De Beste Goedkope Wietzaadjes bij Royal Queen Seeds

The Best Discount Cannabis Seeds From Royal Queen Seeds

Als je wiet kweekt, kunnen de kosten behoorlijk oplopen. Wanneer je de zaadjes echter voor een gunstige prijs kunt krijgen, kan dat al een groot verschil maken. Dit is met name het geval als je veel planten wilt kweken. Royal Queen Seeds biedt allerlei soorten zaden van hoge kwaliteit voor een goede prijs aan. Daarnaast kun je bij ons terecht voor gratis producten, zoals grinders en vloei. Je ontvangt zelfs gratis zaadjes als je een bestelling boven een bepaald bedrag plaatst!

Je hoeft vanaf nu geen compromissen meer te sluiten wanneer je besluit om op een voordelige manier te kweken met Royal Queen Seeds. Profiteer van wietzaadjes van topkwaliteit en een uitstekende klantenservice, zonder dat je een fortuin kwijt bent!

RQS: Betaalbare Wietzaadjes van Topkwaliteit voor Iedereen

Wietliefhebbers zijn vandaag de dag erg divers, waardoor iedereen zijn eigen voorkeur heeft. Of je nu een binnen- of buitenkweker, beginneling of expert bent; Royal Queen Seeds heeft voor ieder wat wils. Wil je herinneringen ophalen met een old-school soort of de nieuwste genen van de Amerikaanse westkust uitproberen? Je vindt het bij ons!

Voordelige Feminized Wietzaadjes

Onze betaalbare feminized wietzaadjes zijn ideaal voor kwekers die al wat ervaring hebben. Een aantal van deze planten wordt erg hoog en beloont je met een topopbrengst!

Vind hieronder onze populairste feminized, autoflowering en CBD-rijke wietsoorten tegen een ontzettend lage prijs. We bespreken echter slechts een kleine selectie van onze zaden. Meer zaadjes voor een voordelige prijs vind je in onze catalogus!

Special Queen 1

Special Queen 1 is een Skunk-soort die ideaal is voor kwekers die voor de eerste keer met feminized wietzaadjes aan de slag gaan. Deze hybride is een combinatie van Colombiaanse, Mexicaanse en Afghaanse genen en levert koninklijke toppen op, zonder dat je er veel aandacht aan hoeft te besteden.

Deze veelzijdige soort kun je zowel binnen als buiten kweken. Binnenshuis bereikt ze een hoogte van maximaal anderhalve meter. Als je haar echter buiten kweekt, kan ze met ruim drie meter uitgroeien tot een echte wietboom!

Ze gedijt het beste bij veel direct zonlicht. Door haar korte bloeitijd van 7-8 weken kun je haar echter ook in koudere noordelijke klimaten kweken, zoals in Nederland. Hoe je haar ook kweekt, ze zorgt altijd voor een goede opbrengst. Reken op ongeveer 500g/m² in een tent onder een 600W-lamp en op zo'n 550g per plant buiten, wanneer de omstandigheden goed zijn.

Als je Special Queen 1 rookt, bereid je dan voor op een klassieke Skunk-stone. Je geniet van een geestelijk opbeurend gevoel en een ontspannende lichamelijke high. Zoete, fruitige en kruidige smaken maken de ervaring compleet.

Special Queen 1

Special Queen 1
Power Bud x Skunk
500 - 550 gr/m2
80 - 140 cm
8 - 9 weken
THC: 18%
Sativa 50% Indica 50%
500 - 550 gr/plant
200 - 270 cm
Eind September
Fysiek Ontspannend, Krachtig, Langdurig

Koop Special Queen 1

Special Kush 1

Special Kush 1 is een van de bestsellers uit onze collectie. Dit is echter geen verrassing, aangezien ze is ontstaan uit de beste genen van de Hindoekoesj. De roots van deze soort brengen ons dus naar Afghanistan en Pakistan. Deze regio staat bekend om de productie van een aantal uitmuntende wietsoorten.

Deze hybride die voor 80% uit indica bestaat, doet het zowel binnen als buiten goed. Als je haar in een tent kweekt, behoudt ze een handige hoogte van 60-100cm. Na een korte bloeifase van 7-8 weken trakteert ze je daarbij op 425-475g/m². Als je haar buiten kweekt, bereikt ze een hoogte van ongeveer 200-300cm. Na de oogst rond eind september haal je tot wel 550g per plant binnen.

Als je haar rookt, zorgt Special Kush 1 voor een intens ontspannend indica-effect. Dit maakt haar tot een ideale soort voor in de avond. Maar ook als je op een ander moment wilt ontspannen, is ze zeer geschikt. De combinatie van aardse tonen met zoete smaken zorgt voor aromatische, zachte rook.

