Gorilla wietzaadjes

Welkom in de wereld van Gorilla strains. Gorilla wiet vindt haar oorsprong in de Verenigde Staten en staat synoniem voor krachtige highs en indrukwekkende oogsten. De strain vormt de basis voor een groot aantal kruisingen en nakomelingen, die we hieronder uitlichten.

6  Producten
  • Royal Gorilla
  • Royal Gorilla Auto
  • Mother Gorilla (Voorheen Royal Madre)
  • Shogun
  • Triple G
  • Triple G Auto

Ben je 18 Jaar of ouder?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.

Onze Gorilla wiet is afkomstig van Gorilla Glue, een krachtpatser van een strain die begin jaren 2010 door de breeder Joesy Whales werd gecreëerd. Sindsdien gebruiken breeders over de hele wereld dit beest als de genetische basis voor talloze sterke en verrukkelijke soorten wiet.

Hoe hebben we onze Gorilla wietzaden gemaakt?

Onze Gorilla wietzaden bieden de beste kwaliteiten waar de originele strain om bekendstaat, plus meer! We hebben onze Gorilla strains gemaakt met voortreffelijke ouderplanten als Gorilla Glue #4, Chocolate Diesel, Chem's Sis, Sour Dubb, Cookies en Gelato 33.

De voordelen van Gorilla strains kweken

Samen zorgden deze ouderplanten voor nakomelingen met heerlijke, suikerachtige terpenen, superveel THC en productieve genen die altijd garant staan voor grote oogsten. De planten zijn relatief compact en kunnen daarom zelfs in de kleinste ruimtes grote en harsrijke toppen produceren.