Onze Winkels En Locaties

Royal Queen Seeds is de enige zaadbank met 3 echte fysieke merkwinkels. En daar is goede reden voor.

Bij RQS streven wij ernaar om verder te gaan dan het leveren van enkel goede genetica. We willen passievolle telers zoals jou helpen, om zo goed mogelijk gebruik te maken van planten door persoonlijke klantenservice en expertise te bieden. Daarom vinden we het logisch om echte winkels te hebben waar je ons team kunt ontmoeten, onze producten kunt zien en waardevol advies kunt krijgen.

Onze eerste winkel is geopend in Amsterdam (op de Damstraat), in het hartje van de cannabis cultuur van Europa. Sindsdien hebben we een tweede winkel in  Barcelona. Recentelijk hebben we een vier verdiepingen tellende winkel geopend in Bangkok, en kunnen klanten in de bruisende Thaise hoofdstad onze producten kopen.

Alle RQS-winkels bieden onze volledige lijn van cannabiszaden, evenals een unieke selectie van accessoires en andere producten. Bovendien dient elke locatie als een oproeppunt voor alle RQS klanten om antwoorden te krijgen op eventuele vragen die ze kunnen hebben en meer te weten te komen over onze producten.

Winkel locaties

AMSTERDAM

- Damstraat 46

BARCELONA

- Carrer Tallers 1B

BANGKOK

- 8, 8/1-2 Ratchadaphisek Road, Khlong Toei Subdistrict, Khlong Toei District

Welke producten bieden de RQS merkwinkels?

Al onze merkwinkels hebben een grote verscheidenheid aan producten. Dit omvat ons volledige assortiment cannabiszaden (feminized, autoflowering en medicinaal), rokers accessoires (zoals waterpijpen en vaporizers), kweek accessoires (zoals voedingsstof-tabletten), en nog veel meer.

Onze Winkels En Locaties

Wat bieden RQS merkwinkels nog meer?

Net als jij, hebben onze medewerkers veel passie voor cannabis, en helpen kwekers graag met vragen of twijfels die ze hebben.

Ons team kan je helpen bij het selecteren van de juiste soort om jouw persoonlijke voorkeur en de parameters voor je kweekomgeving te kunnen volgen. Ze kunnen ook advies geven over specifieke technieken om je te helpen het potentieel van je planten te maximaliseren. Al met al, bieden onze merkwinkels klanten een geïndividualiseerde ervaring van cannabis experts.

Wat zijn de verschillen tussen de winkels in Amsterdam en Barcelona?

De cannabiscultuur in Amsterdam is heel anders dan die van Barcelona. Waar Amsterdam een meer gevestigde scène is die al veel aandacht trekt (voornamelijk toeristen), is de scène van Barcelona relatief nieuw.

Barcelona realiseert echter veel tractie als de tweede cannabis hoofdstad van Europa. We zijn ervan overtuigd dat de stad in de komende jaren een grote invloed zal hebben op de cannabis cultuur in heel Europa en de wereld.

Onze Winkels En Locaties

Hoe kan ik de dichtstbijzijnde winkel vinden?

Onze nieuwe Winkel Zoeker is in gebruik, zodat je gemakkelijk jouw dichtstbijzijnde merkwinkel of geautoriseerde verkoper kunt vinden. Bovendien kun je onze winkels ook bekijken met behulp van Google Maps, welke 360º afbeeldingen van elke locatie biedt. Check het hier!

Amsterdam Cannabis Seeds

Barcelona cannabis shop

Bangkok cannabis shop

Ben je 18 Jaar of ouder?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.