💥5 GRATIS ZADEN bij besteding van minimaal € 70,- op Black Friday met code BF22QWG💥

 • Pumpkin Kush Regular
 • Pumpkin Kush Regular

Pumpkin Kush Regular

Pumpkin Kush is een zoete en kruidige soort die tjokvol THC zit. Dankzij de opgewekte high geniet je van een euforische gemoedstoestand.
(7) Schrijf een recensie
Aantal zaden:
10x
€ 26.00
25x
€ 52.00
Aanbieding
In prijs verlaagd !
€ 26.00

€ 65.00 (-60%)

  Voeg toe aan bewaarde producten
Gratis
Verzending
Gratis
Retourneren
Anoniem
Verzenden

 • Meer informatie
 • Gegevens
 • Vragen (0)
 • Recensies (4)

Pumpkin Kush Regular: proef de smaak van pompoentaart met deze nakomeling van Lambsbread en Pre-98 Bubba Kush

Pumpkin Kush is een buitengewoon smakelijke soort met exotisch erfgoed. Haar wortels liggen in West-Indië. Deze regio staat bekend om de hoogwaardige genetica en heirloom exemplaren. Deze soort stamt deels af van Lambsbread, een beroemde sativa uit Jamaica. Rasta’s en psychonauten zijn dol op haar en het verhaal gaat dat zelfs Bob Marley ervan snoepte.

Lokale kwekers gaven de breeders toestemming om dit tropische exemplaar mee terug te nemen naar de Verenigde Staten. Na aankomst in Noord-Californië, werd ze gekruist met een andere legende. De keuze viel op Pre-98 Bubba Kush om het genetisch profiel te balanceren en de hoeveelheid terpenen te verbeteren.

Na enkele generaties selectief breeden, zag Pumpkin Kush het levenslicht. Dit exemplaar is licht sativa-dominant. Ze bevat 60% sativa en 40% indica genetica.

EFFECTEN, SMAKEN EN AROMA'S VAN PUMPKIN KUSH

Pumpkin Kush produceert een high die zich richt op zowel lichaam als geest. De sativa en indica genetica komen samen en bewerkstelligen een veelzijdig effect. De high komt vrijwel onmiddellijk op en begint als euforische sensatie. Creatieve gedachten stromen zonder weerstand en gesprekken worden al snel dieper en filosofisch. Dit deel van de high motiveert en stimuleert. Dit maakt Pumpkin Kush bij uitstek geschikt voor een bezoek aan de sportschool.

Uiteindelijk verschuiven de effecten naar een kalmerende, lichamelijke high. Binnen een uur is je lijf relaxt en geniet je van een vertraagde gedachtegang. Heb je nog klussen te klaren? Rook nog wat meer om de stimulatie weer op te wekken. Als de dag echter ten einde loopt, laat je dan meevoeren naar een diepe, rustgevende toestand.

Pumpkin Kush ontwikkelt kleine toppen. Deze barsten echter van de THC. Het percentage loopt op tot wel 20%. Haar toppen stralen overigens heerlijke geuren uit van zoetigheid, pompoentaart, kruiden en bloemen.

PUMPKIN KUSH KWEKEN

Pumpkin Kush bereikt zowel binnen als buiten een gemiddelde hoogte. Ze is een goede keuze voor kwekers met ruimtegebrek. Ze is ook gemakkelijk te verbergen, wat haar aantrekkelijk maakt als discretie belangrijk is. In een binnentuin produceren de planten een aanzienlijke opbrengst. Verheug je op 525g/m² na een bloeiperiode van 60 dagen. In de buitenlucht is een oogst mogelijk van 700g/plant. Maak je begin oktober klaar voor de oogst.

Pumpkin Kush Regular data sheet
Soort Strain: Reguliere
THC: 20
CBD: Laag
Opbrengst Binnen: 475 - 525 gr/m2
Yield Outdoor: 650 - 700 gr/plant
Hoogte Binnen: 90 – 140 cm
Hoogte Buiten: 140-180 cm
Bloeitijd: 8 - 9 weken
Oogstmaand: Begin Oktober
Genetische achtergrond: Lambsbread x pre-98 Bubba Kush
Type: Sativa 60% Indica 40%
Effect: Helder, Rustgevend
Klimaat: Lange Zomers
Aroma: Aards, Citrus, Fruitig, Snoep

  Door M. F. Geplaatst op 28/Apr/2022 :

  Aanhef : Hammer
  Commentaar : Ich bin sehr überrascht sehr gut und angenehm und sehr zufrieden

  Door D. D. Geplaatst op 12/Nov/2021 :

  Aanhef : D. D.
  Commentaar : Erhalten 10 wundervolle Samen, beeindruckende Keimrate 10/10. Schnelle Wurzelbildung und beeindruckendes Wachstum. Starke Streckung im Übergang. Die Blüten selbst scheinen nicht wirklich dicht zu werden, trotz mehrfachen Versuches ist die Pflanze eher Arm was Terpenen angeht. Die kräftige Kräuter Note erinnert an einen Tannenbaum, gerade für außenstehende ist der Geruch ziemlich betörend. Viele kleine Blätter aber alles an Allen ergab es eine sehr gute Ausbeute. Eignet sich bestimmt gut für Kreuzungen mit einem starken Terpenen Partner. Zusammengefasst bei.. 18l Topf, 6 Wochen Vegi, SOG, LST, Erntereif nach 9 Wochen Blüte, im schnitte 80g das Baby

  Door M. P. Geplaatst op 05/Nov/2020 :

  Aanhef : Michael
  Commentaar : Good eshop, and super seeds

  Door R. L. Geplaatst op 26/Oct/2020 :

  Aanhef : Litchidog
  Commentaar : En extérieur et climat tempéré les plans ont atteint 2mètres et la récolte assez tard vers la fin octobre.


  Je kunt geen review plaatsen omdat je dit product niet hebt aangeschaft.

No customer questions for the moment.

Only registered user can ask a question. Inloggen
Aanbevolen Producten
KLANTEN DIE DIT ARTIKEL KOCHTEN, KOCHTEN OOK

BEN JE 18 JAAR OF OUDER?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.

Disclaimer

Wietzaadjes mogen vrij binnen de EU worden verspreid onder het principe van wederzijdse erkenning. Het is echter je eigen verantwoordelijkheid om de lokale wet- en regelgeving te controleren voordat je bestelt.