By Luke Sumpter

Cannabis in Bosnië en Herzegovina

Het belangrijkste wat u over cannabis in Bosnië en Herzegovina dient te weten is dat het illegaal is en dat het bezit van zelfs een kleine hoeveelheid kan worden bestraft met boetes, inbewaringstelling en zelfs gevangenisstraf. Desondanks ligt het land de op een na grootste drugshandelsroute tussen de Balkan en de rest van Europa. Alleen al daarom is er zeker cannabis beschikbaar.

Voor degenen die besluiten om in Bosnië en Herzegovina cannabis te gaan gebruiken is het belangrijk om te weten dat ze dit discreet en in een privé-omgeving moeten doen. Veel mensen kiezen ervoor om de wiet te vaporiseren in plaats van te roken omdat dit is veel minder eenvoudig te ontdekken is. Aangezien er weinig invallen worden gedaan komt u niet snel in juridische problemen als u uit het openbare leven blijft.

De prijs van cannabis in Bosnië en Herzegovina

De prijzen van cannabis in dit land lopen uiteen maar liggen gemiddelde tussen de US$ 1,3 en US$ 9,2 per gram. De prijzen zijn meestal lager in de grote steden. In Sarajevo is de beschikbaarheid optimaal en de prijzen het laagste terwijl deze Mostar en Banja Luka hoger zijn. Zoals overal moeten reizigers ervan uitgaan dat men meer moet betalen voor een hogere kwaliteiten cannabis. De gemiddelde prijs voor hoge kwaliteit cannabis ligt in Bosnië en Herzegovina op ongeveer US$ 180 USD voor 30 gram (1 ounce).
Haze Berry Cannabis

De kwaliteit van cannabis in Bosnië en Herzegovina

Er is prima kwaliteit cannabis te koop in Bosnië en Herzegovina, maar meeste reizigers hebben moeite het te vinden. De meeste cannabis die op straat verkocht wordt is Albanese schwag van lage kwaliteit. Er zijn betere soorten beschikbaar maar meestal moet u daarvoor de juiste connecties hebben of andere cannabisrokers kennen.

Wie op zoek is naar betere cannabis kan het beste vragen naar 'trava' of 'vutra'. Dit zijn de lokale namen voor skunk-marihuana. Hasj wordt over het algemeen 'shit' genoemd. De hasj in Bosnië en Herzegovina is van zeer hoge kwaliteit.

Wie zoek is naar cannabiszaden in Bosnië en Herzegovina kan deze het beste online bestellen bij een website die discrete verpakking en verzending biedt. Het is echter belangrijk om te weten dat wie betrapt wordt met deze zaden of ze importeert zich schuldig kan maken aan een strafbaar feit.

Cannabissoorten uit Bosnië en Herzegovina

De meest voorkomende cannabissoorten in Bosnië-Herzegovina zijn Albanese Schwag en Bosnische Domacica. Er komen geen specifieke soorten uit het land zelf. Evengoed zijn er een groot aantal soorten beschikbaar in grote steden als Sarajevo.

Ondanks dat Bosnië en Herzegovina op een belangrijke drugshandelsroute ligt kan het moeilijk zijn om hoogwaardige cannabis te vinden. In plaats van het kopen bij particulieren geven veel inwoners er de voorkeur aan om zaden te importeren.

Ben je 18 Jaar of ouder?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.