Cheese wietsoorten

Ontdek de Cheese wietsoorten van Royal Queen Seeds die gewild zijn om hun rustgevende, euforie bevorderende effecten. De originele Cheese weed zag het levenslicht in de jaren 80 onder nog altijd raadselachtige omstandigheden. Maak kennis met de beste nakomelingen van deze Britse klassieker en geniet van de typische smaak en het sterke aroma!

5  Producten
  • Royal Cheese (Fast Flowering)
  • Blue Cheese
  • Royal Cheese Auto
  • Blue Cheese Auto
  • Fast Eddy Automatic CBD

Ben je 18 Jaar of ouder?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.

Cheese wietzaden behoren tot de meest gewilde wietzaadjes. Cheese wiet heeft een bescheiden start gemaakt in het VK, een land waar nog steeds een relatief streng verbod geldt. Ondanks dat wisten Britse breeders met een Skunk #1-fenotype een van de meest aromatische soorten ooit te produceren!

Hoe hebben we onze Cheese strains gemaakt?

Onze ervaren breeders hebben de originele Cheese-genen gebruikt om een heel nieuw scala aan Cheese wietzaden te ontwikkelen. Met naast Cheese de soorten Afghani, Old School Skunk en Juanita la Lagrimosa als ouderplanten, creëerden ze superintense soorten die druipen van de hars.

De voordelen van onze Cheese strains

Onze Cheese soorten zijn speciaal bedoeld voor rokers die dol zijn op een ontspannende fysieke stone. Ze zijn rijk aan THC en bevatten grote hoeveelheden van de terpeen myrceen, waarmee je verzekerd bent van rode ogen, de slappe lach en rust. Daarnaast hebben Cheese strains een compacte structuur, waarmee ze ook supergeschikt zijn voor discrete binnenkweek.