Over Royal Queen Seeds

Royal Queen Seeds is Europa`s snelst groeiende zadenbedrijf en hoopt binnen enkele jaren wereldwijd de marktleider te zijn. Na jarenlange kweekervaring in Nederland te hebben opgedaan, hebben we besloten om een nieuwe zadenlijn op de markt te brengen, genaamd Royal Queen Seeds.

Royal Queen Seeds levert gefeminiseerde, autoflowering en medicinale kwaliteitszaden voor een goede prijs. Deze nieuwe zadenlijn komt natuurlijk niet zomaar uit de lucht vallen. Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van kweken van cannabis zaden. Onze zaden hebben door de jaren heen dan ook vele cannabis cups gewonnen, waaronder de bekende Highlife en de High Times Cannabis Cup. Wij vonden het tijd om naar buiten te treden en onze zadenkennis met andere beginnende en gevroderde kwekers te delen.

info


Enkele voordelen van Royal Queen Seeds zaden:

-Alle zaden zijn uitvoerig getest op zuivere cannabisgenetica.
-Alle cannabis zaden zijn met de hand geselecteerd.
-Alleen potente kwaliteitssoorten als de Haze en witte soorten.
-Alle zaden zijn afkomstig van uitsluitend organische moederplanten.
-Onze zaden worden dagelijks getest om kiemkracht.
-De cannabis zaden worden vacuum verpakt.
-Alle verpakkingen zijn voorzien van een unieke code.
-De zaden worden verpakt in een stevige blisterverpakking.

Het eindresultaat staat bij ons hoog in het vaandel. Goede opbrengsten, een prettige smaak en een prima uitwerking van onze soorten is wat wij te bieden hebben, al zal het eindresultaat natuurlijk ook afhangen van de ervaring en technieken van de kweker zelf.

Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben dan kun je altijd met ons bellen of mailen. Het team van Royal Queen Seeds staat je graag te woord.

Met vriendelijke groeten,
Het Royal Queen Seeds team

 Royal Queen Seeds Spain