Inbegrepen GRATIS producten

Het maken van cannabis geïnfuseerde olijfolie
Vandaag hebben we een snel en eenvoudig recept om olijfolie te voorzien van de kracht van cannabis, waarmee je een veelzijdig en lonend ingrediënt hebt voor in de keuken.
Olie voorzien van de buzz van cannabis kan een geweldige manier zijn om een snel en handig ingrediënt te maken voor al je cannabis keukenwensen. Beter nog, je kan de olie rechtstreeks in je mond of over je eten druppelen voor die oh-zo-speciale high.
Het mooie aan cannabis olijfolie is dat het ontzettend simpel te maken is. Je hebt slechts het volgende nodig:
- 30 gram marihuana
- 840ml olijfolie
- Een zeef en kaasdoek
INSTRUCTIES:
- Allereerst dien je je wiet te decarboxyleren—dit zorgt ervoor dat de maximale hoeveelheid cannabinoïden beschikbaar is voor consumptie. Verwarm je oven voor op 104°C–113°C. Vermaal je wiet en doe het in een ovenbestendige schaal. Zet het 30–40 minuten in de oven, haal het er vervolgens uit en laat het afkoelen.
- Giet de olie in een steelpan en verwarm dit op gemiddeld hoog vuur tot het suddert.
Belangrijk: Laat de olie niet aan de kook komen, het is extreem gevaarlijk en spetters kokende olie zullen branden als ze in contact komen met de huid. Als je grote bellen ziet komen, zet je het vuur onmiddellijk laag. - Voeg je cannabis toe aan de olie en begin met roeren.
- Laat het mengsel 2 uur koken, waarbij je regelmatig roert.
- Haal de pan van de hittebron en laat de olie afkoelen.
- Plaats je kaasdoek in een zeef, hang boven een kom en giet de olie in het kaasdoek.
- Zodra alle olie is overgegoten, pak je het kaasdoek op en knijp de overtollige olie in de kom. Zorg ervoor dat er geen plantenmaterie in de olie valt.
Dat is alles! Je hebt nu wat krachtige cannabis olijfolie klaar voor gebruik, hoe je maar wilt. Als dit te sterk is of te zwak, kan je de hoeveelheid cannabis natuurlijk gewoon aanpassen aan je eigen behoeften. Zorg ervoor dat je de olie in een luchtdicht bakje of flesje bewaart op een donkere en koele plek. Geniet!