VapCap M Vaporizer 2019

Pack content:

RQS Pollinator Grinder With Mill
3 gratis cannabis zaden
In een industrie van elektronica en slimme technologie, biedt de VapCap M de hoognodige eenvoud. Deze vaporizer is gemakkelijk te gebruiken, past in je zak en heeft nooit een lege batterij.
€ 75.00 incl. Btw Op voorraad
Voeg toe aan bewaarde producten

Betaalmethoden: Visa, Master Card, Bank transfer en Bitcoin

Gratis
Verzending
Gratis
Retourneren
Anoniem
Verzenden

  • Meer informatie
  • Vragen (0)
  • Recensies (0)

DynaVap - VapCap M 2019: Een vlam-verhit meesterwerk

DynaVap heeft de jaarlijkse updates aan de VapCap M aangebracht. Dit stevige toestel in zakformaat is ideaal voor op reis, gemakkelijk voor thuisgebruik en biedt discreet vapen in het openbaar. Het bijzonder draagbare apparaat past makkelijk in de hand en kun je vrijwel volledig in een gesloten vuist verbergen.

LOW-TECH EENVOUD

Opladen is niet nodig en je krijgt nooit “lege batterij”-waarschuwingen meer. Een ouderwetse gasaansteker volstaat al. Sommigen zien het gebrek aan elektronica als primitief. Toch is het toestel bijzonder geavanceerd. Voor het verhitten maakt het gebruik van conductie (de overdracht van warmte door middel van geleiding) en convectie (het opstijgen van hete lucht en dalen van koele lucht), om zachte kruidige hijsjes te leveren. Er zitten geen knoppen op voor temperatuurregeling — de positie van de vlam bepaalt hoe heet het wordt.

SUBTIELE UPGRADES VOOR EENVOUDIGER GEBRUIK

De 2019 M bevat een opgewaardeerde extractiekamer. Deze nieuwere versie is voorzien van een speciale rand die het vullen eenvoudiger maakt en de luchtstroom verbetert. De ontwerpers hebben tevens een greep met rozetpatroon toegevoegd. Hierdoor is de vaporizer een stuk aangenamer om vast te houden.

Daarnaast heeft DynaVap flink wat tijd gestoken in het opnieuw uitvinden van het klapgat. Deze heeft nu een groter, gefreesd profiel waar meer lucht doorheen gaat. Door de toevoeging van inkepingen kan de gebruiker het klapgat op gevoel lokaliseren. Een grotere groef — “the rocker” — is toegevoegd aan de andere kant van de body. Dit stalen plateau is ontworpen zodat de gebruiker het klapgat ook in het donker kan vinden.

De spiraalvormige luchtkanalen van de tip uit 2018 zijn verwisseld voor een kronkelpatroon. Dit zorgt voor verbeterde luchtstroom en warmteoverdracht. Bezitters van het 2018-model zullen ook blij zijn met het feit dat de nieuwe M modulair is. De tip uit 2018 kun je dus gebruiken met het toestel van 2019 en vice versa.

Al met al is de 2019 M een veelzijdig, draagbaar en fantastisch ontworpen product.

EEN CADEAUTJE VAN RQS

Om de aanschaf van de VapCap M 2019 nog aantrekkelijker te maken, geeft Royal Queen Seeds hierbij een gratis grinder en 3 willekeurige cannabiszaden weg!

***Let op dat de  VapCap M 2019 Vaporizer is uitgesloten van het Royal Queen Seeds Freebies-schema***

    Nobody has posted a review yet


    You can't post a review because you are not logged as a customer

    Log in / sign up

No customer questions for the moment.

Ask a question
Your Question has been successfully sent our team. Thanks for question!

Ask a question

Aanbevolen Producten
Customers who bought this prodcuts also bought:

BEN JE 18 JAAR OF OUDER?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.