gemakkelijk te legen en schoon te maken is. Het logo van Royal Queen Seeds met de rokende leeuw staat wit geprint op de asbak en vermeldt de contact- en website-informatie van het bedrijf. De asbak heeft drie ingezakte rustpunten aan de buitenkant, wat het product geschikt maakt voor meerdere rokers.

Het verhoogde midden van de asbak dient als rustpunt; het voorkomt dat joints en sigaretten vanzelf uitgaan. Sommige rokers vullen de bodem met water. Rokers wordt aangeraden om meerdere van deze betrouwbare asbakken aan te schaffen zodat er altijd een voorhanden is. De asbakken stapelen gemakkelijk en zijn stevig genoeg voor cafés en clubs. Met de asbak van Royal Queen Seeds heb je een uitstekende en betaalbare asbak van hard en duurzaam plastic voor nog geen €10,-.

Samen met andere cannabis-merchandise, is een asbak een essentieel onderdeel van een marihuana-lifestyle. Of het nu gaat om het roken van een blunt, joint of sigaret; een asbak is niet alleen nuttig, hij is onontbeerlijk. Het leuke logo van de rokende leeuw van de Royal Queen Seeds is het symbool van cannabis-rokers en hun lifestyle. Het gebruik van de Royal Queen Seeds asbak is, samen met andere fantastische producten voor je vrienden en gasten, een goede en positieve manier om het bedrijf in beeld te brengen.

   
  Nobody has posted a review yet


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up

No customer questions for the moment.

Ask a question
Your Question has been successfully sent our team. Thanks for question!

Ask a question

Customers who bought this prodcuts also bought: