Over ons

Royal Queen Seeds is een van de snelst groeiende cannabis telers in Europa. We bieden een groot assortiment feminized, autoflowering en medicinale zaden tegen betaalbare prijzen en met snelle en discrete verzending.

We zijn er trots op om thuistelers over de hele wereld te voorzien van producten van de bovenste plank. Onze unieke genetica lijn is het resultaat van meer dan 20 jaar kweekervaring. Onze zaden hebben meervoudige onderscheidingen ontvangen, inclusief de gerenommeerde Highlife and High Times cannabis Cups.

Al onze zaden zijn afkomstig van biologische moederplanten, handmatig geoogst en getest op hun genetische zuiverheid. Ook testen we onze zaden dagelijks om zeker te zijn van een zo goed mogelijke kiemkracht. Pas wanneer we tevreden zijn over de kwaliteit van onze zaden verpakken we ze in materiaal waarin ze goed beschermd zijn tijdens het transport.

Onze winkel biedt ook CBD olie tegen scherpe prijzen, biologische voedingstoffen voor je planten, starter kits en een gave collectie RQS-handelswaar zoals kleding, rookartikelen en andere hebbedingen. Onze cannabis blog wordt regelmatig aangevuld met informatieve artikelen over cannabis cultivatie en ander cannabis gerelateerd nieuws.

Door voor RQS te kiezen, ben je zeker van de hoogste kwaliteit genetica. We zitten in dit vak voor maar één reden: om onze passie voor cannabis te delen met gepassioneerde telers zoals jij. Bekijk onze zadencatalogus vandaag nog en bereid je voor op een uitbreiding van je collectie met genetica van de hoogste plank.

Video id: V3TNmY9qXVc

Enkele voordelen van Royal Queen Seeds zaden:

  • Alle zaden zijn uitvoerig getest op zuivere cannabisgenetica.
  • Alle cannabis zaden zijn met de hand geselecteerd.
  • Alleen potente kwaliteitssoorten als de Haze en witte soorten.
  • Alle zaden zijn afkomstig van uitsluitend organische moederplanten.
  • Onze zaden worden dagelijks getest om kiemkracht.
  • De cannabis zaden worden vacuum verpakt.
  • Alle verpakkingen zijn voorzien van een unieke code.
  • De zaden worden verpakt in een stevige blisterverpakking.


Mocht je nog vragen of opmerkingen hebben dan kun je altijd met ons bellen of mailen. Het team van Royal Queen Seeds staat je graag te woord.

Met vriendelijke groeten,
Het Royal Queen Seeds team

Royal Queen Seeds Spain

BEN JE 18 JAAR OF OUDER?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.