By Luke Sholl

RQS VALT DUBBEL IN DE PRIJZEN

Het voelt altijd goed om lof te ontvangen voor iets waar je tijd en energie in hebt gestoken. Of het nu gaat om lyrische klantenbeoordelingen, erkenning op sociale media of achtereenvolgend in de prijzen vallen tijdens twee gerenommeerde cannabisevenementen. De afgelopen week is ontzettend spannend geweest bij Royal Queen Seeds. Ons harde werk is namelijk erkend door een 15-koppige vakjury en het publiek.

Uiteraard bedoelen we de prestigieuze Highlife Cannabis Cup en de recente verkiezing van “European Plant of the Year” door Soft Secrets. RQS ging naar huis met de eerste prijs voor “Common Weed Cultured in Soil” (Highlife Cup) en “European Plant of the Year - New Strains” (Soft Secrets). Dankzij deze evenementen pronken er weer twee cups in onze groeiende prijzenkast. Ze herinneren ons aan het feit dat je uitstekende resultaten kunt boeken als je iets met liefde doet.

WAT IS DE HIGHLIFE CUP?

Allereerst, de Highlife Cup. Dit is een van de meest vooraanstaande cannabisfestivals binnen de branche. Het absolute hoogtepunt is een gejureerde verkiezing. Soorten en breeders uit de hele wereld strijden om de 1e, 2e en 3e plaats in 12 verschillende categorieën. Wat de Highlife Cup zo uitzonderlijk maakt, is de wijze waarop de jurering plaatsvindt.

Het 15-koppige panel bestaat uit gerenommeerde kwekers en gebruikers. Ze hebben geen enkele relatie met de deelnemende soorten. Zij krijgen 8 tot 10 weken de tijd om de nominaties te roken, vapen en eten. De jury beoordeelt ze op een schaal van 1-10, aan de hand van uiterlijk, geur, smaak en effect. Elk jurylid ontvangt de zakjes gemarkeerd met een cryptogram. Het testen gebeurt dus blind en onpartijdig.

De categorieën voor de 2019 cup waren Autoflowers, Indica, Sativa, CBD en uiteraard, Common Weed Cultured in Soil. Toegegeven, we hadden met plezier elk van de genomineerde soorten gerookt. Ze vertegenwoordigen namelijk allemaal wat van de beste wiet uit de industrie. Zoals het gezegde luidt, kan er echter maar één winnaar zijn. Die winnaar was ons geheime project, El Patron. El Patron onderscheidt zich van de andere soorten uit onze collectie. Ze is namelijk nog niet officieel uitgebracht. Zonder al te geheimzinnig te doen, kunnen we wel zeggen dat deze prijs waarschijnlijk de eerste is in een lange reeks!

RQS VALT DUBBEL IN DE PRIJZEN

SOFT SECRETS EUROPEAN PLANT OF THE YEAR

De Highlife Cup werd opgevolgd door een ander, toch net zo belangrijk evenement. Deze keer was er geen jury. In plaats daarvan mochten duizenden gebruikers, kwekers en wietliefhebbers online stemmen op de “European Plant of the Year”. Er waren diverse categorieën, zoals Kush, Hybrids, Classics en New Strains. Na het tellen van de stemmen bleek het publiek in ons voordeel te hebben gesproken! Met een verbluffende 9.7 op een schaal van 10 won onze Green Gelato de 1ste plaats in de New Strains categorie!

Allereerst willen we iedereen die op ons heeft gestemd hartelijk bedanken. Het is een ongelofelijke eer te weten dat zoveel mensen dol zijn op de door ons geproduceerde soorten! Nu deze formaliteiten behandeld zijn, is het tijd voor andere belangrijke zaken. Laten we eens bespreken wat Green Gelato voor je in petto heeft.

Green Gelato

MAAK KENNIS MET GREEN GELATO

Green Gelato is uitgerust met de romige kracht van Girl Scout Cookies en afgewerkt met de zoetzure citrus Sunset Sherbet. Dit is het meisje waar je moeder je voor waarschuwt. Ze lijkt eenvoudig, maar verrijkt je joint met een overvloed aan smaken en intense golven euforie. Geloof ons, Green Gelato is niet misselijk. Ze bevat ruim 25% THC en verwent een opbrengst van wel 700g/m² aan heerlijk kleverige toppen in een bloeiperiode van slechts 8-10 weken. Dit bewijst dat je echt iets goeds in handen hebt.

Green Gelato is het resultaat van een niet-aflatende zoektocht naar een soort die net zo lekker smaakt als ze eruit ziet. Diverse voortreffelijke fenotypes zijn zorgvuldig geselecteerd. Hierna is wat magie losgelaten met een sprankje geluk. Green Gelato is niet alleen een heuse smaaksensatie maar ook stabiel, betrouwbaar en hoogproductief. Deze publiekslieveling is nu verkrijgbaar. Vertrouw er gerust op dat je eersteklas wiet in handen krijgt.

El Patron

DE BEKROONDE EL PATRON

Meestal maken we van deze gelegenheid gebruik om een compleet overzicht te geven van de kenmerken van El Patron. Maar na het behalen van de eerste plaats voor "Common Weed Grown in Soil" willen we eerst garanderen dat deze Godfather van cannabis echt klaar is. Je moet ons vooralsnog vertrouwen als we zeggen dat je de officiële lancering niet wilt missen.

Houd de website van RQS dus goed in de gaten voor toekomstige bekendmakingen. Wanneer de tijd rijp is, kan ook jij deze 2019 Highlife Cup-winnaar kweken.

Ben je 18 Jaar of ouder?

De inhoud van RoyalQueenSeeds.nl is alleen geschikt voor volwassenen met de wettelijk geldende volwassen leeftijd.

Wees er zeker van dat je de wet kent van het land waar je woont.

Door op ENTER te klikken, bevestig
je dat je
18 jaar of ouder bent.