By Steven Voser

De poort naar de cannabis dimensie opent zich elk jaar maar gedurende drie dagen; de prachtige stad Barcelona vormt al sinds 2002 de toegangspoort. Zorg ervoor dat je op 10, 11 en 12 maart in deze marijuana vortex gezogen wordt. Spannabis 2017 komt eraan.

Dit jaar wordt de Fira de Cornellá de grote pyramide van cannabis in Barcelona, met meer dan 200 deelnemende stands. De Wereld Cannabis Conferentie, met uiteenlopende sprekers, vindt plaats in L'Auditori de Cornellà en biedt plaats aan 800 bezoekers.

Het bezoeken en bekijken van de diverse stands en tentoonstellingen van de groten der aarde in de cannabis business zal voelen als een wandeling door weed wonderland. Elk ganja bedrijf van de bovenste plank, variërend van aanbieders van nutriënten tot grow room uitrusting specialisten, zal aanwezig zijn op Spannabis. De Royal Queen Seeds stand mag je natuurlijk niet missen.

Live muziek en duizenden happy high’s zorgen voor een gezellige festival atmosfeer. Alle soorten next generation cannabis gadgets en gizmos zullen je hypnotiseren. Ook old school stoner favorieten zoals bongs en shisha’s zullen rijkelijk aanwezig zijn.

Ben je meer een liefhebber van high-tech methoden om high te worden? De fenomenale collectie vaporisers en exotische dabbing rigs zullen je doen watertanden.

Spannabis 2017 is de cannabis extravaganza die je aan jezelf verplicht bent om te bezoeken. Hier zijn een paar hoogtepunten om gezien te hebben op Spannabis en meer leuks om te doen in Barcelona om de 420 experience compleet te maken.

VENDREDI 10 MARS : ASSISTEZ À DES CONFÉRENCES SUR LA WEED ET À LA SPANNABIS CHAMPIONS CUP

VRIJDAG 10 MAART: CHECK OUT EEN PAAR WEED TALKS EN DE SPANNABIS CHAMPIONS CUP

Er worden op Spannabis 2017 meer dan 30.000 bezoekers verwacht. Het is dan ook de perfecte cannabis beurs voor de Wereld cannabis Conferentie om zoveel mogelijk marijuana gebruikers te bereiken. Vooral op zo’n kantelmoment voor de legalisatie beweging die op dit moment in Spanje gaande is.

Als je even weg wilt van de beurs of wanneer je meer wilt leren over weed en jezelf wilt onderdompelen in een specifiek aspect van cannabis, dan kun je op vrijdag of zaterdag terecht bij het podium van de Wereld Cannabis Conferentie.

Het aanbod van presentaties is stampvol en de onderwerpen en ook de sprekers zijn, ver van het typische saaie academische college, ontzettend divers; een fascinerende combinatie van cannabis activisten en experts.

Gedurende de dag op vrijdag zullen sprekers hun kennis delen over onderwerpen variërend van de juridische status van cannabis in Spanje tot de relatie tussen cannabis en het menselijk bewustzijn plus een paar coole presentaties over de relatie tussen cannabis en sex.

Op vrijdagavond om 19.40 uur zal een eerbetoon worden gehouden aan de legendarische Strain Hunter Franco Loja en zijn bijdrage aan de cannabis cultuur. Dit wordt gevolgd door de Spannabis Champions Cup met een prijsuitreiking voor de beste wiet stash in heel Spanje in een verscheidenheid aan heerlijke sticky icky categorieën van bloemen tot concentraten.

ZATERDAG 11 MAART: MEER FOOD FOR THOUGHT OP DE WERELD CANNABIS CONFERENTIE

Zaterdag is de laatste dag van de Wereld cannabis Conferentie in L'Auditori de Cornellà, zorg er dus voor dat je het bezocht hebt als je dat niet al gedaan hebt. Daar wordt de meest recente informatie over cannabis gedeeld en worden debatten en discussies gevoerd over cannabis in een internationale context.

Op zaterdagmiddag zal een fris ensemble sprekers je meenemen op een reis door de tijd van de historie van de cannabis cultuur helemaal tot aan de moderne Spaanse cannabis clubs en medicinaal cannabis onderzoek. Bovendien zullen gastsprekers uit de VS hun ervaring en inzichten delen over het Amerikaanse juridische cannabis model in de praktijk.

Wanneer het je lukt om jezelf bij je favoriete cannabis stand of het horeca plein weg te trekken om de cannabis conferentie bij te wonen dan zul je niet teleurgesteld zijn; je zult geïnspireerd en verlicht raken.

Spannabis munchies zijn van een veel hogere culinaire standaard dan je van het gemiddelde festival gewend bent. Geen slappe hot dogs hier. Er is voedsel dat aan ieders wensen tegemoet komt; fast food, wok gerechten en super gezonde maaltijden. Uiteraard is er ook een mooi assortiment heerlijke cannabis taartjes, cakes en snacks.

ZATERDAG 11 MAART: MEER FOOD FOR THOUGHT OP DE WERELD CANNABIS CONFERENTIE

ZONDAG 12 MAART: SOAK UP THE GOOD VIBES EN KOM LANGS

Er is zo veel te zien en te doen op Spannabis dat zelfs wanneer het een maand zou duren je waarschijnlijk niet alles gezien kunt hebben. Zondag is de laatste dag van Spannabis en je laatste kans om je nog een keer onder te dompelen in de good vibrations van de beste cannabis beurs.

Zorg ervoor dat je voor je vertrek de Royal Queen Seeds winkel in Barcelona hebt bezocht. Na een sterke dosis Spannabis zul je beslist een paar nieuwe cannabis cultivatie ideeën hebben. Sla een voorraad in voor het kweek seizoen of neem een souvenir mee als aandenken. Het is het perfecte eind van een ultiem weed weekend.

HEB JE AL GEHOORD OVER ONZE SPANNABIS THINGS VERLOTING?

Op dit moment geven we twee gelukkige winnaars de kans om een vlucht naar en verblijf in Barcelona te winnen voor jou en je vriend(in), natuurlijk inclusief driedaagse toegang tot Spannabis.

Het wordt zelfs nog beter, we geven jullie een Koninklijke behandeling met een pick up vanaf het vliegveld die jullie naar de Royal Queen Seeds winkel brengen waar een cool welkomst pakket op jullie wacht. Daarna is het tijd om naar Spannabis te gaan.

De klok tikt voor onze Spannabis Things verloting, zorg er voor dat je deelname binnen is voor 26 februari middernacht. Ga zo snel mogelijk naar de Royal Queens Seeds Facebook pagina om mee te doen. De prijswinnaars zullen op 28 februari 2017 bekend gemaakt worden. We zien je op Spannabis!

SPANNABIS THINGS AANGELEGENHEDENSPANNABIS THINGS

Spannabis is vermoedelijk het grootste marihuanafestival ter wereld en wordt ieder jaar groter en groener net zoals de Hulk. Spannabis 2017 zal alle voorgaande bezoekersrecords verbreken, alle toffe cannabisbedrijven, ganjapreneurs, kwekers, en rokers gaan drie hele dagen los op 9/10/11 maart en misschien jij en een vriend ook.

Ben je 18 Jaar of ouder?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.