Reguliere wietzaadjes

Regular wietzaadjes spelen een belangrijke rol als het om veredeling gaat. Kweek zowel mannelijke als vrouwelijke planten en maak je eigen strains of neem veerkrachtige stekken om de kweektijd te verkorten.

5  Producten
  • Amnesia Haze Regular
  • White Widow Regular
  • Critical Regular
  • Skunk XL Regular
  • Shining Silver Haze Regular

Ben je 18 Jaar of ouder?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.

Wat Zijn Regular Wietzaadjes?

Met regular wietzaadjes heb je een kans van 50/50 op mannelijke of vrouwelijke planten. Veel kwekers willen uitsluitend vrouwelijke wietplanten telen om zoveel mogelijk toppen te produceren, maar regular zaden zijn onmisbaar voor breeders en telers die graag met klonen werken.

Reguliere wietzaden zijn precies zoals de natuur het bedoeld heeft. Net als zaden in het wild, is er niet mee geknutseld. Bovendien bieden ze een kans op mannelijke planten die pollen produceren.

Regular Wietzaadjes versus Feminized Wietzaadjes

Regular wietzaadjes verschillen van feminized zaadjes wat betreft het plantengeslacht van de planten die eruit voortkomen. Bij het ontkiemen van regular zaden heb je evenveel kans op het krijgen van mannelijke of vrouwelijke wietplanten, net als bij het opgooien van een muntje.

Feminized zaden bieden daarentegen een kans van 99% op vrouwelijke planten.

Waarom Zou Je Regular Wietzaadjes Kweken?

Regular zaden bieden robuustere, veerkrachtigere genen dan hun feminized tegenhangers. Daarmee kun je dus goede moederplanten opkweken voor stekken. Na het wortelen, kun je klonen kweken met precies dezelfde eigenschappen als je geliefde moederplanten.

Omdat kwekers hiermee mannelijke en vrouwelijke planten kunnen opkweken, kun je niet alleen toppen, maar ook pollen genereren. Door dit waardevolle genetische materiaal van mannelijke wietplanten te verzamelen, kun je zelf cannabissoorten met de gewenste eigenschappen creëren.