Royal Guardians Nutrient Pack

De biologische aanpak van het verzorgen van cannabis stimuleert natuurlijke vitaliteit van de planten. Veel meststoffen vinden hun oorsprong in de petrochemische industrie en schaden de planeet tijdens de productie. De gezelschapsplanten uit het Royal Guardians Voedingspakket voegen voedingsstoffen en vitaminen toe terwijl de bodem wordt verbeterd, zonder milieuschade.
 3.00/5 (1) Write a review
€ 3.99 tax incl. In stock

instead of € 4.95

Voeg toe aan bewaarde producten

Betaalmethoden: Visa, Master Card, Bank transfer, Bitcoin en Cash

Gratis
Verzending
Gratis
Retourneren
Anoniem
Verzenden

 • More info
 • Vragen (0)
 • Recensies (1)

oyal Queen Seeds - Het Royal Guardians Voedingspakket: Duurzame, hoogwaardige, biologische voedingsstoffen, vitaminen en mineralen

Het Royal Guardians Voedingspakket bestaat uit een selectie gezelschapsplanten die de bodem verbeteren met voedingsstoffen en vitamines. Deze cannabisvriendelijke keuze verhoogt ook de biologische beschikbaarheid van voedingsstoffen in de bodem en stimuleert vitale groei van de tuin in het algemeen. Voedingsstoffen en de beschikbaarheid ervan behoren tot de belangrijkste vier vereisten voor krachtige en gezonde cannabisplanten. De anderen zijn natuurlijk de zon, lucht en water. De een is niets zonder de andere drie.

Het toevoegen van deze planten aan je cannabis tuin zal een ononderbroken opname van belangrijke voedingsstoffen verzekeren tijdens het leven van je planten. Sommige soorten houden stikstof vast om ze later weer af te geven en verzamelen magnesium, ijzer en fosfor. Andere soorten voegen essentiële mineralen en vitaminen toe, ofwel bio-actief ofwel als gedroogde mulch en compost. Een duurzame en geleidelijke opname van voedingsstoffen, vitamines en mineralen garandeert krachtige groei van cannabisplanten en zalige hars productie.

Het gebruik van het RQS Royal Guardians Voedingspakket verzekert milieubewustzijn en biologische geloofwaardigheid tijdens je cannabis kweekproject. Kunstmatige of slow release meststoffen zijn niet nodig, evenals door mensen gemaakte gechelateerde vitaminen en mineralen. Deze combinatie van vakkundig gekozen gezelschapsplanten zal aan alle voedingsbehoeften van je cannabisplanten voldoen. Dit is de natuurlijke aanpak voor het kweken van cannabis, vanaf de zaailing fase tot zware, volledig bloeiende bomen.

   

  By L. O. on 02/Jan/2019 :
  (3)

  Title : Don’t know yet
  Comment : I have planted them so we will see but I do like the mix


  You can't post a review because you are not logged as a customer

  Log in / sign up

No customer questions for the moment.

Only registered user can ask a question. Login
Customers who bought this prodcuts also bought: