Informatie over het verzenden van cannabiszaden

Het bieden van de meest efficiënte en discrete verzendmethoden die beschikbaar zijn staat bovenaan onze uitstekende servicelijst. We handelen bestellingen van onze gelukkige klanten af met tijdige bezorging, aandacht voor privacy, en bieden service met een lach. 

We bezorgen onze kwaliteitsproducten graag naar vele landen in de wereld. We raden u aan om, voordat u bestelt, te bevestigen dat de door u  geselecteerde items en uw land in de bezorgingsinformatie onderaan vermeld staan.

Het is belangrijk voor ons dat onze klanten hun pakketjes veilig en efficiënt ontvangen. Door een tracking-service te gebruiken voor vele van onze producten, kunnen klanten kun bestellingen gemakkelijk volgen. Kies op de betalingspagina de bezorgingsmethode die het beste bij uw specifieke bestelling past.

De meeste bestellingen binnen Nederland die voor 12:00 uur zijn geplaatst, worden de volgende werkdag bezorgd. Klanten die bezorging binnen de EU willen kunnen bezorging binnen 5 werkdagen verwachten. Bestellingen voor buiten de EU moeten rekening houden met een bezorgtijd van 2 weken of langer. 

Voor snellere bezorging raden we u aan om de UPS Track and Trace te gebruiken. Nadat de bestelling verwerkt is en ons magazijn verlaten heeft, zal een tracking-nummer aangemaakt worden om u een preciezere bezorgdatum en –tijd te geven.


Bekijkt u voor handige informatie over bezorgingen onze bezorgingsmethoden hieronder:

wereldwijde verzending cannabis zaden

 Internationale bestemmingen
Controleer in de onderstaande tabel welke producten u naar uw specifieke land kunt laten bezorgen om verzekert te zijn van de hoogste kwaliteit aan service en producten

Let op: De gemiddelde verzendduur binnen Europa is 3 tot 15 werkdagen en de gemiddelde verzendduur voor de rest van de wereld is 5 tot 20 werkdagen.  
   
Germany  
France  
Belgium  
Italy  
United Kingdom  
Spain  
Greece  
Poland  
Switzerland  
Finland  
Czech Republic  
Bulgaria  
Austria  
Ireland  
Sweden  
Denmark  
Croatia  
Slovenia  
Latvia  
Portugal  
Romania  
Luxemburg  
Slovakia  
Hungary  
Estonia  
Cyprus  
Malta  
Lithuania  
Canada  
Serbia  
Albania  
Bosnia and Herzegovina  
Macedonia  
Ukraine  
Liechenstein  
Andorra  
Turkey  
Montenegro  
Russian Federation  
Moldova  
Norway  
Iceland  
Isle of Man  
Monaco  
San Marino  


Aandacht voor persoonlijke en discrete bezorging 

De mensen bij Royal Queen Seeds begrijpen uw behoefte aan privacy. We versturen uw pakketjes met de meest onopvallende verpakking in verband met de privacy die u van ons verlangt. Voorbeelden van hoe de pakketten er aan de buitenkant uitzien, staan hieronder. De enige zichtbare informatie is uw adres, ons (retour)adres en de benodigde frankeringsinformatie. 
Discrete shipping of cannabis seeds and 420 merchandise

Stealth shipping

Royal Queen Seeds brengt discrete verzending naar nieuwe hoogten.

Je kunt nu je Royal Queen Seeds bestellen in een verzegeld dvd-hoesje! Het wachten op zaadjes is de nachtmerrie van elke kweker en gebruiker en sommigen kunnen bezorgd zijn over de verpakking en hoe deze eruit ziet. Wij van Royal Queen Seeds nemen de zorgen van onze klanten serieus en alles wat je op je pakje zult zien is je adres en de noodzakelijke informatie over de verzendkosten. Maar sommigen vinden dat nog niet discreet genoeg. Dus, om zelfs de meest bezorgde klant gerust te stellen, bieden we nu Royal Queen Seeds zaden aan in een zeer speciale verpakking. 

Je vindt geen reclamematerialen, geen factuur en geen enkele referentie naar Royal Queen Seeds. Jouw bestelde zaden (in hun originele verpakking) worden handmatig verpakt in een extra blad dat er precies zo uitziet als hetgeen je normaal gesproken zou vinden in een standaard dvd-hoesje. De bijgeleverde DVD is ook niet nep; je ontvangt een willekeurige B-film bij je bestelling. Vervolgens wordt het hoesje verzegeld voor maximale veiligheid tegen pottenkijkers. 

We brengen € 5,00 extra in rekening voor deze speciale discrete verzending.

Let op dat gratis geschenken zoals stickers en vloeipapier niet aan bestellingen worden toegevoegd als u voor stealthbezorging hebt gekozen. 
 

Disclaimer:
1. We waarderen uw zaken en werken er ijverig aan om onze klanten de best mogelijke service te bieden. Door de juiste betalings- en bezorgingsinformatie te verschaffen bij het doen van de aankoop, besparen we tijd en geld. Let op dat Royal Queen Seeds niet verantwoordelijk is voor door de klant verstrekte incorrecte informatie. Onjuiste klantinformatie die zorgt voor onjuiste bezorging, geen bezorging, aanhouding of kosten zijn voor verantwoordelijkheid van de klant. 

2. De Algemene Voorwaarden houden ook in dat: De klant volledig aansprakelijk is voor alle bestellingen die verzonden zijn en ons magazijn hebben verlaten. Royal Queen Seeds kan niet verantwoordelijk of aansprakelijk worden gehouden voor productinhoud of bijkomende kosten als het pakket bij de douane wordt tegengehouden. Royal Queen Seeds draagt alle verantwoordelijkheid en verplichtingen voor pakketten die ons magazijn hebben verlaten over aan de klant.

All orders are posted free of charg'e