Special Kush

Special Kush 1
Afghan x Kush
425 - 475 gr/m2
60 - 100 cm
7 - 8 weken
THC: 17%
Sativa 20% Indica 80%
500 - 550 gr/plant
200 - 270 cm
Eind September
Fysiek Ontspannend, Stoned, Zwaar

Koop Special Kush 1

Voordelige Autoflowering Wietzaadjes

Autoflowering wietzaadjes zijn ideaal voor beginnende kwekers, maar ook voor experts die houden van efficiëntie. Na de vegetatieve fase van een aantal weken gaan deze planten vanzelf bloeien, zonder dat je het licht aan hoeft te passen. Hierdoor zijn deze zaden erg geschikt voor als je je planten in een omgeving wilt kweken die minder ideaal is.

Royal Dwarf

Royal Dwarf is de skunky zustersoort van de populaire Easy Bud.

Binnenshuis blijft Royal Dwarf met een hoogte van 40-70cm opmerkelijk klein. Zelfs als je haar buiten kweekt, wordt ze met 50-90cm niet veel groter. Hierdoor is deze autoflowering dame perfect voor binnenkweek, met name als je weinig ruimte tot je beschikking hebt. Vanwege haar compacte formaat noemen sommigen haar ook wel de Bonsai onder de wietsoorten!

Royal Dwarf groeit enorm snel. Na het zaaien is ze binnen 8-9 weken volgroeid en beloont ze je met een behoorlijke opbrengst. Verwacht buiten 80g per plant en binnen 200g/m². Ze is ook een geweldige soort voor een Sea of Green (SOG)!

Hoewel ze klein van postuur is, kun je bij Royal Dwarf rekenen op een geweldig eindproduct. Ze laat gebruikers genieten van een sociale en opbeurende high en een lichamelijke stone die je laat ontspannen. De geur en smaak van zoete citrus maken de rookervaring compleet. Ze is een geweldige soort als je ’s avonds wilt ontspannen, maar je kunt haar ook overdag gebruiken.

Royal Dwarf

Royal Dwarf
Skunk x Ruderalis
150 - 200 gr/m2
40 - 70 cm
6 - 7 Weken
THC: 13%
Sativa 10% Indica 60% Ruderalis 30%
30 - 80 gr/plant
50 - 90 cm
9-10 weken na ontkiemen
Creatief, Motiverend

Koop Royal Dwarf

Quick One

Quick One stamt af van de legendarische Lowryder, de allereerste autoflowering soort op de markt die is ontstaan uit een kruising tussen Northern Lights, Williams Wonder en de genen van ruderalis. Wij hebben deze klassieker verbeterd door haar te kruisen met een old-school indica. Het resultaat is een compacte plant die zowel binnen als buiten razendsnel groeit.

Nadat je de zaadjes hebt gezaaid, is Quick One binnen acht weken klaar voor de oogst. Onder de juiste omstandigheden kun je binnen een opbrengst tot wel 325g/m² verwachten. Buiten kan dit oplopen tot 150g per plant. Al die tijd behoudt de wietplant een ideale hoogte van 50-60cm binnen en 60-100cm buiten. Dit is perfect als je niet veel kweekruimte hebt of als je op zoek bent naar een plant die niet te veel opvalt.

Steek haar toppen aan en je geniet van een fijne mix van citrus-achtige, fruitige en kruidige smaken. Met 13% THC ervaar je lichamelijk een gemiddeld krachtige high en geestelijk intense ontspanning.

Quick One

Quick One
Lowryder 1 x Old School Indica
275 - 325 gr/m2
50 - 60 cm
5-6 Weken
THC: 13%
Sativa 10% Indica 60% Ruderalis 30%
100-150 gr/plant
60 - 100 cm
9-10 weken na ontkiemen
Fysiek Ontspannend

Koop Quick One

Easy Bud

Autoflowers beschouwt men vaak als soorten die eenvoudig te kweken zijn. Maar Easy Bud is pas echt verbazingwekkend! Ze groeit daarbij op dezelfde manier als Royal Dwarf. Deze laatste is echter van Skunk afgeleid, terwijl Easy Bud is veredeld met de genen van White Indica.

Easy Bud past zich vrijwel aan elke kweekomgeving aan. Of je haar nu buiten of binnen, in aarde of in een hydrocultuursysteem kweekt, ze levert een goede opbrengst op, zonder dat het je veel moeite kost. Binnen bereikt ze een hoogte van 50-60cm. Buiten wordt ze normaal gesproken niet groter dan 110cm.

In slechts 8-9 weken na de ontkieming kun je rekenen op een opbrengst tot wel 325g/m² binnenshuis en 80g per plant buitenshuis. Je geniet bij het roken van een mild, maar aangenaam ontspannend gevoel en de smaken van citrus en kruiden.

