10 extra seeds when you spend over €90. Use code 10SENKL Now

  • Eco Rolling Tray
  • Eco Rolling Tray

Gratis eco rolling tray

Bij Royal Queen Seeds hebben we duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Daarom hebben we besloten dat onze cadeautjes voor jou ook milieuvriendelijk moeten zijn. Deze gratis eco rolling tray is een optionele gratis extra die je bij je Royal Queen Seeds bestelling kunt selecteren. De afmetingen zijn 178 × 127 × 8mm.
Aanbieding
In prijs verlaagd !
€ 6.95

€ 6.95 (-0%)

Koop en win 7 punten
Gratis
Verzending
Gratis
Retourneren
Anoniem
Verzenden

  • Meer informatie
  • Vragen (0)
  • Recensies (0)

Eco rolling tray: een milieuvriendelijk cadeau om je te bedanken

Wist je dat we bij Royal Queen Seeds belang hechten aan duurzaamheid? We vinden het belangrijk dat je van wiet kunt genieten zonder dat het nadelige gevolgen voor de aarde heeft. Wiet is tenslotte een geschenk van de natuur. Het gebruik ervan zou dus geen schade moeten berokkenen aan de natuur, die het ons heeft gegeven. Deze eco rolling tray, gemaakt van biologisch afbreekbaar polypropeen en houtsnippers, past bij die visie. Het kan afgebroken worden en weer naar de organische kringloop terugkeren.

Biologisch afbreekbaar polypropeen is een biologisch afbreekbaar plastic. Dit betekent dat het op natuurlijke wijze kan worden afgebroken. Maar dat het biologisch afbreekbaar is, betekent niet dat je hem gewoon weg kunt gooien en verwachten dat hij van de ene op de andere dag verdwenen is. Het afbreken van deze materialen heeft tijd nodig. Daarom blijft het belangrijk dat je hem op een verantwoorde manier weggooit.

    Nobody has posted a review yet


    Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt aangeschaft.

No customer questions for the moment.

Stel een vraag
Your Question has been successfully sent our team. Thanks for question!

Stel een vraag

KLANTEN DIE DIT ARTIKEL KOCHTEN, KOCHTEN OOK