Waarom bij Royal Queen Seeds bestellen?

Waarom zou je bij Royal Queen Seeds al je kweekbenodigdheden kopen? Nou, waarom niet? Wij zijn de beste zadenbank van Europa en hebben een hoop meer te bieden dan alleen zaadjes!

Gratis artikelen bij elke bestelling: We stoppen gratis zaden bij elke bestelling. Je kunt ook uit een breed scala aan milieuvriendelijke cadeaus kiezen.


Gratis verzending: Discrete en gratis verzending binnen 3–5 dagen. Gratis gedeeltelijke/volledige herroeping mogelijk binnen 14 dagen — geen toelichting vereist.


Uitstekende klantenservice: Neem via e-mail of telefoon contact op met ons team van experts, zodat we je bij het kweekproces kunnen helpen. We worden door duizenden klantenreviews ondersteund!

Geavanceerde genetica: We zijn de grootste zadenbank van Europa en met hoogwaardige soorten en nieuwe releases zetten we de trend in de industrie.


Growers Program: Sluit je aan bij onze community van kwekers en krijg toegang tot cadeaus en acties die alleen beschikbaar zijn op onze pagina.

Jouw bron voor alles over wiet: Wij zijn toonaangevende experts op het gebied van wiet en het kweken ervan. Ontdek dagelijks nieuwe artikelen in zeventien verschillende talen en abonneer je om informatie op basis van jouw interesses te ontvangen.

Ben je 18 Jaar of ouder?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.