Easy Bud

Easy Bud
White Indica x Ruderalis
275 - 325 gr/m2
50 - 60 cm
5-7 weeks
THC: 12%
Sativa 15% Indica 55% Ruderalis 30%
30 - 80 gr/plant
60 - 110 cm
9-10 weken na ontkiemen
Fysiek Ontspannend

Koop Easy Bud

Voordelige CBD-rijke Wietzaadjes

De evenwichtige effecten van deze CBD-rijke soorten zijn ideaal als je graag overdag rookt, maar ook klusjes gedaan wilt krijgen.

Royal Medic

Royal Medic stamt af van Juanita la Lagrimosa, een soort uit Spanje met een hoog CBD-gehalte. Daarnaast is ze afkomstig van Critical. Deze soort staat bekend om haar krachtige toppen en forse opbrengsten.

Royal Medic is een sativa-dominante soort (75%). Maar dankzij de sterke indica-invloeden van Critical merk je hier tijdens de groei niet veel van. Ze bereikt met 120-150cm een redelijke hoogte. Met een bloeitijd van negen weken hoef je daarbij niet lang te wachten op de oogst. Onder optimale omstandigheden trakteert ze je binnen op ongeveer 525g/m² en buiten op zo'n 475-525g per plant.

Royal Medic staat bekend als een 1:1-soort. Dit betekent dat ze dezelfde hoeveelheid CBD als THC bevat (ongeveer 10%). Ze zorgt voor een evenwichtig effect en minimale psychoactieve sensaties. Om deze reden is ze een goede keuze voor productieve gebruikers. De high kun je omschrijven als zuiver en helder. Dit is perfect als je je niet al te 'baked' wilt voelen.

Bovendien kun je bij elke hijs van deze toppen rekenen op heerlijke fruitige smaken en geuren.

Royal Medic

Royal Medic
Critical x Juanita
500 - 550 gr/m2
80 - 120 cm
9 - 10 weken
THC: 10%
Sativa 75% Indica 25%
475-525 gr/plant
120 - 150 cm
Begin Oktober
Helder, Snel Denken

Koop Royal Medic

Dance World

Dance World is een andere betaalbare bestseller van RQS die afstamt van de beroemde Juanita la Lagrimosa. Deze keer hebben we de krachtige Spaanse soort gekruist met twee speciale fenotypen van Dancehall. Het resultaat is een high met een heerlijk opwekkend randje!

Dance World is een soort die sterk neigt naar sativa (75%). Maar net als bij Royal Medic merk je hier tijdens de groei weinig van. Zo blijft ze met een hoogte van maximaal 90cm binnenshuis mooi compact. Buiten kan ze net wat groter worden. Na een bloeiperiode van acht weken levert ze binnen tot wel 525g/m² op. Als je haar buiten kweekt, kun je begin oktober echter zo'n 425g per plant oogsten.

Dance World is ook een 1:1-soort, die ongeveer 12% THC en -CBD bevat. Haar effect is opbeurend, motiverend en inspirerend, net als het muziekgenre waar een van haar ouders naar is vernoemd. Als je haar rookt, trakteert ze je op een geweldige smaak die bestaat uit tonen van fruit, kruiden en dennen.

Dance World

Dance World
Dancehall 20 x Juanita la Lagrímosa
475 - 525 gr/m2
60 - 100 cm
8 - 10 weken
THC: 12%
Sativa 75% Indica 25%
400 - 450 gr/plant
80 - 120 cm
Begin Oktober
Creatief, Motiverend

Koop Dance World

Royal Highness

Royal Highness is een kruising tussen Respect en Dancehall. De eerstgenoemde stamt af van Juanita la Lagrimosa en Cannalope Haze. Het resultaat is een soort met een evenwichtige 1:1-verhouding. Hierdoor is ze ideaal voor zowel medische als recreatieve gebruikers.

Net als Dancehall gedraagt Royal Highness zich in de kweekruimte als een indica. Ze bereikt een hoogte van 80-110cm en buiten wordt ze niet veel groter. Met een korte bloeitijd van 8-9 weken geeft ze je buitenshuis zo'n 475g aan CBD-rijke toppen per plant en binnen tot 600g/m².

Royal Highness bevat ongeveer 14% CBD en -THC. Ze zorgt daarmee voor een helder en actief effect. Ze heeft bovendien (bijna) geen stoney uitwerking, wat wel het geval is bij vergelijkbare soorten. Hiermee is ze een geweldige soort om overdag te roken. Ze is eigenlijk voor elk moment op de dag geschikt wanneer je wilt ontspannen, zonder dat je uren aan de bank gekluisterd raakt. Terwijl je ontspant, merk je dat de skunky, zoete en hazy aromatische tonen samenkomen in een zoete en zachte rook.

