Over ons

About Royal Queen Seeds

Onze Visie en Missie

We delen onze passie voor wiet graag met leergierige kwekers. Ons doel is om de beste genetica te leveren en elke kweker kan bij ons terecht.

Ons motto is simpel: als je de passie hebt, kun je hoogwaardige genetica kweken!

Wij geloven in de potentie van wiet en willen kwekers en consumenten helpen meer kennis te vergaren over deze mooie plant.

Dat doen we door voortdurend de beste genetica te telen en te zoeken, waarmee we allerlei wietgebruikers kunnen bedienen. Daarnaast delen we onze kweekervaring, ontkrachten we mythes en zitten we bovenop de laatste onderzoeken en ontwikkelingen. We streven er ook naar om een community van kwekers en wietliefhebbers op te bouwen en te helpen. Bovendien investeren we tijd en middelen in nieuwe ontwikkelingen in de wietbranche.

Video id: 744092291
  • Veredeling

Bij RQS streven we ernaar alleen de beste genetica te leveren en we richten ons daarbij op diverse kwekers. Al onze zaadjes zijn zorgvuldig handmatig geselecteerd van biologische planten en getest op genetische zuiverheid. Daarbij testen we onze zaden dagelijks om een hoog ontkiemingspercentage te kunnen blijven garanderen. We leveren de puurste CBD-producten die er zijn en werken samen met biologische en duurzame producenten.

  • Innovatie

Bij Royal Queen Seeds staan we nooit stil. Met ons speciale merk RQS Pro werken we aan de ontwikkeling van hoogwaardige zaadjes voor de professionele markt. Dit maakt bovendien dat de genetica voor kwekers steeds beter wordt.

Omdat we voorop gaan op het gebied van cannabis voor recreatief en heilzaam gebruik, hebben we de middelen en de macht in huis om de toekomst van de wietkweek richting te geven. En met innovatie en creativiteit maken we een positief verschil in de wereldwijde cannabis community.

We streven naar genetica die stabiel en zuiver is, wat niet alleen wietsoorten zal verbeteren, maar ook consumenten meer profijt zal bieden. We zijn net zo enthousiast over de toekomst van de wietwereld als onze gewaardeerde klanten.

Our Vision and Mission

  • Ons Team

Het team van RQS is enthousiast en gepassioneerd. We zijn ijverige kwekers die onze liefde en kennis voor en over wiet graag delen. Daarbij helpen en informeren we elke klant met alle liefde.

  • Social Media

Je kunt ons op diverse populaire social media platforms vinden, waar we met veel genoegen deel uitmaken van de community. In de meest bezochte cannabis communities sponsoren en lanceren we regelmatig wedstrijden.

Wij van RQS vinden het cruciaal om contact te hebben met onze klanten en onze kennis met hen te delen. Dankzij de nieuwste communicatietechnieken kunnen we rechtstreeks met andere kwekers communiceren en een vertrouwd, betrouwbaar en deskundig merk opbouwen.

Royal Queen Seeds Instagram Royal Queen Seeds Facebook
Royal Queen Seeds Tik Tok Royal Queen Seeds X-Twitter
Royal Queen Seeds Youtube Royal Queen Seeds LinkedIn

Duurzaamheid

Omdat we toonaangevend zijn op het gebied van wietkweek, hebben we een grote verantwoordelijkheid ten aanzien van het milieu. Daarom staan wij voor biologische en duurzame kweekmethodes. We gebruiken dan ook biologische hennep als basis en geloven dat de zon de beste en natuurlijkste lichtbron is voor onze kwekers.

Video id: 733881361
  • Liefde voor Cannabis

De geschiedenis van cannabis en dan met name de consumptie en kweek ervan, is nogal turbulent. Vroeger werd het door de mainstream gemeden, werd er alleen over gepraat en werd het gekweekt en geconsumeerd door wat men zag als een ‘subcultuur’. Tegenwoordig wordt cannabis echter steeds meer geaccepteerd en wordt het steeds populairder in de moderne maatschappij.

Wietliefhebbers zijn geen ‘rebellen’ meer, maar allerlei soorten mensen. Wij van RQS doen ons best om iedereen te verenigen met onze filosofie ‘Samen kweken!’. Alles draait bij ons om het delen en verspreiden van de liefde voor cannabisplanten.

  • RQS Shops

Naast onze webshop zijn we ook fysiek aanwezig in het hart van een aantal Europese wietsteden. Zo hebben we drie fysieke winkels.

De eerste RQS-winkel bevindt zich in hartje Amsterdam, aan de Damstraat. Daar vind je een uitgebreid menu met indrukwekkende genetica. En onze nieuwste locatie in Barcelona ziet eruit als een wietmuseum. Je kunt hier exotische bongs en prachtige glazen rigs bekijken, terwijl je aan het shoppen bent voor populaire en klassieke genetica.

Kom ook eens langs en maak kennis met ons vriendelijke personeel en onze voorraad zaadjes en goodies!

Het Verhaal van RQS

RQS Storyline

Voordat onze zadenbank in 2007 het levenslicht zag, hadden we al jarenlange kennis en passie voor wietkweek opgedaan. Doordat er veel interesse was in onze wietsoorten, openden we in 2010 onze eerste winkel in Amsterdam, aan de Damstraat.

In 2011 lanceerden we onze website. In 2016 verwelkomden we de eerste klanten in onze winkel aan de Carrer de Pelai in Barcelona.

Tegenwoordig is RQS actief in zeventien Europese landen en bieden we meer dan negentig hoogwaardige wietsoorten, kweekbenodigdheden, kweekadviezen, tips en nog veel meer aan!

Vragen & Antwoorden: Over Ons

📍 Waar Vind Je de Winkels van Royal Queen Seeds?
We hebben op dit moment drie fysieke winkels, waarvan twee in Amsterdam (aan de Damstraat en Haarlemmerstraat) en één in Barcelona (aan de Carrer de Tallers).
🏠 Waar Bevindt Zich het Hoofdkwartier van RQS?
Royal Queen Seeds opereert online en vanuit fysieke winkels in Nederland en Spanje. Het hoofdkwartier bevindt zich in Barcelona. In de nabije toekomst komt er een vierde fysieke winkel bij.
🌱 Kan ik Zaadjes Kopen bij Royal Queen Seeds?
We bezorgen in heel Europa en zelfs in Chili. De aanschaf van wietzaadjes is bijna overal legaal. Bij ons heb je de keuze uit standaard gratis verzending, UPS Standard shipping en verzending naar een UPS access point. We bieden ook de optie Stealth Packaging, zodat je zaden netjes worden afgeleverd in een DVD-hoesje.
📥 Hoe Kom ik in Contact met Royal Queen Seeds?
Heb je vragen of wil je ergens op reageren, stuur ons dan een bericht op onze website via de contactpagina.

Je kunt ons ook bellen of een e-mail sturen. Het vriendelijke team van Royal Queen Seeds staat voor je klaar!

E- mail: [email protected]
Tel. 34 93 737 98 46 (van 8.00 tot 16.00 uur)
BTW-nummer: ESB-65812810
CoC-nummer: B-65812810

SNORKEL SPAIN SLU
Apartado de Correos nº 146
08170 Montornès del Vallés
Barcelona

Het Royal Queen Seeds team

 Royal Queen Seeds Spain

BEN JE 18 JAAR OF OUDER?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.