BLACK FRIDAY EINDIGTWINKEL NU

Uitsluitend online: gratis cannabiszaden en merchandise

FREE SEEDS

€ 25,- 1 Gratis Zaden
€ 50,- 3 Gratis Zaden
€ 75,- 5 Gratis Zaden
€ 110,- 8 Gratis Zaden
€ 135,- 10 Gratis Zaden
€ 200,- 15 Gratis Zaden
€ 260,- 20 Gratis Zaden
€ 325,- 25 Gratis Zaden
€ 390,- 30 Gratis Zaden
€ 455,- 35 Gratis Zaden
€ 520,- 40 Gratis Zaden
€ 585,- 45 Gratis Zaden
€ 650,- 50 Gratis Zaden
€ 715,- 55 Gratis Zaden
€ 780,- 60 Gratis Zaden
U krijgt een willekeurige pakket ontvangen van de Royal Queen Seeds collectie

FREE MERCHANDISE

€ 25,- Tick_2 NA NA
€ 50,- Tick_2 Tick_2 NA
€ 75,- Tick white_3 Tick white_3 Tick white_3
€ 110,- Tick_2 Tick_2 Tick_2
€ 135,- Tick_2 Tick_2 Tick_2
€ 200,- Tick_2 Tick_2 Tick_2
€ 260,- Tick_2 Tick_2 Tick_2
€ 325,- Tick_2 Tick_2 Tick_2
€ 390,- Tick_2 Tick_2 Tick_2
€ 455,- Tick_2 Tick_2 Tick_2
€ 520,- Tick_2 Tick_2 Tick_2
€ 585,- Tick_2 Tick_2 Tick_2
€ 650,- Tick_2 Tick_2 Tick_2
€ 715,- Tick_2 Tick_2 Tick_2
€ 780,- Tick_2 Tick_2 Tick_2
Grinder Smoking Paper Lighter

Gratis zaden

RQS verrast je met een willekeurig gekozen gratis cannabiszaadje als je bij je aankoop in onze webshop aan *bepaalde voorwaarden voldoet. Zo krijg je bij een minimale bestelling van € 25,- één gratis zaadje. Voor elk drempelbedrag (boven de € 25,-) loopt daarbij het aantal gratis zaadjes op, met een maximum van wel 60 gratis zaden! De exacte voorwaarden kun je in onderstaande tabel nalezen. Alle gratis zaden selecteren we lukraak uit onze catalogus.

Gratis cannabis-merchandise

Behalve onze gratis zaden-actie bieden we diverse merchandiseartikelen aan. Deze kun je gratis verdienen als je online bestelling *voldoet aan bepaalde voorwaarden. Bestel je minimaal voor € 25,-, dan ontvang je een gratis grinder. Bij het overschrijden van elk drempelbedrag (boven de € 25,-) komen daar vloei en aanstekers. De exacte voorwaarden kun je in onderstaande tabel nalezen.

  • Onze gratis zaden- en gratis merchandise-actie zijn daarnaast niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen of kortingsacties.
  • De kosten voor het verzenden en discrete verzendingen worden niet meegeteld bij het vaststellen van het drempelbedrag.
  • Let op: vaporizers zijn uitgesloten van het Royal Queen Seeds Freebies-programma

Heb je nog vragen over de gratis zaden-actie of onze gratis cannabis-merchandise? Neem gerust contact op met onze klantenservice.

De zaden

Free feminized cannabis seeds with your order

Tussen zoveel gratis cannabisitems hebben waarschijnlijk de zaden uw aandacht getrokken. De gratis zaden worden willekeurig geselecteerd. Maar u hoeft zich geen zorgen te maken. Deze zaden komen van onze beste soorten waaronder Amnesia Haze, Critical, Royal Moby, White Widow en andere prijswinnaars. Het is leuk om te ontdekken welk zaadje van welke plant is. Hoe dan ook, het is altijd een aangename verrassing.

Grinder

Free RQS Grinder with every cannabis seed order

De makkelijkste manier om je gedroogde wiet toppen te verkuimelen! Het maakt niet uit of je van je Royal Queen Seeds toppen een joint wil maken of toch liever wat cannabis boter om zo je eigen spacekeek te maken. Bij bijde methode is het erg handig om een Grinder bij de hand te hebben. Zo kun je makkelijk de verkruimelde wiet verspreide over je joint. Zonder dat je handen helemaal plakkerig worden. Al het plakkerig plezier zit nu veilig in je joint!

Vloeipapier en filters

Free smoking papers and rolling papers

Het vloeipapier en de filtertips die we aanbieden zijn goed voor een fantastische trip. Ze zijn ontworpen voor een gelijkmatige, rustige verbranding. Dit geeft u de tijd om te genieten en de wiet in u op te nemen. Ze zijn 4,5 x 10,8 cm. en doen niets af aan de smaak van uw favoriete soort. Met de filters krijgt u het laatste druppeltje van het zachte goud uit uw joint zonder zich te branden.

Aanstekers

Free RQS Lighter

De aansteker worden al langer geassocieerd met de 420-lifestyle. Daar zijn goede redenen voor. De aansteker heeft een langwerpige vorm waardoor hij gemakkelijk te gebruiken is. De Royal Queen Seeds-aansteker is er in glanzend zwart met logo, telefoonnummer, website-adres en e-mailadres. Onder de aanstekers voor rokers is het één van de besten.

BEN JE 18 JAAR OF OUDER?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.