Royal Highness

Royal Highness
Respect 13 x Dancehall 24
550 - 600 gr/m2
60 - 100 cm
9 - 10 weken
THC: 14%
Sativa 60% Indica 40%
425 - 475 gr/plant
80 - 110 cm
Begin Oktober
Helder, Rustgevend

Koop Royal Highness


Maar Wacht, er Is meer!

Naast de zaadjes van topkwaliteit tegen eerlijke prijzen, zoals de zaden die we net hebben besproken, kun je bij ons ook op veel andere manieren aan voordelige of zelfs helemaal gratis wietzaadjes komen. Bovendien kun je bij Royal Queen Seeds terecht voor nog veel meer andere coole dingen.

Om te beginnen, profiteer je altijd van kortingen, speciale aanbiedingen en promoties wanneer je een bestelling bij ons plaatst. We hebben bijna altijd wel een actie lopen!

Ontvang Korting voor Je Strain Review

Kweek de wietzaadjes van Royal Queen Seeds, deel je mening en bespaar geld!

Wij zijn altijd op zoek naar verbetering en vinden jouw mening daarom ontzettend belangrijk. Als bedankje krijg je elke keer dat je een productreview op onze website plaatst een voucher voor 10% korting.

Meer informatie over onze kortingen voor strain reviews vind je hier!

Continue Promoties en Speciale Aanbiedingen

Bekijk altijd eerst onze speciale promoties en aanbiedingen, voordat je een bestelling plaatst!

Wanneer je een bestelling bij Royal Queen Seeds plaatst, heb je grote kans dat je speciale korting ontvangt op populaire wietzaadjes. Zo kun je het hele jaar door profiteren van hoge kortingen en lage prijzen!

Gratis Wietzaadjes en Producten

Bovenop de speciale aanbiedingen, kun je ook rekenen op gratis zaden en producten als je een grotere bestelling plaatst!

Gratis Zaden

Dat heb je goed gelezen! Bij elke in aanmerking komende bestelling van zaadjes, ontvang je gratis zaden. Als je voor minimaal € 25,- bestelt, krijg je één gratis zaadje. Bij een bestelling vanaf € 50,-, ontvang je drie gratis zaadjes. Vanaf € 75,- krijg je er zelfs vijf. En bij grotere bestellingen ontvang je maximaal 60 (ja, zestig!) gratis zaden!

De zaden die we gratis opsturen, zijn dezelfde die we verkopen. Je ontvangt dus geen zaadjes van slechte kwaliteit. Onze gratis zaden kiezen we willekeurig uit ons assortiment. Als je bestelling voornamelijk uit feminized zaadjes bestaat, doen we echter ons best om gratis gefeminiseerde zaden aan je bestelling toe te voegen. Wanneer je vooral autoflowers koopt, zijn je gratis zaden waarschijnlijk ook autoflowering!

Gratis Wietproducten

Zijn de gratis zaden niet genoeg voor jou? Wat dacht je dan van andere wietproducten? We hebben ook grinders, aanstekers, vloei, stickers en posters die we graag weggeven!

Als je een bestelling van minimaal € 25,- plaatst, ontvang je een gratis grinder en stickers. En op basis van elk prijsniveau dat we zonet hebben genoemd, voegen we ook vloei, aanstekers en posters toe!

Gratis Wietzaadjes en Producten

Het RQS Growers Program

Jij kweekt, wij belonen!

Naast alles wat we tot dusver hebben genoemd, is er ook het RQS Growers Program. Hierbij geven we je punten voor elke aankoop die je via onze website doet! Het is simpel: Besteed één euro en verdien één punt, enzovoort. Je verdient ook punten door ons aan te bevelen bij je vrienden en een review te schrijven. We geven bovendien punten als je jarig bent!

Zodra je een aantal punten hebt verzameld, kun je ze gebruiken als betaalmiddel bij je volgende bestelling!

Scratch & Grow

Maar dat is nog steeds niet alles! Heb je al gehoord van onze actie Scratch & Grow?

Kijk of er bij je volgende bestelling een kraslot van RQS zit. Kras dit vervolgens open om achter de verborgen code te komen. Hiermee kun je nog meer gratis zaden, hoge kortingen en andere coole prijzen winnen!

RQS Is geen Doorsnee Zadenbank

Naast het feit dat we een enorm assortiment met wietzaadjes van topkwaliteit hebben, zijn we er trots op dat we dit voor onze klanten kunnen verwezenlijken met maximale verantwoordelijkheid, transparantie en veiligheid. We leveren discreet en gaan secuur om met jouw gegevens. En wanneer je een bestelling plaatst bij Royal Queen Seeds, reageert onze klantenservice consequent en snel op je wensen. Wij zijn alleen blij en tevreden als jij dat ook bent!

We beloven je één ding. Wat je ook bestelt bij Royal Queen Seeds, je kunt altijd toonaangevende kwaliteit en service van ons verwachten.

BEN JE 18 JAAR OF OUDER?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.

1