• Method Seven Grow Room Glasses
 • Method Seven Grow Room Glasses
 • Method Seven Grow Room Glasses
 • Method Seven Grow Room Glasses
 • Method Seven Grow Room Glasses
 • Method Seven Grow Room Glasses

Method Seven Grow Room Glasses

Het is best lastig om je planten te verzorgen onder het blauwe en paarse licht van ledlampen of sterke HPS-lampen. Je planten doen het goed bij deze golflengtes, maar snoeien, voeding geven en trainen is best lastig als alles blauw, roze of geel is. Daarom heeft Method Seven de Grow Room Bril ontwikkeld. Deze bril filtert die gekleurde golflengtes, zodat je kweekruimte er weer normaal uitziet.
Kies een kleur
 • HPS - Blauw
 • LED - Groen
Aanbieding
In prijs verlaagd !
€ 79.00

€ 79.00 (-0%)

Voeg toe aan bewaarde producten
Gratis
Verzending
Gratis
Retourneren
Anoniem
Verzenden

 • Meer informatie
 • Vragen (0)
 • Recensies (0)

Method Seven - HPS & Led Grow Room Bril: Bekijk Je Planten Zonder Lichtverstoring

De Grow Room Bril van Method Seven is ontworpen om wietkwekers beter zicht te geven. Als je een kweektent binnengaat die is verlicht met krachtige ledlampen of HPS-verlichting, ziet dat er misschien cool uit, maar je zicht wordt er ook ernstig door verstoord. Niet alleen doet dergelijke verlichting pijn aan je ogen, het is hierbij ook lastig om precies werk te doen, zoals toppen, trainen en snoeien.

Met de Grow Room Bril van Method Seven is dat verleden tijd. Deze bril neutraliseert de kleuren van deze lampen, zodat alles er weer normaal uitziet, maar wel levensecht.

Er zijn twee modellen ontworpen voor gebruik bij verschillende soorten groeilampen, waardoor je in diverse settings je ogen kunt ontlasten.

De brillenglazen zijn voorzien van een laagje Flash Silver dat voldoet aan de standaarden van Carl Zeiss — een voorloper in de wereld van brillenglazen. De glazen zijn ook gemaakt van premium polymeren met 100% UV-bescherming. En dankzij de ovale vorm heb je geen last van de gebruikelijke vervorming bij gebogen glazen.

Beide modellen hebben ook een Operator-frame, gemaakt met duurzame, maar flexibele, Zwitserse polymeertechnologie. De brillen zijn hiermee lichtgewicht, veelzijdig en stevig.

Method Seven Grow Room Bril voor HPS-licht

De HPS Grow Room Bril heeft fotofilters die speciaal zijn ontwikkeld voor kweektenten die zijn verlicht met high-pressure sodium-licht. Deze bril filtert overmatige gele golflengtes en zorgt dat kwekers de echte kleur van de omgeving zien.

Method Seven Grow Room Bril voor Led-licht

De Led Grow Room Bril is met name bedoeld voor blauwe en paarse ledlampen. Deze golflengtes helpen de groei van je planten, maar zijn ook belastend voor de ogen als je er langere tijd in moet werken. Ook maken ze het lastig om vervolgens weer aan gewoon licht te wennen.

Ook met deze bril kun je de echte kleur van je kweekruimte zien en heb je geen last meer van golflengtes die ongebruikelijk zijn voor de ogen.

  Nobody has posted a review yet


  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt aangeschaft.

No customer questions for the moment.

Only registered user can ask a question. Inloggen
Aanbevolen Producten
Klanten die dit artikel kochten, kochten ook

Ben je 18 Jaar of ouder?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.