Goedkope cannabiszaden RQS

Als medicinale marihuana-zaadbank zijn we toegewijd aan het aanbieden van uitstekende genetische variëteiten voor betaalbare prijzen. We hebben een uitgebreid assortiment fantastische cannabiszaden die geschikt zijn voor vrijwel elk type groeiomstandigheid. Wij bieden zowel indoor als outdoor cannabisstammen aan die u comfortabel thuis laten genieten van kennerskwaliteit marihuana. Wij houden onze prijzen laag omdat wij de maatschappij willen helpen met het doorgeven van cannabissoorten die talrijke medicinale voordelen bieden, maar door regeringen overal ter wereld verboden worden. Op onze website kan iedereen de beste cannabiszaden vinden voor een fractie van de prijs die andere leveranciers berekenen. We bieden ook gedetailleerde informatie over het opkweken van marihuana-zaden zodat u kunt leren van professionals die zich inzetten voor het behoud van de beste cannabis-zaden van over de hele wereld.

KOOP CANNABISZADEN: ONZE SPECIAL KUSH

Het opkweken van cannabiszaden is een lonende bezigheid, en onze Special Kush is wereldberoemd. Het is een van de producten die wij met trots op voorraad hebben in onze zaadbank. De plant wordt algemeen beschouwd als een indica met een extreem hoge opbrengst. Hij is afkomstig uit gebieden in en om India. Veel mensen menen dat de naam ontleent is aan het Hindu Kush-gebergte wat berucht is voor het produceren van een aantal van 's werelds beste marihuanasoorten ter wereld. Onze Special Kush is een van de meest opmerkelijke cannabisstammen, hij is ideaal is voor zowel indoor- als outdoor-omgevingen. De plant staat bekend om zijn ontspannende high. We maken het u graag gemakkelijk om goedkope weedzaden te kopen die u probleemloos laten genieten van de beste marihuanasoorten ter wereld.

Special Kush 1

Special Kush 1

Genetic background Afghan x Kush
Yield indoor 425 - 475 gr/m2
Height indoor 60 - 100 cm
Flowering time 7 - 8 weeks
THC strength THC: 17% (aprox.) / CBD: Low
Blend 20% Sativa, 80% Indica, 0% Ruderalis
Yield outdoor 500 - 550 g/per plant (dried)
Height outdoor 200 - 270 cm
Harvest time Late September
Effect Clear and energetic
 

Buy Special Kush 1

 

GEFEMINISEERDE WEEDZADEN

Met onze gefeminiseerde Special Kush cannabiszaden hoeft u zich nooit zorgen te maken over mannelijke planten in uw tuin. U kunt er zeker van zijn dat u een optimale kwaliteit totaal zaadloze cannabis krijgt. De meeste cannabis-zaadbanken hebben verschillende soorten Kush in voorraad, maar onze goedkope weedzaden beschikken over uitstekende genetische eigenschappen voor een geweldige prijs. Dit product is dus een uitstekende optie voor iedereen met een gelimiteerd budget die wel toegang wil tot de beste kwaliteit. U kunt cannabiszaden nemen die zijn ontwikkeld voor de hoogste productie, en door het maken van klonen kunt u altijd over een onbeperkt aanbod van nieuwe planten beschikken, klaar voor uw groeikamer.

Onze Special Kush is een van de beste cannabissoorten die de groeiruimte snel kunnen vullen met hun weelderige groene opbrengst. In binnentuinen moet u zorgen voor genoeg ruimte omdat onze cannabisplant gemakkelijk hoogtes van 3 meter of meer kan bereiken. Met een beetje training en selectief snoeien kunt u gemakkelijk een scherm van knoppen in uw indoor kweekruimte krijgen of ervoor zorgen dat u de hoogste opbrengst haalt in uw buitentuin.

Deze soort is ook ideaal voor medicinale marihuanatuiniers, en door het terugdraaien van de lichtcyclus kunt u gemakkelijk een nieuwe oogst uitstekende cannabis krijgen in slechts zeven of acht weken. Door met onze cannabiszaden te kweken beschikt u ook over een ideale manier om grote hoeveelheden bloemen te oogsten; Special Kush geeft u rendementen tot  150 gram per plant binnen, en tot wel 400 gram per vierkante meter met een 600 watt high Intensity Discharge lamp. Onze Special Kush is een van de beste cannabissoorten voor outdoor-tuiniers, en ervaren kwekers kunnen gemakkelijk oogsten halen van meer dan een kilo per plant. Het eindproduct is van de hoogste kwaliteit. Deze stam is een favoriet van onze cannabis-zaadbank vanwege haar eindproduct; hij biedt u gerijpte toppen die zijn bedekt zijn met trichoom-kristallen.

Special Kush 1 Royal Queen Seeds

SPECIAL QUEEN WEEDZADEN

Onze zaadbank heeft zich toegelegd om u een assortiment van de beste stammen aan te kunnen bieden voor betaalbare prijzen, en onze Special Queen is een van de beste soorten Skunk op de markt. Het product combineert een aantal van de beste eigenschappen van wietstammen uit Colombia, Mexico en Afghanistan, waarvan de genetische eigenschappen zijn gebruikt voor het maken veel van de toonaangevende kruisingen die vaak worden verkocht voor medicinale cannabis.

Special Queen 1

Special Queen 1

Genetic background Power Bud x Skunk
Yield indoor 500 - 550 gr/m2
Height indoor 80 - 140 cm
Flowering time 7 - 8 weeks
THC strength THC: 18% (aprox.) / CBD: Low
Blend 50% Sativa, 50% Indica, 0% Ruderalis
Yield outdoor 500 - 550 g/per plant (dried)
Height outdoor 200 - 270 cm
Harvest time Late September
Effect Extremely high, long-lasting, body relaxing
 

Buy Special Queen 1

 

GEMAKKELIJK CANNABISZADEN OPKWEKEN

Met onze Special Queen in uw tuin hebt u goedkope cannabiszaden waarbij nooit kwaliteit wordt geofferd voor de prijs. De plant is een klassieke Skunk die gemakkelijk te kweken is voor beginners. Experts kunnen het aantal planten afstemmen voor een optimale opbrengst van een van de beste cannabis stammen ter wereld. Indoortuiniers kunnen oogsten in slechts acht weken. De plant wordt meestal tot 1,5 meter hoog; het creëren van een groene zee in de tuin is slechts een van de opties die u hebt.

Special Queen 1 Royal Queen Seeds

SATIVA-DOMINANTE CANNABIS SOORT

Special Queen is een Sativa-dominante stam die tot 500 gram medicinale cannabis produceert op elke vierkante meter van de groeiruimte. Deze goedkope cannabiszaden zijn ook ideaal voor outdoor-tuiniers, en de plant kan gemakkelijk opbrengsten tot 150 gram per plant geven. Onze cannabis-zaadbank is trots u een geweldige hybride aan te kunnen bieden; de Special Queen, een soort die het uitstekend doet in organische- of hydro-groeiculturen.

Deze cannabissoort is de ideale weedsoort om te kweken in een 'groene zee' set up; het levert medicinale marihuana op die vooral mentaal werkt met een opwekkende en euforische high van de beste kwaliteit. Door onze goedkope cannabiszaden hebt u toegang tot top-genetische soorten van over de hele wereld; we zijn er trots op om u in eigen tuin te kunnen laten genieten van alle verscheidenheden die deze wereld biedt.

BEN JE 18 JAAR OF OUDER?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.