RQS Magnetische Bamboo Rolling Tray

Rol in stijl met de RQS Magnetische Bamboo Rolling Tray! Deze chique rolling tray heeft een magnetisch deksel. Ook bevat de tray talloze inkepingen voor accessoires en een grinder. Voorzien van het Royal Queen Seeds logo, inclusief eentje op het deksel.
 5.00/5 (1) Write a review
€ 35.00 tax incl. In stock
Voeg toe aan bewaarde producten

Betaalmethoden: Visa, Master Card, Bank transfer, Bitcoin en Cash

Gratis
Verzending
Gratis
Retourneren
Anoniem
Verzenden

  • More info
  • Vragen (0)
  • Recensies (1)
  • Customer pictures (3)

RQS Magnetische Bamboo Rolling Tray: Veelzijdig En Stijlvol

De RQS Magnetische Bamboo Rolling Tray is een fantastische rolling tray van de beste kwaliteit. Deze 2-delige tray is gemaakt van bamboe. Ook bevat het uitgesneden compartimenten voor al je accessoires om te rollen. Er zit daarbij een uitsparing in voor een grinder met een diameter van 6,3cm.

Het centrale deel van de tray wordt bijeengehouden door een sterke magneet. Je kunt de tray in tweeën delen zodat een kant als deksel dient dat je gemakkelijk kunt herbevestigen. Het primaire rolling platform heeft afgeronde randen. De hoeken van de onderkant zijn daarbij voorzien van schuimrubber om krassen te voorkomen. De uitsparingen bieden genoeg ruimte voor accessoires om te rollen, zoals vloei, aanstekers en tipjes.

De rolling tray is op drie plaatsen voorzien van het Royal Queen Seeds logo, waaronder eentje op het deksel. Haal deze geweldige rolling tray in huis en maak je verzameling compleet!

     


    You can't post a review because you are not logged as a customer

    Log in / sign up

No customer questions for the moment.

Ask a question
Your Question has been successfully sent our team. Thanks for question!

Ask a question