By Ryan Najjar

Het kweken van cannabis is soms best ingewikkeld, met name als je het voor de eerste keer doet. Je moet aan zoveel omgevingsfactoren denken, dat het je af en toe ontmoedigt. Het hoeft echter helemaal niet moeilijk te zijn. Zoek je een plant die je zonder zorgen kunt kweken? Eentje die daarnaast vele fantastische toppen oplevert ten tijde van de oogst? Dan hebben wij voor jou de perfecte plant gevonden. Maak kennis met Easy Bud.

DE GENETISCHE ACHTERGROND VAN EASY BUD

Easy Bud is een afstammeling van twee zeer krachtige cultivars — de eerste is de sterke White Indica. Deze strain is behoorlijk zeldzaam en haar herkomst is onbekend. Men denkt echter dat ze afkomstig is van landrassen uit Afghanistan en Pakistan. Zoals de naam al aangeeft, genereert White Indica een overvloed aan glanzend witte hars aan het einde van de bloei. Met een THC-gehalte van 20% is de plant bedwelmend en heeft ze sterke effecten.

Easy Bud dankt haar andere genetica aan een sterke ruderalis. Van oorsprong afkomstig uit Centraal-/Oost-Europa en Rusland, kun je ruderalissoorten succesvol kruisen met hoogwaardige fotoperiode cultivars. Daardoor krijgen deze cultivars autoflowering eigenschappen. Dat geldt ook voor Easy Bud. Kwekers hebben daarvoor een betrouwbare ruderalis gebruikt voor de ontwikkeling van een beheersbare, maar krachtige autoflower.

• Easy Bud is een genetische combinatie van White Indica en ruderalis.

DE EFFECTEN VAN EASY BUD

White Indica is met zo’n 20% THC behoorlijk sterk. Ruderalis komt echter op dat gebied niet ver. Easy Bud is dan ook gebalanceerd, met 12% THC. Haar genetische profiel behelst 55% indica, 30% ruderalis en 15% sativa. Rook je deze strain? Dan voelt het alsof een kalme, stevige golf je overspoelt met een warme gloed. Als je af en toe rookt en niet knock-out wilt gaan na een paar hijsjes, is dat ideaal. Deze plant is ook prettig als je iets lichts nodig hebt om in slaap te komen.

Easy Bud is een geweldige strain voor momenten waarop je in alle rust wilt reflecteren. Wil je je meditaties op een diepere manier beleven? Neem een paar trekken van Easy Bud voordat je gaat mediteren. Wil je een zware dag op het werk wat verlichten? Easy Bud is er voor je.

• Easy Bud geeft je een ontspannen gevoel.

DE SMAAK EN HET AROMA VAN EASY BUD

Net zo ontspannend als haar high is de frisse golf van citroen die je smaakpapillen verwent tijdens het roken. De vleugjes kruiden die daarmee gepaard gaan, maken de smaak nog complexer. Al met al zijn de smaken enigszins zuur. Het aroma is echter best skunky. Houd hier rekening mee als je haar wilt kweken op een plaats waar wiet niet is toegestaan. Zorg voor goede ventilatie en gebruik geurverwijderaars om dat probleem op te lossen.

• De smaak van Easy Bud is een combinatie van citroen en kruiden en het aroma is skunky.

Easy Bud

Easy Bud

Easy Bud Royal Queen Seeds

Genetic background White Indica x Ruderalis
Yield indoor 275 - 325 g/m2
Height indoor 50 - 60 cm
Flowering time 5 - 7 weeks
THC strength THC: 12% (aprox.) / CBD: Low
Blend 15% Sativa, 55% Indica, 30% Ruderalis
Yield outdoor 30 - 80 g/per plant (dried)
Height outdoor 60 - 110 cm
Harvest time 8- 9 weeks after germination
Effect Physical
 

Buy Easy Bud

 

EASY BUD KWEKEN

Easy Bud is niet zomaar een naam; het is ook een perfecte omschrijving van de kweek van deze plant! Dankzij haar ruderalis-genetica, gaat deze strain over van de groei naar de bloei in slechts een paar weken. Deze genetica biedt nog een belangrijke eigenschap; veerkracht. Of je haar nu binnen of buiten wilt kweken, in een kweekruimte of op de vensterbank, Easy Bud kan het allemaal aan. Ze past zich bovendien vliegensvlug aan en bloeit supersnel: 5–7 weken.

In die tijd blijft haar omvang beperkt. Dat is ook een van de belangrijkste redenen waarom ze zich zo goed aan haar omgeving aanpast. Binnen blijft ze zo’n 50–60cm, terwijl de plant buiten soms een hoogte bereikt van 60–110cm. Deze planten bieden je 275–325g/m² binnenshuis en 30–80g/plant buitenshuis.

• Easy Bud is ongelooflijk makkelijk te kweken en de plant floreert in zeer diverse omstandigheden.

SAMENGEVAT— EASY BUD IS PERFECT

Voor de regelmatige roker en kweker en voor mensen die een lichte, rustgevende high willen, is Easy Bud een perfecte keus. Ongeacht het klimaat en de kweekomstandigheden, met deze plant is het mogelijk te genieten van kwalitatieve zelfgekweekte toppen. Koop je zaden vandaag nog bij RQS!

• Easy Bud is de perfecte keus als je in je vrije tijd rookt of kweekt. Ze heeft echter iedereen wat te bieden!

Ben je 18 Jaar of ouder?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.